Horoscopul zilei de Joi 31 Mai 2018. Se anunta o zi tensionata. Scorpionii sa-si tina nervii in frau

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dorinta de rafinare sufleteasca este foarte accentuată. Te poti gandi la studii filozofice sau la cursuri de limbi straine. Componentei educationale ar fi bine să-i acorzi atenție sporită, bine fiind sa-ti revizuiesti atitudinea fata de acest capitol al vietii.

In a doua parte a zilei, recomandate sunt vizionarea unei piese de teatru, ascultarea unui concert de muzica sau participarea la o discutie pe teme spirituale. Călătorii și demersuri în acest sens.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Aspectele banesti alcatuiesc tema principala a acestei zile. Este vorba despre banii pe care ii datorezi altora si anume taxe, impozite, credite sau bunuri imprumutate. Vesti legate de mosteniri sau partaje.

Verifică periodic documentele financiare, deoarece pozitia ta sociala si imaginea in ochii celorlalti pot avea de suferit. Spre seara lasa grijile deoparte si indreapta-ti atentia catre domeniile spirtuale ale vietii.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Relatiile parteneriale sunt foarte dinamice astazi. S-ar putea ca partenerul de viata sa-ti faca reprosuri, dar ai rabdare si asculta-i doleantele. Pe de alta parte, bine ar fi sa te gandesti la parteneriatele sau colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici.

Poate ca la unele dintre acestea ar trebui sa renunti sau sa verifici etapele la care s-a ajuns cu desfasurarea activitatilor.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Se pare ca astazi te gandesti doar la activitatile de la serviciu. Relatiile colegiale sunt destul de tensionate, dar poti depasi cu bine orice neplacere. Pe de alta parte, sanatatea iti poate da batai de cap. Ocupa-te doar de treburile usoare si dozeaza-ti eforturile.

Evita pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Spre seara, cele mai recomandate activitati sunt cele culturale, dar si odihna.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

O zi interesantă pentru tine, deoarece cheful de distractii si aventuri este accentuat. Relatiile cu persoana iubita pot cunoaste suisuri si coborasuri. Pe de o parte iti doresti petreceri, dar pe de alta abordezi un aer prea serios fata de cei din jur.

Incearca sa echilibrezi dorintele sufletului tau cu actiunile exterioare. Unii ar putea avea ceva neplaceri legate de copii. In a doua parte a zilei organizeaza o petrecere pentru cei dragi.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Astazi treburi casnice! Sunt momente bune de a face curatenii generale, reparatii curente sau de a aranja gradina. Relatiile cu membrii familiei fluctueaza mult, dar sunt momente pasagere. Dorul de copilarie si personajele ei te pot cuprinde pe neasteptate.

Aduna-i pe cei dragi la o agapă sau plimbă-te prin locurile natale. Bine ar fi sa te ocupi mai indeaproape de sufletul tau si sa eviti grijile legate de serviciu si sănătate.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...