Horoscopul zilei de JOI, 29 Noiembrie 2018. Castiguri financiare pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Faci echipă bună cu cel drag într-o acţiune în care tu, singur, nu deţii toate resursele. Tu ai idei practice, soluţii concrete, experienţe deja acumulate, dar îţi lipseşte forţa psihică de a face faţă confruntării. Dacă îţi uneşti forţele cu cel de alături care ştie să te îmbărbăteze cu vorbele cele mai potrivite pentru a te motiva, totul va părea mult mai simplu. Primeşte cu încredere stimulentele celuilalt şi fă şi tu la fel dacă are nevoie.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ai grijă cui îţi oferi ajutorul astăzi, deoarece dai peste profitori gata să primească tot ce ai tu de oferit fără a da în schimb nici măcar un mulţumesc. Fii deci ceva mai rezervat în faţa celor care ştii că nu fac altceva decât să cerşească bunăvoinţa altora, oricât de mult ai dori tu să fii de ajutor. Unii chiar nu merită atâta generozitate, pentru că tu eşti gata să le dai tot ce ai şi… cu ce rămâi? Cu o mare dezamăgire cu privire la adevăratul caracter al oamenilor.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Din cauza intervenţiei nefaste a unui colaborator nepriceput, stai acum pe loc ca să repari oalele sparte de acesta. Regreţi că ai avut încredere în el şi te-ai bazat pe promisiunile sale care s-au dovedit a fi mai degrabă o complicaţie decât un ajutor pentru tine. Nu trece mai departe ducând după tine o serie întreagă de erori cauzate de cel care a stat o vreme alături de tine. Fii exigent şi mai bine scapă de ajutorul lui, pentru că nu-ţi este de nici un folos. Te descurci mai bine singur decât cu asemenea tovarăş!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu te lăsa impresionat de lacrimile sau poveştile triste ale celor din jur care încearcă astfel să umble la coarda ta sensibilă. Tu nu eşti aşa, eşti puternic, nu ţii cont de slăbiciuni, ca atare fragilitatea afişată de cei din jurul tu e un avantaj pentru tine ca să ieşi în faţă să te remarci. Când îi vezi pe alţii emotivi şi timizi, profită de auspiciile bune care te propulsează direct în faţă. Tu nu dai dovadă de nicio urmă de sensibilitate acum, ci dimpotrivă, eşti ambiţios şi ai ceva de spus înaintea tuturor.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Ai obosit şi simţi că singurul mod de a te detaşa de o situaţie care pare deja peste puterile tale e abandonul. Dacă nu se mai poate face nimic, ar fi mai bine să-i pui punct aici şi să închei astfel un capitol din care nu mai ai nimic de câştigat. Gata, ce-a fost a fost, spune adio şi uită. După o vreme în care te vei detaşa de toate, te vei putea gândi la cele întâmplate, dar acum, la final de drum, totul pare complicat şi frustrant. Nu încerca să mai resuscitezi ceva deja mort, nu are rost!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Tu eşti reprezentantul de seamă al luptei pentru justiţie şi vei îmbrăca haina de judecător, gata să scoţi la iveală adevărul gol-goluţ. Deşi ai mulţi adversari combativi, intuiţia ta îţi spune că lupta lor nu e corectă, că se folosesc de mijloace neadecvate situaţiei de faţă şi, înainte de a duce mai departe acest conflict, caută să le descoperi adevăratele intenţii. Capacitatea ta de a săpa după adevăr se va solda cu un succes deplin în faţa rivalilor, deci nu te lăsa până nu obţii victoria cu orice preţ, cu atât mai mult că tu lucrezi numai cu instrumente legale, juste, cinstite. Cel vinovat va fi scos la iveală şi va plăti.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...