Horoscopul zilei de JOI, 28 Februarie 2019. Vesti proaste pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nervii par să explodeze la tot pasul, dar tu eşti oala sub presiune care dă în clocot! Dacă tuturor te adresezi cu ton ridicat şi nu reuşeşti să te adaptezi la stilul fiecăruia, transformi ziua într-o furtună ce poate degenera uşor în conflicte majore. Chiar dacă toate te irită, chiar dacă eşti nervos la maximum, fă un efort să mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sărite, pentru că nu are rost să le vezi ca pe nişte mai mici sau mai mari catastrofe. Vei vedea că lumea începe să te evite şi chiar să-ţi întoarcă spatele dacă le vorbeşti tuturor cu capsa pusă.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Faci echipă bună cu un prieten apropiat, dar de data aceasta tu reprezinţi latura raţională a acestui tandem iar celălalt e jumătatea ta emoţională. De obicei rolurile sunt exact invers, dar eşti persoana cea mai potrivită pentru a analiza lucrurile corect pe toate feţele, pentru a lua decizii clare şi ferme, pentru a înţelege situaţia la justa valoare, fără influenţe emoţionale, aşa cum ar face celălalt. Vă completaţi perfect unul pe altul şi ar merita să folosiţi această compatibilitate pe cât mai multe planuri.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Visezi la clipa când lumea îţi va da dreptate şi va recunoaşte că a greşit în etichetele pe care ţi le-a pus fără să le meriţi. Tu ai răbdare, convins că adevărul va ieşi la iveală într-o zi şi nu e decât o chestiune de timp până acolo. Între timp nu sta pasiv, aşteptând din cer o minune, ci caută argumente, dovezi, documente eventual care să îţi susţină poziţia. Luptă pentru ceea ce ţi se cuvine, că e un drept luat, că e o rectificare de imagine, că e o informaţie eronată împrăştiată în jur, pentru că ai toate şansele să faci lumină.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu te crampona de obstacolul minor care te ţine acum pe loc, ci mai cere sfaturi, sună un prieten, adună-ţi grupul de susţinere, pentru că soluţiile apar din această consultare reciprocă. Ideile tale, combinate cu ale celor din jur, vor duce la deblocarea situaţiei şi totul va merge din nou ca uns pe o linie ascendentă. Hopurile sunt inerente în orice plan important, mai ales când sunt atât de multe capete luminate la un loc, dar din schimbul permanent şi sincer de opinii se nasc şi soluţiile salvatoare.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Pleci la drum cu sufletul copleşit de emoţii, ori pentru că îţi iei rămas bun de la un loc şi laşi în urmă ceva ce ţi-a oferit bucurie o perioadă, ori pentru că la destinaţie te aşteaptă ceva ce te va impresiona la maximum. Pleci cu un sentiment ciudat faţă de ceea ce părăseşti sau faţă de ceea ce urmează să întâlneşti, şi cu un dram de nesiguranţă, pentru că nu eşti foarte sigur ce te aşteaptă pe parcurs. Veştile care sosesc din acel loc au rolul de a-ţi mări starea de emotivitate, încât stai ca pe ghimpi tot drumul.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ai impresia că nimic nu merge, dar dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că problema nu e la tine, ci la anturajul nepotrivit în care ai nimerit. Te-ai înconjurat de oameni trişti, împovăraţi de probleme care discută pe un ton sumbru, fără să se poată agăţa de nimic bun din preajma lor. Degeaba gândeşti tu pozitiv dacă ceilalţi te monopolizează cu ale lor, deci ori pleci din aceste medii cât mai repede, ori încerci să le insufli tu lor un dram de bucurie. Poate te vor asculta.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...