Horoscopul zilei de JOI, 27 Septembrie 2018. Vin vesti bune pentru zodiile:

 

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Discutiile legate de bani te pot pune pe ganduri. Poate fi vorba, fie despre plati comune cu partenerul de viata sau rudele, fie despre chestiuni profesionale care implica a cheltui tu ceva bani.

Bine este sa stai deoparte, in liniste, sa-ti planifici pe indelete bugetul disponibil si prioritatile. Ceea ce vei cheltui pentru bunastarea ta sau a celor dragi iti va aduce benficii in viitor, cand te astepti mai putin si sub forme diverse.

 

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Priveste atent la relatiile parteneriale in care esti implicat. In primul rand este vorba despre relatiile profesionale, cele care iti aduc beneficii materiale. Ai putea constata ca in ultima vreme depui eforturi mari,

iar plata aferenta sau recunoasterea meritelor tale din partea colegilor lasa mult de dorit. Astazi ai sanse sa vezi obiectiv cine te apreciaza cu adevarat si cine doar profita de pe urma muncii si ideilor tale. Fii vigilent si, la nevoie, schimba lucrurile in favoarea ta!

 

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

La serviciu ai multe lucru, insa sporul lasa mult de dorit. Se pare ca exista o discrepanta intre ceea ce si cum doresti tu sa faci si ceea ce-ti ofera contextul acestei zile. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile pentru ca organsimul tau are nevoie de odihna.

Sanatatea este vulnerabila pe segmentele gâtului. Evita pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca exista riscul aparitiei erorilor de tot soiul.

 

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Pentru cei dragi manifesti astazi slabiciuni de care se poate profita din plin. Tot ce tine de segmentul sentimental are nevoie sa fie restructurat, reconstruit, revigorat.

Hiba este la tine si anume la felul in care iti manifesti iubirea fata de cei dragi si la felul in care relationezi cu generatiile mai tinere decat tine. Daca te necajesc cheltuielile comune cu aceste persoane, analizeaza starea lucrurilor si schimba ceea ce crezi de cuviinta.

 

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

In relatiile familiale, astazi exista tensiuni accentuate si discutii pe tonuri ridicate. Totul porneste de la bugetul disponibil pentru reparatii, pentru imbunatatirea conditiilor in spatiul de locuit sau pentru achizitionarea unor bunuri patrimoniale.

Tu ai anumite planuri domestice, in schimb membrii familiei tale vor cu totul altceva decat propui tu. Ar fi bine sa asculti si ceea ce au de zis ceilalti. Poti afla solutii bune si ajutor in treburile gospodaresti.

 

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Posibil sa-ti schimbi parerea vizavi de unele rude sau prieteni din anturajul apropiat. Interesant ar fi sa urmaresti de pe margine, in tacere, ceea ce spun sau fac cei din preajma ta. Vei descoperi multe detalii ale caracterului lor.

Chiar daca iti displace ceea ce vezi sau auzi evita sa formulezi concluzii, decizii sau sa-ti expui parerile in public. Esti mai castigat adunand acum informatii si le lasi undeva in sufletul tau sa se sedimenteze pentru a le folosi la momentul potrivit.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...