Horoscopul zilei de JOI, 27 Septembrie 2018. Vin vesti bune pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Gandurile iti vor zbura la capitolul financiar intreaga zi. Posibil sa primesti ceva bani, bunuri sau favoruri din activitatea profesionala desfasurata la serviciu, dar sunt nesatisfacatoare.

Este nevoie sa-ti reformulezi felul de a fi, de a te raporta la munca si implicatiile ei. Temerile legate de veniturile tale sunt nefondate. Daca ai sa-ti dezvolti increderea ca Universul iti ofera tot ce ai nevoie la momentul potrivit, te vei simti mult mai bine si lucrurile se vor desfasura mai usor.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Controleaza-ti reactiile, pentru ca este o zi in care foarte usor oscilezi in ganduri, decizii si vorbe. Esti tentat sa te implici in tot soiul de treburi, dar in special in treburile altora. Ocupa-te pe indelete de tine.

Energia ta vitala este la cote joase si risti sa obosesti. Rasfata-te cu o sedinta de masaj, cu lecturi amuzante sau cu dialoguri interesante cu un prieten de nadejde.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O zi in care ar fi bine sa te ocupi numai de treburi usoare, de rutina. Discretia, evitarea spatiilor aglomerate si discutiile de taina cu cei dragi si de incredere iti aduc alinare, dar si informatii pretioase.

Poti afla lucruri interesante despre segmentul profesional in care activezi sau despre sefi si colegi. Totusi exista posibilitatea sa se strecoare printre randurile discutiilor de astazi si subiecte care au rolul de a-ti deturna planurile. Odihneste-te mai mult!

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Relatiile cu prietenii te pun pe ganduri, dar si relatiile cu persoanele care te sustin in plan socio-profesional. Posibil sa constati ca cei care te sprijineau neconditionat pana nu demult, acum fie isi retrag sprijinul, fie te dojenesc pentru ca ar trebui sa faci lucrurile altfel.

Fii prudent si tine cont de sfaturile celorlalti! Chiar daca, discutiile de astazi iti displac pe alocuri, ele contin multi sâmburi de adevar si optiuni profesionale potrivite tie in aceasta etapa de viata.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Se intrezareste multa animatie la serviciu. Atat sefii, cat si colegii au multe pretentii de la tine. Sigur ca te vei descurca onorabil cu tot se se iveste in segmentul profesional, dar nemultumirile tale profunde sunt legate de plata aferenta serviciilor pe care le prestezi tu.

Provocarea zilei consta in a gasi un echilibru just intre eforturile pe care le depui la locul de munca si ceea ce obtii in urma acestor eforturi. Spre seara, rezerva-ti momente pentru a conversa cu membrii familiei.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Demersurile intelectuale si calatoriile sunt teme importante astazi. Este posibil sa calatoresti in scop profesional sau pentru a ajuta o ruda indepartata. Toate acestea pot implica cheltuieli neprevazute.

Ar fi bine sa-ti selectezi prioritatile si sa te pregatesti serios pentru ceea ce ai de facut astazi. Pe de alta parte, deschide-ti mentalul spre a accepta si alte variante de desfasurare a activitatilor planificate. Spre seara, o carte buna ti-ar aduce buna dispozitie.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...