Horoscopul zilei de JOI, 25 Octombrie 2018. Se anunta mosteniri,castiguri financiare pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Veniturile obtinute din activitatea desfasurata la un loc de munca sunt preocuparea ta de astazi. S-ar putea sa primesti o suma de bani restanta sau un cadou de la cineva apropiat. Totodata afli vesti interesante legate de salarizarea ta sau de conditiile de lucru.

Nu te necaji vizavi de ce se spune in preajma ta, pentru ca mai tarziu vor aparea rasturnari de situatie. Este adevarat in sfera muncii este multa forfota, dar exista si lucruri bune.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ziua o incepi cu mult elan si dorinta de a rezolva treburile restante de saptamanile trecute. Energia vitala fluctueaza destul de mult, de aceea fii prudent. Sunt posibile neplaceri serioase legate de sanatatea intregului organism. Relatiile cu ceilalti sunt deficitare si evita sa te implici in treburile altora. Sprea seara, rezerva-ti momente de a te ocupa de un hobby.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti retras si greu observabil astazi in peisaj. Sanatatea ta se afla intr-un mic impas. Dozeaza-ti eforturile, evita spatiile aglomerate si discursurile oficiale. Adopta o dieta, hidrateaza-te suficient, plimba-te in aer liber si dormi mai mult. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil!

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ziua este favorabila intalnirilor si dialogurilor cu prietenii. Chiar daca se vor isca discutii controversate sau neplaceri, de retinut ca sunt pasagere. Te poti bucura de informatii interesante din partea unui protector. Atentie ca foarte usor ai putea confunda o relatie de prietenie cu una amoroasa! Spre seara, largeste-ti orizontul cunoasterii lecturand o carte buna sau vizionand un film bun.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Luminile rampei vor fi atintite asupra ta astazi. Sunt posibile discutii zgomotoase cu un sef sau cu persoane oficiale. Primesti reprosuri, dojeni, insa nu toate sunt indreptatite. Este adevarat ca ai si tu o parte din vina ca s-a ajuns aici, dar ai sanse mari sa remediezi situatia. Explica-ti actiunile si deciziile in cuvinte putine, dar concise.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ziua iti aduce vesti de peste mari si tari, de la rude sau prieteni plecati in strainatate. Controleaza-ti reactiile, deoarece tranzitele astrale actuale te predispun la combativitate si chef de cearta. Nu pleca urechea la tot ce auzi. Evita sa iei decizii, sa faci promisiuni sau planuri majore. Dupa-amiaza, relaxeaza-te cu o piesa de teatru sau lectureaza o carte amuzanta.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...