Horoscopul zilei de JOI, 23 August 2018. Două zodii trebuie să aibă mare grijă la bani.

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

S-ar parea ca nu mai ai timp decat pentru munca si pentru ascensiunea in cariera, lucru de apreciat daca nu uiti sa te ocupi si de celelalte aspecte importante ale vietii tale.

Esti capabil de ofort sustinut, ceea ce le ceri si altora si nu prea esti intelegator daca acestia nu pot tine pasul cu tine. Intuitia iti ghideaza bine directia, important fiind ca tu sa stabilesti obiective cat mai practice.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

S-ar putea sa-ti schimbi intr-o buna masura modul de raportare la capitolul afectivitate, primita si impartasita, printr-o experienta traita in cadrul unui grup care sa-ti faca sa vibreze latura ta empatica si, in acelasi timp, sa constituie o expererinta revelatoare.

Ar fi indicat sa lasi sa se vada mai mult din trairile tale, fara a incerca sa te ascunzi in spatele unei masti impenetrabile.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Emotiile puternice pe care le resimti astazi, mai ales in legatura cu familia au ca parte pozitiva vointa si puterea de mobilizare pentru a rezolva un subiect ce-i priveste pe toti, care implica bunuri aflate in comun.

Insa poate te consumi mai mult decat este cazul, riscand sa iti faci planuri inca neverificate pentru viitor. Chiar daca nu arati, posesivitatea e o tema de luat in seama.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Relatia cu partenerul de cuplu este astazi subiectul principal de interes, dar ar fi indicat sa nu pui o presiune prea mare prin modul tau imperativ si imuabil de a gestiona lucrurile.

Mai bine, cauta sa te bucuri de sansa unor momente pasionale si sa te destinzi dupa cateva zile incarcate. Ziua este buna si pentru a lamuri impreuna aspecte importante legate de relatia voastra.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Astazi poti muta si muntii din loc daca asta iti propui, puterea ta de concentrare si de asumare a numeroaselor responsabilitati fiind greu de trecut cu vederea.

Totusi, vrei ca ai tai colegi sa poata lucra cu tine in acelasi ritm, fapt prea putin probabil, asa ca alege sa fii un bun exemplu, fara insa a forta nota. Flerul financiar ajuta si iti mareste sansa de a-ti spori veniturile, bazate pe multa munca.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Daca nu credeai ca poti scoate la lumina un imens potential creativ, acum ai sansa sa-ti dovedesti talentele tinute in umbra.

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti pui pasiunea in practica, sa depui efortul necesar si mai ales sa-ti planifici bine actiunile. In iubire, asteptarile usor idealiste sunt cam greu de atins de catre partenerul tau, dar sigur nu vor lipsi trairile intense.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...