Horoscopul zilei de JOI, 22 Noiembrie 2018. Viata unei zodii se va schimba radical:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Esti obligat sa pui aici punct unei actiuni care nu mai poate continua in acelasi mod. Este fie e o usa inchisa – pe care e bine s-o lasi asa – fie un capat de drum, cu scopul de a incepe altul mai bun, trebuie sa ai curajul sa spui odata: stop! Nu te apuca repede de altceva, ci mai intai trece in revista pasii parcursi pana aici ca sa extragi concluziile necesare pentru ceea ce vrei sa pornesti imediat dupa.

Pauza oferita e perfecta pentru a te odihni, a te detasa de tot ce ai construit pana aici, pentru a uita ceea ce n-a mers bine, ca, peste cateva zile, sa deschizi alta cale mult mai interesanta. Dar nu te poti apuca de ceva nou cat timp trecutul nu e asezat la locul lui!

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dacă cel mai mare vis al tău, la ora actuală, este să cucereşti inima cuiva, fă un pas în faţă şi arată cine eşti. Te va remarca într-o aură specială, încât s-ar putea îndrăgosti pe loc de tine! Succesul sentimental ar fi asigurat, fie că e vorba de dorinţa de a începe o relaţie nouă, fie de repararea unor probleme anterioare din relaţia existentă.

Ai un aer aparte care atrage atenţia asupra ta, inspiri încredere, putere, autoritate iar celălalt va fi atras de tine ca de un magnet, fără să reziste şarmului tău. Îl cucereşti mult mai uşor, pentru că ieşi în evidenţă printr-o altfel de lumină decât înainte, fiind momentul tu de afirmare. Cum să nu-ţi placă să străluceşti?

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Stai cu urechile pâlnie la orice pont de natură financiară care ar putea trece pe lângă tine, pentru că ar putea fi sursa unui mare noroc. E ca şi cum te-ai afla la locul potrivit în momentul potrivit pentru o şansă excelentă de câştig, ceva ce te poate propulsa mai repede spre materializarea unei dorinţe ce se poate măsura şi în bani.

Afacerile încheiate astăzi, promisiunile de ordin material, cadourile sau ofertele palpabile îndreptate direct spre tine s-ar putea să valoreze mult sau să deschidă poarta spre o etapă mai prosperă în viaţa ta. Merită să profiţi de şansă imediat, fără să stai pe gânduri, pentru că sună profitabil!

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Un final de drum demult anunţat se materializează astăzi şi, pe moment, te lasă fără direcţie. Nu privi acest sfârşit ca pe un eşec, ci e o ocazie bună de a lua o pauză şi a te detaşa de toate, ca, mai apoi, să gândeşti o strategie nouă. Nu îţi ies toate lucrurile aşa cum ai spera, mai dai piept şi cu piedici, sar din toate ai ceva de învăţat.

Cel mai mult regreţi faptul că cineva ţi-a atras atenţia că se apropie acest moment, dar nu ai ţinut cont de avertismente, ca eventual să iei măsuri din timp. Acum e prea târziu să mai schimbi direcţia, poţi să pui doar punct. Şi de la capăt!

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Greu de spus dacă e o zi veselă sau tristă, de parcă ai avea parte de ambele feţe ale medaliei în acelaşi timp. Afli veşti nu tocmai plăcute de la cei dragi, ceea ce, pe moment, te întristează, dar după ce trece şocul iniţial, vei găsi imediat soluţii.

Totul e să nu te laşi copleşit de emoţia negativă care vine la pachet cu vestea cea proastă, căci totul are o rezolvare. Nu accepta tristeţea în mintea ta, ci luptă cu starea emoţională care te paşte, pentru că numai cu un zâmbet pe faţă, un tonus optimist, şi cu încredere că se poate, vei depăşi cu brio chiar şi cel mai critic moment al depresiei.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nu sta retras într-o astfel de zi, pentru că cele mai frumoase lucruri se întâmplă afară, printre oameni, în spaţii cât mai numeroase, căci acolo te vei simţi în largul tău. Se ştie că eşti o fire sociabilă care găseşte subiecte de conversaţie în orice împrejurare, dar azi ai şansa de a cuceri anturajul printr-o atitudine veselă şi un discurs amuzant ce atrage simpatia celor prezenţi.

Orice activitate în care e nevoie să iei legătura cu mase largi de oameni (cu un public, clienţi în număr mare sau mass-media) atrage uşor succesul şi popularitatea în faţa celor care te urmăresc cu plăcere şi admiraţie.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...