Horoscopul zilei de JOI, 20 Septembrie 2018. Zodiile care vor primi bani:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pregatiti afaceri importante care sa va asigure cresterea optima a castigurilor care sa va scota din saracie. Rezistenta la imbolnaviri incepe sa creasca, iar semnele de infectie din organism au discaprut.

Puteti sa infiripati o idila care, alimentata de ambii parteneri, sa se transforme intr-o mare dragoste. Sunteti direct responsabili pentru ceea ce se intampla in lumea din jur, realitatea inconjuratoare este produsul propriilor voastre ganduri, decizii si actiuni.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Combinatia energetica dintre Venus si Jupiter are ca rezultat o zi ideala pentru castiguri materiale si banesti. Fuga de durere e tot o forma de evaziune, va mandriti cu o sanatate exemplara, demna de invidiat.

Sunteti guvernat de Neptun, planeta dragostei si a indragostirii, a iubirii neconditionate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni. Cei care se apuca sa faca o recapitulare a unor cunostinte de baza in domeniul in care lucreaza s-ar putea sa fie surprinsi de utilitatea acestui proces in cariera lor, impresionand pe amicii lor prin competenta.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Vi se ofera o frumoasa ocazie de investitie care are drept rezultat castiguri materiale si financiare. Tineti sub control tensiunea intraoculara, punand comprese calde cu infuzie de albastrele si galbenele, in proportii egale.

Relatiile de familie sunt foarte placute, incat va creeza momente deosebit tandre si iubitoare. Cu putin efort va puteti remarca in munca pe care o prestati prin viziunea dumneavoastra generoasa ori complexitatea cunostintelor pe care le stapaniti.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Vi se ofera o frumoasa ocazie de investitie care are drept rezultat castiguri materiale si financiare. Vesti bune pentru aceia dintre dumneavoastra care au facut eforturi minime de a-si intretine sanatatea, ei vor fi in mare forma. O veche povete de dragoste poate sa reapara pe tapet, poate fi cineva din strainatate,

un fost coleg de facultate; puteti relua idila sau nu, important este ca va creste increderea in forta dumneavoastra de seductie. Reusiti sa captati bunavointa unei persoane influente ca urmare a unor idei inspirate care vor face ca proiectele sa se bucure de reusita.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Daca pastrati calea de mijloc intre risc si traditie va puteti proteja si suplimenta veniturile si capitalul. Preveniti puseurile de tensiune printr-un tratament adecvat si printr-un regim alimentar riguros.

Partenerul de cuplu se straduieste sa va intre in gratii, ar fi o idee excelenta sa-i iesiti in intampinare. Trigonul regal va ajuta sa va concretizati ideile prin intermediul grupului de lucru si va aduce sprijinul unor persoane influente.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Pe plan financiar va merge bine, insasi patroana banilor se ocupa de cresterea veniturilor directe. O atitudine mentala corecta influenteaza starea sanatatii; asta presupune sa va examinati emotiile, sa iertati pe toata lumea, sa va iertati si pe dumneavoastra si sa aveti credinta.

Fiti prezenti cand e vorba de iubire, fiindca veti descoperi dragostea cea adevarata si neconditionata. Incepeti sa eficientizati metoda de lucru la serviciu, reusind sa-i impulsionati si pe colaboratori.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...