Horoscopul zilei de JOI, 20 Decembrie 2018. Viata unor zodii se va schimba radical:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

S-ar putea sa primesti cadouri, recompense sau vesti legate de salariul de la un loc de munca. Se pare ca este nevoie sa-ti revizuiesti bugetul de venituri si cheltuieli, orientandu-ti eforturile doar catre lucrurile de care ai cu adevarat nevoie. Energia vitala este la cote joase, asa incat fii prudent si odihneste-te.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dorinta de a te implica in toate sferele vietii este accentuată, însă este dificil de îndeplinit la parametrii normali. Emotivitatea este crescuta, de aceea fii prudent si nu lasa sa se vada starea ta interioara. Mai ales ca sunt momente pasagere, pe care bine este sa le folosesti pentru ingrijirea propriei tale persoane.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti discret astazi. Sufletul tau doreste interiorizare si dorinta de a-si creiona noi planuri de viata. Sunt momente bune de a sta de vorba doar cu tine insuti. Ocupa-te de treburile de rutina si evita provocarile celorlalti. Sanatatea este vulnerabila, de aceea odihnește-te. Se recomanda remedii naturiste, plimbari in aer liber si meditatii in locuri sfinte. Este doar o stare de moment.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

În urma discuțiilor cu un prieten sau cu cineva din segmentul profesional vei avea nevoie de retragere din forfota cotidiană pentru a te gândi la cele aflate. Temele principale sunt legate de banii și bunurile comune cu alții și de investițiile pe care le ai în plan. Evită să povestești prea multe detalii despre tine și acțiunile tale personale. Unii te pot interpreta greșit.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Tema principala a zilei este reprezentata de prieteni. Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante, dar cu iz conflictual. Bine ar fi sa eviti provocarile si implicarea in problemele altora. O persoana importanta iti poate da sfaturi utile sau solutii bune la problemele care te framanta in ultima vreme.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Domeniul profesional iti atrage atentia in mod deosebit astazi. Sunt posibile dialoguri aprinse cu sefii. Fii prudent si incearca sa te explici in cuvinte putine, dar concise. Imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit. Calm, detașare și încredere! Este momentul să te gandesti la proverbul „ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă feresc singur“.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 14 aprilie 2021 – decizii bune

Horoscop 14 aprilie 2021 – Berbecii se bucura de momente frumoase in familie, iar Fecioarele ...