Horoscopul zilei de JOI, 16 August 2018. O zi cu surprize neasteptate pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Aspectele relationale sunt astazi cele ce iti solicita multa implicare, fiind dispus sa mai lasi de la tine, doar sa fie armonie in camin.

Totusi, va trebui sa gasesti rabdarea necesara pentru a descoperi motivatiile din spatele comportamentului persoanei iubite astfel incat sa nu ajungeti la conflicte ce au ca substrat teme precum luptele de putere si necesitatea de a fi in control.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Astazi te straduiesti ca interactiunea cu colegii de munca sa se desfasoare armonios, incercand sa adopti o atitudine sincera si impartiala, ceea ce iti va aduce un dram de simpatie.

Important insa este sa fii atent ca anumite convingeri personale nu sunt atat de relevante pentru ceilalti, de aceea fereste-te sa le sustii cu orice pret. Acasa, nu incerca sa intri in competitie cu partenerul.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Plin de idei si dornic de a mai socializa, astazi ar fi indicat sa cauti compania celor care-ti impartasesc opiniile si gusturile, gasind timp sa faceti un schimb relaxant de impresii, eventual sub pretextul de a merge la un eveniment artistic.

Cu persoana iubita insa, va fi mai dificil de gestionat orice manifestare de posesivitate si nici la serviciu inca nu s-au domolit tensiunile.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Relatia cu cei de acasa primeaza astazi, fiind dornic de a face tot ce-ti sta in putinta pentru a te bucura impreuna cu cei dragi de momente de calm si relaxare.

Mai dificil va fi sa constati ca asumarea unor responsabilitati poate fi uneori coplesitoare, de aceea axeaza-te pe aspectele importante, nu pe multumirea celorlalti. Ai energie sa-ti fructifici ideile creative, dar nu uita de costuri.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Atitudinea deschisa si generoasa te ajuta astazi, mai ales ca se prefigureaza o zi incarcata cu o bogata activitate sociala, dar cu conditia sa nu-ti risipesti timpul cu trivialitati, doar fiindca iti vine greu sa refuzi.

Familia pare sa iti solicite mai mult timp prezenta acasa, ceea ce vine in contradictie cu dorinta ta din aceasta perioada de a fi cat mai prezent in lume si a te face remarcat.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Esti ferm convins ca sistemul de valori la care te raportezi este unul just si impartial si ca nu sunt sanse sa iei decizii financiare fara a pune mai intai totul in balanta.

Totusi, se recomanda a gasi o cale cat mai diplomata de a transmite acest lucru copiilor si persoanei iubite, fara a lasa senzatia ca le impui ceva. In plus, nu lasa discutiile cu cei dragi sa ajunga la urechile necunoscutilor.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...