Horoscopul zilei de JOI, 14 Martie 2019. Schimbari in viata acestor zodii:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Piedica de care dai azi în planurile tale pare a fi imposibil de trecut, încât ar fi bine să nu consumi inutil resurse de energie doar pentru a demonstra că poate fi depăşită. Din păcate, e o uşă complet blocată dincolo de care nu se mai află nimic, deci mai bine ai abandona această cale şi te-ai apuca de altceva. Indiferent în ce plan al vieţii resimţi acest mare hop, nu trebuie să-l iei ca pe un eşec, ci ca pe o provocare de a-ţi încerca forţele în cu totul altă direcţie. S-ar putea ca planul de rezervă pe care îl începi să fie mai bun decât cel care nu mai duce unde vrei!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Îţi lipseşte motivaţia, curajul, determinarea, deşi exact acestea sunt de obicei atuurile tale forte, dar de data aceasta preferi să stai cuminte în banca ta. Parcă aştepţi ca scânteia să vină din altă parte, şi spui înainte de orice doar: nu se poate, nu merge, nu mă bag. Păcat, ai face faţă de minune dacă te-ai mobiliza un pic, dar te laşi cuprins de o oarecare stare de lehamite combinată cu teama de a nu greşi, ceea ce, evident, te opreşte din elan. Dacă intuiţia îţi spune să mai aştepţi, poate e bine s-o asculţi, dar nu da cu piciorul la această acţiune. S-ar putea să deţii toate resursele pentru a o începe în forţă, dar eşti cam obosit.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Familia, prietenii, anturajul apropiat sunt sursa principală de energie pozitivă către succesele acestei zile. Dacă ai vâsli singur spre ceea ce ţi-ai propus, roadele ar întârzia să apară, pentru că îţi lipseşte stimulentul puternic de pe margine. Când îi vezi pe ceilalţi atât de implicaţi şi de dornici de succes, parcă te concentrezi şi tu mai bine către ceea ce ai de făcut. Ca să nu-i dezamăgeşti, vei face tot ce-ţi stă în putinţă să atingi acele scopuri. E o plăcere să vezi entuziasmul lor, care te molipseşte şi pe tine!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Munceşti mult, ai agenda încărcată, dar ai norocul de a găsi de fiecare dată persoanele potrivite care să participe la proiectele tale. Baţi la uşa potrivită, ţi se răspunde amabil fără a fi amânat sau trimis la plimbare, şi, într-o atmosferă atât de constructivă, ajungi repede la scopurile propuse. E chiar o plăcere să munceşti când ai la dispoziţie toate resursele şi mijloacele de care ai nevoie şi, mai ales, găseşti în toane bune pe toţi cei care joacă un anumit rol în proiectele tale. Dacă i-ai găsi ocupaţi sau nervoşi, rezultatele ar întârzia să apară

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Nu te juca aşa cu orele pe care le ai la dispoziţie, pentru că fiecare minut care trece contează în situaţia de faţă. Nici nu-ţi dai seama când trece timpul, deci, a-l risipi pe nimicuri nu e în avantajul tău. Tu ai o relaţie cu totul specială cu timpul, eşti eficient, organizat, îţi administrezi bine resursele de timp, dar de data aceasta ai impresia că ai tot timpul din lume pentru a te mişca din voie. Ei, nu e chiar aşa, vei ajunge în faţa unui impas în care îţi vei da seama că nu ai folosit orele cu înţelepciune, că le-ai lăsat să treacă sigur că îţi ajunge cât ai, intri în criză de timp şi începi să faci gafe şi regreţi că nu ţi-ai organizat mai bine sarcinile înainte. Acum e deja prea târziu, dar înveţi din toate!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Eşti un pic reticent la nou, deşi nu eşti din fire aşa, dar de data aceasta ai mari rezerve dacă această viziune nouă ţi se potriveşte. Înainte de a face vreun pas, ori pentru a o accepta, ori pentru a o respinge, mai aşteaptă puţin să vezi dacă apar ceva informaţii suplimentare prin care să te lămureşti mai bine ce aduce noua atitudine de viaţă. Poate nu o vrei doar din comoditate, din obişnuinţă, pentru că nu ai forţa de a renunţa la ceea ce ai deja, dar poate e şi mult prea grea pentru puterile tale actuale. Nu o respinge, mai meditează asupra ei, pentru că într-o zi îi vei vedea efectele. uneori, schimbarea nu vine lin, ci ca un tăvălug!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 20 aprilie 2021 – facem echipă

Horoscop 20 aprilie 2021 – O să putem accesa un filon afectiv în această perioadă ...