Horoscopul zilei de Joi 12 Iulie 2018

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

La serviciu se anunta forfota. Relatiile colegiale sunt conflictuale, iar sefii iti dau si mai mult de lucru. Ar fi bine sa te bazezi doar pe fortele tale. Organsimul tau este destul de obosit, putandu-se accentua afectiunile legate de sistemul digestiv.

De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Plimba-te in aer liber, hraneste-te sanatos si dormi mai mult.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Relatiile sentimentale si cele cu copiii alcatuiesc tema principala a acestei zile. Sunt posibile altercatii, dar retine ca sunt doar toane momentane. Emotivitatea este la cote inalte si astfel poti deveni subiectiv in relatiile cu ceilalti.

Evita implicarea excesiva in treburile celorlalti si orienteaza-ti eforturile catre o activitate draga sufletului tau. Spre seara aduna-i pe cei dragi la o mica petrecere.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In treburile gospodaresti ai mai mult spor astazi. Este nevoie sa te ocupi pe indelete de curatenii generale, reparatii curente sau reamenajari interioare. Atentie la instalatiile de apa din spatiul locativ, deoarece se pot produce avarii.

Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar cu un strop de efort vei depasi totul cu brio. Esti foarte combativ si de aici poti strica relatii bune!

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este posibil sa faci mai multe drumuri astazi, insa pe distante scurte. Fie ca mergi la o ruda apropiata sau ai ceva de rezolvat in scop profesional, inarmeaza-te cu rabdare si concetreaza-te pe scopul intalnirilor.

Esti emotiv si exista riscul sa te implici prea mult in treburile altora. Mentalul tau chiar are nevoie de odihna si detasare de cotidian.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Te preocupa castigurile dobandite in urma muncii depuse la un serviciu. S-ar putea sa fii nemultumit de balanta dintre efortul depus si plata, insa ai incredere ca Universul iti va oferi toate resursele de care ai nevoie si mai ales cand ai nevoie.

Energia vitala fluctueaza mult, de aceea dozeaza-ti eforturile si rezerva-ti momente de relaxare. Atentie la asa-zisii prieteni si sustinatori!

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Debordezi de energie si elan. Totusi, starile tale de spirit ii pot deranja pe ceilalti daca te implici prea mult in viata lor. Ocupa-te pe indelete de tine si mergi la un salon de infrumusetare si intretinere corporala sau gandeste-te la imbunatatirea garderobei.

Se recomanda prudenta in domeniul profesional si in relatiile cu sefii! In orice moment imaginea ta publica poate fi compromisa.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...