Horoscopul zilei de DUMINICA,16 Septembrie 2018. O zi incarcata pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Gandurile te vor purta spre locuri indepartate, unde ai dori sa calatoresti. Pentru ca traversam o perioada dinamica este bine sa fii foarte atent la ceea ce gandesti si ce faci.

Beneficiezi de o forta mentala mare, care iti poate aduce revelatii deosebite vizavi de toate sectoarele vietii. Gandeste pozitiv, adreseaza cuvinte frumoase celorlalti, pentru ca se vor intoarce la tine cand te astepti mai putin.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Aspectele materiale ale vietii cotidiene te preocupa intens in zilele acestui weekend. Recomandabil este sa te orietenzi numai asupra cheltuielilor necesare traiului zilnic. Tendinta este de a te aventura in planuri financiare de anvergura.

Pentru ca ne aflam sub influenta unor tranzite astrale deosebite este dificil sa apreciezi corect puterea financiara de care dispui acum sau in viitorul apropiat.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Relatiile parteneriale si colaborarile sunt puse sub lupa in aceste zile. Se contureaza un final de etapa relationala, atat in plan personal, cat si in plan profesional. Este bine sa lasi deoparte luarea deciziilor importante si cantonarea in idei preconcepute.

Provocarile, tensiunile in relatiile cu ceilalti le poti gestiona foarte bine, daca faci eforturi in acest sens. Totul depinde numai de tine!

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

In plan profesional se intrezaresc schimbari importante in acest weekend. Deocamdata sunt jocuri de culise mai mult sau mai puțin vizibile. In primul rand este vorba despre incheierea unei etape, a unei actiuni profesionale sau a unor relatii de munca vechi.

Iti este favorizata detasarea de tumultul cotidian si orientarea eforturilor catre fiinta ta. Odihneste-te, plimba-te in aer liber si inconjoara-te de cei dragi.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Planul sentimental, relatiile amoroase si cele cu copiii alcatuiesc tema propusa de astre pentru acest weekend. Esti ajutat sa te gandesti serios la starea lucrurilor din acest segment.

Gandeste-te pe indelete și la cei dragi si observa-i atent. Deciziile care te implica pe termen lung, lasa-le pentru zilele urmatoare. Sunt posibile tensiuni, dar cu putin efort si bunavointa vei reusi sa aplanezi totul.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Segmentul domestic iti atrage atentia in mod special, la finalul acestei saptamani. Sunt sanse bune de a lamuri si rezolva chestiuni familiale care treneaza de multa vreme.

Alaturi de cei dragi vei trasa anumite linii directoare vizavi de treburile gospodaresti si de programul comun. Totusi exista detalii, chiar si ganduri ascunse ale unor membrii ai familiei, legate de mersul lucrurilor in casa. La momentul potrivit ti se vor dezvalui toate.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...