Horoscopul zilei de DUMINICA, 6 Ianuarie 2019. Viata unei zodii se va schimba complet:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Eclipsa și Luna Nouă pun accent pe planurile tale socio-profesionale. Cer mult de la tine, mai ales o analiză foarte serioasă a ceea ce dorești să realizezi, să clădești, să atingi, cândva, în carieră. E bine să stai puțin și să chibzuiești pe îndelete, încotro vrei să mergi, să faci planuri pe termen lung, pe ani de zile chiar, pentru că eclipsa te susține să trasezi direcții extrem de solide. Ești sprijinit să descoperi aspecte care erau acolo, dar parcă te temeai să le folosești, să le scoți la lumină. Poate primești un sfat, poate descoperi o informație, poate întâlnești o persoană a cărei autoritate o respecți, poate ajungi chiar tu la o concluzie ce va avea efecte majore asupra ascensiunii tale pe viitor. Poate nici ție nu-ți vine a crede cât de matur ai devenit!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Eclipsa și Luna Nouă însoțite de Saturn sunt niște sfătuitori înțelepți care ar merita ascultați cu luare aminte! Fii pe fază la orice pont, orice sfat, orice lecție de viață care vine la tine pe diverse căi, pentru că ar putea avea efecte dintre cele mai serioase de acum încolo. Parcă ar fi o lecție oferită de-a gata, în rezumat, o concluzie pentru care, în alte condiții, ai fi muncit mult și bine ca să ajungi la același pont, deci primește ceea ce se îndreaptă către tine și apoi pune în practică. Nici nu știi de unde vine sfatul cel mai bun, deci ieși în lume , ciulește urechile, ascultă ce spun alții mai experimentați, sună un prieten mai matur, pune mâna pe carte, pentru că o informație extrem de importantă e în drum spre tine și trebuie s-o recepționezi!

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Luna Nouă însoțită de eclipsă și de un Saturn companion are efecte bizare asupra ta. Nu e genul tău să stai în umbră, nici să te retragi din iureșul evenimentelor, dar de data aceasta ceva îți spune că e mult mai bine să stai în banca ta, să nu faci prea multe valuri, chiar să nu spui nimic. Preferi anonimatul sau izolarea, nu pentru că nu ți-ai găsi locul printre ceilalți, ci pentru că pregătești ceva, coci tu ceva și nu vrei să faci prea multă zarvă pe seama planurilor tale. Sunt emoții foarte greu de interpretat, un fel de distanță față de restul lumii, un pic de rezervă, preferând să lași pe alții să se agite. Tu taci și pregătești în sinea ta un plan ce va ieși curând la lumină, dar deocamdată planează misterul peste planurile tale. Poate chiar e bine să le ții pentru tine o vreme!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Luna Nouă de azi, ce coincide și cu o eclipsă de Soare, la care mai contribuie și un Saturn însoțitor, te vizează direct. Viața în doi e direct vizată de aceste aspecte astrale care seamănă cu un examen de maturitate. Ceva ce ai presimțit demult că ar exista acum iese la iveală sau își arată fața până acum nevăzută. Poate o presimțire ciudată ți se confirmă, poate un secret bine ascuns ți se destăinuie. Poate o emoție pe care nu ai acceptat-o își cere drepturile să fie exprimată. E greu să faci lumină în această zonă de sentimente obscure, dar poate era și timpul, ca să nu mai ascunzi sub preș ceva ce era destul de evident și probabil nu de azi de ieri… Trebuie să accepți realitatea, fie că-ți place, fie că nu…

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Luna Nouă combinată cu eclipsă și un Saturn în conjuncție te obligă să te gândești la responsabilitățile tale. Ești pregătit să iei pe umerii tăi și mai mult, obligații pe care oricum le duci în spate cu maturitate, dar de data aceasta simți o povară și mai mare care cere mult de la tine. Poate ți-e gândul la niște probleme de serviciu și-ți tot bați capul cum să le rezolvi, iar eclipsa de azi te ajută să primești informații utile care vor putea fi puse în practică în viitor. Stai și trasezi o strategie pe termen lung legată de planurile tale profesionale, ba chiar descoperi că știi deja ce ai de făcut, dar tot amânai momentul. Ideea e deja în memoria ta, în bagajul tău de experiențe de viață, deci ajunge doar să faci liniște ca să-ți auzi intuiția cum îți șoptește soluția.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Eclipsa de Soare de azi, accentuată și de Saturn prin preajmă, îți spune să te concentrezi asupra inimii tale, asupra dorințelor tale cele mai mari în iubire. E ceva ce-ți dorești de mult și nu mai primeai, dar pesemne că nu vine din senin, nu cade plocon la poartă. Chiar dacă tu mizai pe noroc ca să-ți împlinești acel vis, îți dai seama că deții instrumentele concrete pentru a trece la fapte, pentru a construi chiar tu ceea ce îți doreai atât de mult. Poate ți se cere mai multă profunzime în iubire, mai multă maturitate și răbdare, deci nu privi iubirea doar prin prisma fluturilor din stomac, pentru că de data aceasta rațiunea va trasa cele mai bune direcții de mers. Lasă creierul să spună ce trebuie să faci, pentru că știe mai bine! Cuvântul acesta – trebuie – va prelua cârma inimii tale!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 20 aprilie 2021 – facem echipă

Horoscop 20 aprilie 2021 – O să putem accesa un filon afectiv în această perioadă ...