Horoscopul zilei de Duminica 27 Mai 2018. O zodie are parte azi de cele mai frumoase momente

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Gandurile si atentia iti vor fi atrase de felul in care se cheltuiesc banii in familie de ceva vreme. Pe langa faptul ca poti achita facturi, taxe sau datorii restante vei avea ocazii bune de a dezbate cu membrii familiei, cu partenerul de viata, cu neamurile, bugetul pentru urmatoarele saptamani.

Vor intra in discutie si planurile de investitii sau mostenirile. Ai idei financiare bune chiar si pentru parteneriatele profesionale.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Relatiile parteneriale te provoaca mult la sfarsitul acestei saptamani. Din cand in cand este nevoie sa privesti atent la ceilalti, pentru ca ei sunt fațete ale tale. Posibil ca unele sa-ti displacă total, dar ai multe sanse de a le imbunatati.

Fii un bun colaborator sau partener de viata si accepta-ti pe ceilalti asa cum sunt. Astfel vei primi respectul, admiratia si tot sprijinul din partea celorlalti.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Chiar daca este weekend vei fi tentat sa-ti continui activitatea profesionala sau sa te afunzi in treburile cotidiene ale casei. Alege doar prioritatile si apoi profita de linistea si relaxarea perioadei.

Sanatatea este vulnerabila, asa incat bine ai face daca te-ai ingriji ceva mai mult. Pe de alta parte planuieste analize sau consultatii cu diversi specialisti in sanatate, pentru ca ai sanse sa intalnesti persoane deosebite.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Te poti bucura de compania persoanei iubite sau a copiilor. Activitatile recreative comune, planurile de vacanta, discutarea evenimentelor din ultimele zile vor aduce relaxare, confort mental si sufletesc, chiar si sfaturi utile pentru fiecare.

Posibil sa apara si niscai neintelegeri pe teme financiare sau gelozii vizavi alte persoane din anturajul comun. Fii prudent si evita contradictiile si escaladarea conflictelor.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Zilele acestui sfarsit de saptamana este potrivit activitatilor domestice, alcatuirii planurilor de imbunatatire a spatiului de locuit si dialogului cu membrii familiei.

Chiar daca primesti multe provocari din partea celorlalti, chiar daca ai multe treburi restanțe la serviciu, ar fi bine sa te detasezi de toate acestea si pur sisimplu sa stai acasa si sa faci numai ce-ti place. Cei dragi te sprijina neconditionat.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

O calatorie scurta in vizita la cineva drag sau in natura, participarea la cursuri scurte si dialogurile cu diverse persoane reprezinta propunerile astrelor pentru tine in aceste zile de weekend.

Pentru ca forfota mentala este mare si dificil de controlat ar fi bine sa-ti dozezi discutiile si sa vorbesti strictul necesar. Unii vor incerca sa te provoace, aducand in discutie actiuni comune vechi.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...