Horoscopul zilei de DUMINICA, 23 Septembrie 2018. Se anunta o zi speciala pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O discuție cu un prieten sau cu cineva din anturajul profesional îți va oferi informații deosebite în aceste zile de weekend.

Dincolo de subiectele cotidiene aparent banale vei găsi lămuriri și soluții minunate privitoare la relațiile și situațiile în care te afli. Evită să-ți prezinți slăbiciunile, temerile sau planurile de viitor. Este vremea ascultării vorbelor altora și a meditației pe seama celor aflate.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Zilele acestui weekend sunt excelente pentru a te întâlni cu prietenii, a hoinări prin locurile preferate și pentru a-ți trasa planuri mărețe de viitor.

Deja te simți mai bine, iar strălucirea pe care o emani va atrage în preajma ta personaje de bună calitate care te vor sprijini în tot ce dorești să întreprinzi. Totuși, folosește măsura în toate și oferă sfaturi numai la cerere.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Discuțiile filozofice pe teme cotidiene te vor pune într-o lumină bună față de ceilalți, dar mai ales față de persoanele influente din mediul socio-profesional în care activezi.

Finalul acestei săptămâni folosește-l pentru lecturi deosebite, întrevederi cu cei dragi și de încredere sau pentru vizionarea unui spectacol de teatru sau de film. Informațiile obținute din aceste demersuri sunt speciale și utile.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Cu toate că tentația acumulării bunurilor materiale sau a banilor este la cote mari ar fi bine să ai în vedere și scopul ascuns al acestora dincolo de vălul lumii materiale.

Zilele acestui sfârșit de săptămână îți vor aduce informații prețioase vizavi de investiții și cheltuieli majore comune cu alții. Prudență și discernământ în toate! Unele surse de venit sunt incerte, iar cei din preajma ta te susțin prea puțin.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Zile foarte bune, în acest weekend, pentru a privi obiectiv la situațiile parteneriale în care ești implicat. Discuțiile și evenimentele din ultima vreme au scos la iveală amănunte total nepotrivite scopurilor tale sau dorințe ale partenerilor,

de viață sau de afaceri, care te depășesc. Detașează-te, renunță fără resentimente la ce nu-ți mai priește și dezvoltă încrederea că totul se desfășoară spre binele tău suprem.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ești foarte ocupat la sfârșitul acestei săptămâni, indiferent unde te afli. Te vei bucura de faptul că îți sunt apreciate eforturile personale și profesionale,

iar alții chiar vor dori să obțină de la tine sfaturi sau soluții la probleme din viața lor. Dozează-ți eforturile și fii cumpătat la vorbă! Pe de altă parte, rezervă momente de odihnă și pentru plimbări în aer liber.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...