Horoscopul zilei de DUMINICA, 23 Iunie 2019. Vin bani pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Sunt zile bune pentru introspectie, singuratate si schimbarea directiei de viata. Energia acestui weekend te provoaca la o atentie sporita vizavi de sanatate si de munca. Starea ta generala este fluctuanta, iar organsimul dă semne de oboseala. Segmentele aparatului circulator și picioarele sunt vulnerabile si se poate pune problema unor consultatii de specialitate. Asculta-ti corpul si indemnurile vocii interioare. Duminică îți vei reveni, însă nu forța nota.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Relatiile cu prietenii si protectorii sunt accentuate în acest weekend. Relațiile existente se vor reconfigura. Evită discuțiile importante cu alții, deoarece sunt mmente bune doar pentru ascultare și dialog interior. La prima vedere ai fi incantat de ce se petrece in jurul tau, dar fii prudent si evita entuziasmul vizavi de planurile, propunerile sau ideile altora. Duminică ai nevoie de odihnă și de compania celor dragi.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti in centrul atentiei la sfarsitul acestei saptamani si se pare ca toata lumea va dori compania ta. Se prefigurează situații care te predispun la iesiri in public, discursuri sau dialoguri furtunoase cu persoane importante. Prudență la cum te prezinti si fii foarte cumpatat in vorbe si fapte Exista riscul sa creezi impresii false despre tine. Pe de alta part,e este posibil sa primesti indatoriri noi la serviciu.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Finalul acestei saptamani este potrivit legaturilor cu persoanele aflate in afara tarii. Chiar dacă ești nemulțumit de segmentul financiar, care îți obstrucționează planurile de călătorie sau de plată a unor studii, numai gândul la ținuturile îndepărtate și la bucuria revederii unor persoane dragi, te ajută să treci peste orice. Mentalul este foarte răscolit, așa încât evită dialogurile importante sau luarea deciziilor cu implicații pe termen lung.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Relațiile parteneriale sunt răscolite sâmbătă, astfel că se pot ivi, când te aștepți mai puțin, controverse de tot felul. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor. Duminică vor interveni cheltuieli comune cu alții pe facturi, taxe, datorii diverse. Este bine să stabilesti un echilibru intre laturile materiale si cele spirituale ale vietii. Detaseaza-te de cotidian, insa tine cont și de îndatoririle materiale pe care trebuie să le rezolvi.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Finalul acestei săptămâni este dedicat altora și activităților comune fie cu partenrul de viață, fie cu cei din segmentul profesional. Vei fi nevoit să continui treburile de rutină, atât acasă, cât și la serviciu. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te ocpi de priorități și să accepți sprijinul cuiva drag și de încredere. Duminică intervin chestiuni iportante în relația de cuplu pe teme domestice sau legate de niște rude.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Se prefigurează un weekend cu turnuri în relațiile sentimentale. Este posibil să întâmpini neplăceri din partea persoanei iubite sau din partea copiilor. Cu puțin efort și bunăvoină vei reuși să depășești orice diferend. Duminică ai multe și mărunte de făcut atât acasă, în plan personal, cât și la serviciu sau petnru serviciu, dar lucrând de acasă. Selectează prioritățile, întrucât sănătatea este vulnerabilă și ainevoie de odihnă.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Finalul acestei saptamani iti aduce răsturnări de situatie in planul relatiilor familiale. Este vorba despre finalul unor treburi gospodărești și despre decizii importante luate cu membrii familiei și cu neamurile. Prudență și răbdare! Duminică intervine cheful de distracții și aventuri alături de cei dragi. Bucură-te de momentele pe care ti le ofera viata in aceasta perioada si ajuta-i si pe ceilalti sa fie fericiti.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Weekend-ul acesta se conturează întâlniri și dialoguri importante cu neamurile și cu membrii familiei. Călătorii de distanțe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. Dialogurile cu cei dragi vor fi agreabile, iar informatiile aflate iti vor lamuri aspecte vechi legate de familia din care provii. Ai grija sa ții doar pentru tine si ai tăi ce se petrece în viața ta privată!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Sâmbătă sunt posibile cheltuieli importante pentru cele necesare traiului cotidian. Alcătuiește o listă de priorități întrucât, fără să-ți dai seama, poți cheltui cam mult. Pe de altă parte, apar informații interesante despre salarizarea locului de muncă. Depinde numai de tine să gestionezi situațiile ivite, în favoarea ta. Duminică intervin dialoguri și întâlniri cu personale din anturajul apropiat. Evită contradicțiile de orice fel!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Prima zi a weekend-ului pare anostă și nu prea ai elan. De aceea, conservă-ți energia vitală și ocupă-te de treburi ușoare. Ți-ar prinde bine un masaj, o plimbare în aer liber sau o discuție amicală cu cineva drag, pe teme banale. Duminică se prefigurează cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian. Pe de altă parte, cineva din anturajul profesional te va provoca la discuții interesante despre salarizare și condiții de muncă.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Ar fi bine să te odihnești la acest final de săptămână. Mai ales, sâmbătă energia vitală fluctuează mult, existând riscul să obosești sau să se evidențieze afecțiuni vechi. Evită spațiile aglomerate și oamenii zgomotoși. Duminică te vei simți mai bine, însă nu forța nota și ocupă-te de priorități. Este vremea amrilor schimbări pentru tine, iar acum sunt momente prielnice pentru o nouă abordare a vieții cotidiene.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Ce spun astrele pentru ziua de Marti

Astrologii anunţă veşti bune şi surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului. Horoscop 27 iulie ...