Horoscopul zilei de DUMINICA, 19 august. Ce aduce ultima zi cu Mercur retrograd! O zodie simte din plin ce înseamnă să fii dezamagit de persoana dragă.

Horoscopul din 18 august vă recomandă să nu vă neglijați sănătatea și relațiile cu cei jur. Se poate ajunge la rupturi ireparabile.

O zodie primește marea lovitură în dragoste și simte din plin ce înseamnă să fii dezamagit de persoana dragă. Pare că cel mai adânc coșmar s-a transformat în realitate, deoarece nici capitolul financiar nu se arată promițător.

Horoscop 18 august Berbec

Aspectele financiare necesare unei călătorii reprezintă subiectul acestui sfărșit de săptămână. Însă este bine să-ți achiți datoriile curente, de genul facturi, impozite, amenzi și abia apoi să planifici cheltuieli pe altele.

Poate fi nevoie să aloci o sumă importanta de bani și pentru un curs, un program de instruire personală sau profesională plănuit mai demult. Ai încredere ca te vei discurca cu toate cheltuielile!

Horoscop 18 august Taur

În relațiile parteneriale intervin modificări in zilele acestui weekend. Probabil că îți schimbi deciziile privitoare la actiunile comune plănuite mai demult cu partenerul de viata sau, intr-o relatie profesionala apar informații noi care răstoarnă mersul actual al unei colaborari.

Este bine sa te adaptezi situatiei. Chiar daca anumite chestiuni te deranjeaza, ele sunt momentane si astfel totul se va aranja foarte bine.

Horoscop 18 august Gemeni

Se pare ca iti vei continua activitatea profesionala la sfarsitul acestei saptamani, tinzand sa neglijezi faptul ca sunt zile libere si ar fi bine sa te relaxezi in familie.

Se recomanda prudenta in comunicare, intrucat sunt sanse de galceava cu oricine. Sanatatea este vulnerabila, de aceea rezerva-ti momente de odihna. De evitat consultatiile, analizele medicale si inteventiile chirurgicale pe cat posibil!

Horoscop 18 august Rac

Sunt șanse să te distrezi copios la finalul acestei săptămâni, alaturi de persoanele dragi. Totul este să ții cont și de propunerile lor vizavi de activitățile recreative pe care le-ați putea desfășura împreuna.

Evita excesele de orice fel, intrucat sanatatea este vulnerabila si se pot evidentia afectiuni ale sistemului respirator si sistemului digestiv. Ceva neplaceri dinspre partenerul de viata sau dinspre colaboratori.

Horoscop 18 august Leu

Dorința de a fi acasă împreună cu familia sau cu neamurile apropiate este mare și ușor de îndeplinit la sfârșitul acestei săptămâni.

Este posibil ca datorita unor probleme de sanatate sa fii nevoit sa te ingrijesti serios sau cineva drag sa aiba nevoie de sprijinul tau intr-o problema personala.

Ingrijeste-te si pe tine, dar ai grijă și de membrii familiei! Sunt momente deosebite pentru segmentul domestic.

Horoscop 18 august Fecioara

Weekend-ul iti aduce aproape rude si prieteni dragi. Sunt posibile discutii, intalniri amuzante, dar si stabilirea unor activitati comune fie in domeniul profesional, fie in plan personal.

In special femeile vor dori sa vorbeasca cu tine, dar fi prudent. Surprizele din partea acestora pot fi deosebite si unele chiar neplacute. Linistea si confortul casei iti sunt cei mai buni aliati. Odihneste-te si evita sa iti divulgi intentiile.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...