Horoscopul zilei de DUMINICA, 12 august 2018. Astrologii anunta schimbari majore

Soarele şi Luna sunt în conjuncţie cu Mercur retrograd şi el în Leu şi în cuadratura cu Jupiter, deci vei fi în stare să îţi faci planuri ambiţioase !

Cuvintele mari nu sunt suficiente. Acum este timpul să plantezi seminţele unei noi vieţi într-un domeniu dorit de inima ta.

Horoscop 12 august 2018 – Berbec

Este o zi de înnoire, de schimbare a gândurilor și intențiilor, dar și a dorințelor, mai ales cele care dăunează armoniei din relațiile cu cei dragi.

 

Horoscop 12 august 2018 – Taur

Ai posibilitatea de a o lua de la zero cu planurile care pot schimba situația din familie, de data aceasta împreună cu apropiații care au acest drept, indiferent ce crezi tu.

 

Horoscop 12 august 2018 – Gemeni

Te poți simți luat pe sus de schimbările care au loc în anturaj, dar acestea nu te vor destabiliza, dacă nu vei permite acest lucru. Pe unele dintre ele le bănuiai, pe altele le-ai intuit.

 

Horoscop 12 august 2018 – Rac

Ai puterea de a crede în capacitatea ta de a-ți asigura cele necesare și chiar mai mult decât atât. Munca este cea mai prețioasă resursă pe care o ai.

 

Horoscop 12 august 2018 – Leu

Ai șansa de a renunța la cea mai mare parte a poverii de nemulțumiri, neîmpliniri și altele asemenea. Este suficient să înțelegi că nu îți sunt de folos.

 

Horoscop 12 august 2018 – Fecioară

Poate că unele momente din această zi vor fi mai intense, dar nu cât să te scoată din ale tale. Dacă vei face eforturi să îți păstrezi bunăvoința, vei avea o zi cel puțin interesantă.

 

Horoscop 12 august 2018 – Balanță

Se conturează noutăți în viața unor apropiați, unele care vor avea impact și asupra vieții tale. Veștile sunt bune, în mare parte, așa că ai motive de bucurie.

 

Horoscop 12 august 2018 – Scorpion

Ai ocazia de a reveni la gânduri mai bune în legătură cu membrii echipei din care faci parte, dar și ai familiei, cealaltă echipă pe care te bazezi.

 

Horoscop 12 august 2018 – Săgetător

Se anunță o adevărată revoluție personală, pentru că un impuls interior te va îndemna să treci la nivelul următor ca om, să te apropii mai mult de potențialul tău real.

 

Horoscop 12 august 2018 – Capricorn

Acum poți vedea cât de mult contează calitatea relațiilor pe care ai reușit să le protejezi chiar și față de propriile impulsuri dominatoare.

 

Horoscop 12 august 2018 – Vărsător

Este posibilă o schimbare profundă în relația de cuplu, dacă ai ajuns la concluziile corecte în ultima perioadă. Dacă nu, vei strica în continuare, fiind convins că e bine ce faci…

 

Horoscop 12 august 2018 – Pești

Este un moment foarte bun pentru a iniția schimbări în stilul de viață, unele pe care le dorești de ceva vreme. Acestea vor fi benefice, inclusiv asupra stării tale de sănătate.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...