Horoscopul zilei de DUMINICA, 11 Noiembrie 2018. Zi cu ghinion pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Oboseala îşi spune cuvântul, pentru că ai muncit mult până acum şi ai şi tu limitele tale, devine deja prea greu. Nu trage de tine mai mult decât poţi, om eşti şi tu, şi a cere de la propria persoană mai mult decât poţi duce, nu ar fi decât sursă sigură de extenuare. Vei ajunge într-un punct al propriei tale neputinţe şi atunci vei generaliza că nu poţi nimic, că nimic nu-ţi iese…

Nici vorbă de aşa ceva, tu poţi chiar şi mai mult decât ai putea crede, dar exagerezi totuşi cu efortul la care te supui singur. Ce vrei să dovedeşti? Că eşti mai bun decât alţii, da, dar deja ai arătat asta. A întinde mai mult coarda nu e decât în dezavantajul tău: relaxează-te!

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Aminteşte-ţi azi de un lucru din fizica de clasa a şaptea: dacă sufli în foc nu-l stingi, ci îl aprinzi şi mai tare! Aşa că asta trebuie să faci tu azi: să eviţi să torni gaz pe foc, să alimentezi o dispută, să iriţi şi mai tare pe un om deja nervos, pentru că ai de a face cu persoane care stau pe un butoi cu pulbere şi orice cuvânt nelalocul lui îl poate arunca în aer imediat.

Nici tu nu eşti în cea mai bună formă, şi tu eşti irascibil şi sensibil la orice afront, dar tocmai pentru că ştii că lucrurile pot denatura de la nimic, mai bine stai departe de orice factor de risc ce poate înteţi conflictul fără rost!

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este momentul unei analize la rece înainte de a extrage o concluzie finală, deci pregăteşte-te de o recapitulare cât se poate de obiectivă. Cântăreşte situaţia pe toate părţile, imparţial, detaşat, fără a te lăsa impresionat de nici un fel de argument emoţional.

Numai capacitatea ta de a privi lucrurile de pe margine, descoperind avantajele pro şi contra, te va ajuta să iei o decizie corectă. Cere răgazul necesar pentru această analiză, fără ca nimeni să nu încerce să te împingă de la spate.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Cere şi ţi se va da, ştii doar că aşa se spune, deci tu de ce încerci să le faci pe toate de unul singur? Ai toate şansele să ajungi acolo unde doreşti dacă înveţi să mai şi ceri ajutorul. Sunt suficiente persoane în preajma ta dispuse să pună umărul la construcţia pe care tu o ridici, dar dacă tu nu vrei să le apelezi, atunci cum ai vrea să te bucuri de rolul pe care ei îl pot juca în viaţa ta?

Visezi la un ţel foarte înalt: este foarte posibil de atins, nu e doar un ideal intangibil, ci deţii toate resursele pentru a-l materializa, numai că… nu singur! Caută oamenii potriviţi pentru ceea ce visezi să realizezi, cheamă-i în calea ta pentru a-şi juca rolul, şi vei vedea ce uşor ţi se împlinesc frumoasele vise.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Nu mai privi înapoi, nu te mai raporta la vechile cunoştinţe, la vechile relaţii, la vechile poveşti trăite înainte, pentru că trecutul e bine să rămână acolo, la locul lui. Acum ţi se oferă cu totul altceva ce merită valorificat, folosit, pus la treabă în beneficiul tău. Este o şansă nouă în faţa ta, dar dacă tot o compari cu cei mai trăit şi înainte, nu prea îi vei descoperi atuurile.

Niciodată un lucru nu seamănă cu altul, ceea ce ţi se oferă acum, complet nou, e unic, deci nu are rost să te tot gândeşti dacă nu cumva se repetă cine ştie ce situaţie de altădată. Nici vorbă: tu eşti altul acum, situaţia e alta acum, deci bucură-te de noutate!

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nu eşti cea mai plăcută companie astăzi. Ai dori ca ceilalţi să te răsfeţe în gesturi de prietenie şi în cuvinte de încurajare, pentru că treci printr-un moment ceva mai dificil. Sufletul tău pare împovărat de temeri şi griji, dar norocul tău de azi este exact şansa de a ieşi din mediul încărcat negativ.

Ca atare pleacă oriunde vezi cu ochii: o călătorie, o plimbare, o ieşire în locuri care te pot rupe de problemele tale e de preferat, pentru că aşa poţi uita, pentru câteva ore, de frământările tale. Nu înseamnă că se rezolvă, dar te mai poţi relaxa şi tu un pic!

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...