Horoscopul zilei de 9 Noiembrie 2019

O s-avem parte de rezolvări, ni se împlinesc nişte aşteptări, ne bucurăm de revenirea unor oameni în viaţa noastră şi o să ne facem planuri, deocamdată pe termen scurt.

Vibraţia zilei este 9 şi o să ţinem cont de tot ce trebuie atunci când o să luăm o decizie.

 

SCORPION
Poate vă-ncântă ideea unei colaborări şi o să vă faceţi timp să mai câştigaţi un ban în plus, c-aveţi nevoie. Încep să se-adune banii în cont, poate pentru că v-aţi angajat undeva sau vi s-a mărit salariul aici unde lucraţi, ori o să luaţi o primă.

 

SĂGETĂTOR
O să primiţi o invitaţie de dat o fugă la munte sau o să plecaţi într-un city-break, dacă nu v-aţi făcut alt program. Veşti de tot felul, se-ntâmplă ceva care să vă stârnească interesul şi poate vă implicaţi într-un proiect care să vă propulseze în carieră, c-a-nceput anul vostru special.

 

CAPRICORN
Vă scoate cineva la o cină romantică, poate vrea să vă-mpăcați după o perioadă mai rece din punct de vedere sentimental şi chiar să fie o idee bună, să salvaţi relaţia. O să vă acordaţi un timp de respiro, să vă odihniţi sau vă duceţi pe undeva la relaș, să scăpaţi de stările de oboseală, epuizare, să vă-ntoarceţi refăcuţi.

 

VĂRSĂTOR
Poate daţi o raită pe la magazine şi vă compuneţi o garderobă de sezon, poate vă programaţi şi la tuns, la masaj, la cosmetică. Sfera mondenă e plină – ochi – de evenimente şi, în măsură timpului disponibil şi a chefului, o să vă duceţi pe la fiecare să vedeţi ce mai e nou şi pe gustul vostru.

Citeste si:

Horoscop pentru femei din 9 Noiembrie 2019 în funcție de zodie.

 

PEŞTI
O invitaţie la un film, un spectacol, să vedeţi o expoziţie, un târg şi o să vă recreaţi. Aţi putea pleca departe de casă, la rude, sau la prietenii care au vreun botez, o aniversare, o onomastică, şi o să fie distracţie sigur!

 

BERBEC
O să puteţi recupera o relaţie care mai are viaţă în ea şi să fiţi fericiţi, să vă cununaţi, dacă o să credeţi de cuviinţă. Se poate să vă cheme cineva în alt oraş, cu un prilej anume şi să vă duceţi, dacă nu cumva o să va-ntelegeti să vină acea persoană la voi, că aveţi treabă pe-acasă.

 

TAUR
Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu cineva care vrea să lucraţi împreună, dar puneţi şi voi nişte condiţii, nu aşa. Poate dizlocati o sumă din bugetul de rezervă şi vă duceţi la o nuntă, un botez mâine, poimâine, ori vă cazaţi o zi şi o noapte într-o staţiune de agrement.

 

GEMENI
E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să fie pe lungimea voastră de undă şi o să se lege, frumos, o relaţie care să vă unească. Se poate să cereţi sfatul unui avocat care să vă reprezinte în instanţă, să ceară să vi se facă dreptate şi să şi reuşească – numai că trebuie s-aveţi răbdare.

 

RAC
Poate vă ocupaţi mai mult de treburile gospodăreşti şi o să puneţi casa la punct să scăpaţi de nişte griji. Poate vă pregătiţi de un eveniment în familie şi faceţi aprovizionarea, ori poate angajaţi o firmă care să se ocupe de tot, ori rezervaţi nişte mese la un restaurant.

 

LEU
Se poate să faceţi cunoştinţă pe la evenimentele mondene la care vă duceţi cu cineva care să vi se lipească de suflet. O să le oferiţi alor voştri, în special copiilor, o porţie de distracţie şi-o să fie toată lumea mulţumită, să o luaţi de luni încolo de la capăt, cu forţe proaspete.

 

FECIOARĂ
Poate vi se dă ok-ul pentru un proiect de serviciu, de şcoală şi o să vă organizaţi pentru ce-aveţi de făcut de luni încolo. Poate o să dedicaţi mare parte din timpul liber activităţilor din bucătărie, să pregătiţi conservele de toamnă, să adunaţi din grădină, de pe la piaţa tot ce vă trebuie.

 

BALANŢĂ
Se anunţă musafiri de la drum ceva mai lung şi poate rămân şi peste noapte să mai povestiţi de una de alta, să vă sfătuiţi. Aveţi chef de ducă, într-o excursie, o vilegiatura, să vedeţi ce mai fac prietenii, dacă au nevoie de voi, să-i ajutaţi cu ceva, sau poate voi aveţi nevoie de un umăr pe care să vă sprijiniţi.

 

Citeste si:

Horoscop pentru femei din 9 Noiembrie 2019 în funcție de zodie.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscop zilnic pentru joi, 1 octombrie 2020

Pentru luna Octombrie 2020, sunt planificate două Luni Pline, ceea ce face sezon mai special ...