Horoscopul zilei de 7 Noiembrie 2019

Horoscopul zilei de 7 Noiembrie 2019. Balanța financiară se va echilibra pentru această zodie

Lună nouă cu succes. E bine să vizualizăm un lucru pe care ni-l dorim şi să facem în aşa fel încât să-l atragem cu magneţii interiori.

Vibraţia zilei este 7 şi o s-avem o sclipire în care să realizăm ce ne avantajează şi ce nu, în general, nu într-o privinţă anume.

 

SCORPION
Poate vi se dă un răspuns afirmativ de la şcoală, de la serviciu ori de la bancă, e ceva benefic. Vă puneţi o dorinţă şi o lăsaţi să rodească, să v-aducă lucrurile pe care le visaţi, c-aţi fost binecuvântaţi cu multe haruri în ultimul an.

 

SĂGETĂTOR
Apare cineva care va da refresh vieţii voastre sentimentale şi o să trăiţi clipe de vis, poate că pe vremuri, pentru unii. O să primiţi o energie – bonus, şi-o să puteţi da drumul proiectelor noi, să vă reinventaţi, c-aveţi toate şansele să vă depăşiţi limitele.

 

CAPRICORN
Se poate să ieşiţi la o întrunire cu prietenii şi să vă gândiţi la o activitate comună, de week-end măcar, dacă nu de mai mult. Poate vă-ndreptaţi spre un alt loc de muncă, fie şi în particular, în regim de colaborare şi o să sporiţi banii din cont, s-aveţi spatele acoperit – financiar – vorbind.

 

VĂRSĂTOR
O invitaţie la un spectacol, o fi un moment festiv şi o să legaţi probabil noi prietenii, poate daţi şi de vreun sponsor pe-acolo. E posibil să vi se mulţumească în vreun fel pentru ce-aţi muncit cândva, poate vi se acordă un titlu, o distincţie, vreo primă în lei şi o să fie stimulativ.

 

Horoscop pentru femei din 7 Noiembrie 2019 în funcție de zodie.

 

PEŞTI
Se poate să luaţi un supliment salarial şi să aveţi cu ce să daţi o fugă în week-end pe undeva, să vă aerisiţi. Un semn de viaţă de la cineva aflat departe şi poate faceţi cumva să fiţi împreună, dacă simţiţi că sunteţi făcuţi unul pentru celălalt, că nu e timpul pierdut.

 

BERBEC
Poate vă faceţi timp să va-ngrijiti şi de sănătate, să fiţi în formă maximă. O să vă puteţi reface căsnicia, relaţia de dragoste pe care era cât pe ce să le pierdeţi de tot, dar intuiţia va spune ce să faceţi ca să nu vă rataţi şansa de a fi fericiţi.

 

TAUR
Poate fi o zi importantă pentru voi, în care să luaţi hotărârea să vă duceţi la ofiţerul stării civile să vă căsătoriţi. Se poate să semnaţi un contract şi să vă asiguraţi un venit constant, dacă aţi cam dus lipsă de bani în ultima vreme – acum se echilibrează balanta financiară.

 

GEMENI
O să puteţi lua o semnătură, să rezolvaţi chestiuni legate de un proces, pentru care v-aţi putea lua un avocat. Poate abia acum vi se plătesc orele suplimentare şi o să vă puteţi achita şi voi de obligaţiile de tot felul, şi să mai respiraţi, ieşiţi în plimbare după-amiezele, în week-end.

 

RAC
Se poate să aflaţi că şi partenerul de cuplu îşi doreşte s-aveţi copii, la fel de mult ca şi voi şi e important, chiar foarte. Relaţia sentimentală devine şi mai serioasă, stabilă şi o să vă gândiţi la căsătorie, tocmai într-o astfel de zi cu Lună nouă în casa dragostei.

 

LEU
O să vă puteţi reface viaţa sentimentală, dacă eraţi într-o pauză de relaţie şi să vă meargă bine sufleteşte. Poate vi s-a găsit o casă de cumpărat, sau aţi dat singuri de ea şi nu mai plătiţi comision vreunei agenţii imobiliare, ori poate vreţi să staţi cu chirie.

 

FECIOARĂ
Se poate să vi se aprobe un împrumut bancar şi să vă luaţi ce-aveţi nevoie pentru casa şi ai voştri. O confirmare dintr-un birou de şef, de la un juriu de la profesori care vă dau ok-ul pentru etapa următoare, ca să faceţi progrese pe linie profesională, la serviciu.

 

Citeste si: Horoscop pentru femei din 7 Noiembrie 2019 în funcție de zodie.

 

BALANŢĂ
Încă mai puteţi spera la o revenire a cuiva care înseamnă totul pentru voi şi să vă şi căsătoriţi. Se poate să vi se mărească oricât de puţin salariul, să luaţi nişte bani din urmă, să bateţi palma pentru o colaborare şi să vă apucaţi de ceva nou şi bun.

Sursa: https://horoscopulzilei.net/

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscopul de luni, 26 octombrie 2020

Vоm рutеа fасе раșі mari реntru a рrоtеjа сееа ce еѕtе аl nostru șі dе ...