Horoscopul zilei de 6 Februarie 2020

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Se conturează drumuri scurte. Ai de rezolvat anumite chestiuni, in locatii diferite. Totodata, planurile legate de formele de scolarizare pe termen scurt pot suferi modificari. Rasturnarile de situatie te pot insoti intreaga zi, dar vei reusi sa realizezi ce ti-ai propus. Intlanirile sau dialogurile cu prietenii sau cu neamurile apropiate se pot dovedi interesante, iar factorul sufletesc va domina.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Elanul pe care il ai astazi in abordarea chestiunilor financiare este unul salutar. Te poti ocupa, pe indelete de aceste lucruri si ai si succes. Sunt posibile cadouri si recompense de care chiar ai nevoie. Sunt lucruri marunte, ce-i drept, dar tocmai ele alcatuiesc farmecul vietii. Pe de alta parte, pot interveni ceva modificari in legatura cu banii sau bunurile materiale proprii, insa sunt doar aspecte de rutina. Dupa vanzoleala zilei, acorda-ti cateva momente de introspectie.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este o zi cu chef de viata. Vei reusi sa duci la bun sfarsit tot ce iti propui. Este un moment bun pentru a te preocupa de propria persoana. Gandeste-te la talentele, hobby-urile pe care nu le-ai mai abordat de mult si incerca sa le dezvolti. Pe de alta parte, bine ar fi sa-ti orientezi atentia si catre imbunatatirea personalitatii tale. Sfaturile si indemnurile unui prieten sau unei persoane mai in varsta iti sunt de bun augur.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Starile tale sufletesti fluctueaza mult. Dorinta de retragere din forfota vietii predomina intreaga zi. Asculta-ti sufletul si acorda-i momentele necesare. Este o zi potrivita unei autoevaluari, putand sa descoperi lucruri interesante ce stau ascunse de mult in ungherele inimii. La locul de munca sunt doar activitati de rutina. Se pot contura aspecte neplacute in aceasta zona, dar sunt pasagere.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Ziua este marcată de prieteni. Reține că este vorba numai de relatiile de prietenie. Pentru alte tipuri de relatii nu este momentul. Intlanirile si dialogurile cu prietenii sunt interesante, dinamice si de folos. Sigur ca si controversele sunt prezente. Rasturnarile de situatie te pot destabiliza putin, dar nu sunt aspecte majore si treci peste fara probleme. In a doua parte a zilei, organizează o plimbare in aer liber sau o mica agapa pentru cei dragi.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Recomandabil este sa te ocupi de cariera si de imaginea ta in societate. Pentru tine este un moment foarte bun de a te evienția în anturajul profesional. Evident ca sunt posibile si situatii conflictuale, dar daca abordezi totul cu calm, prudenta si discernamant poti obtine rezultate exceptionale. Nu te agita prea mult, intrucat stii foarte bine ca sanatatea este vulnerabilă.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Este o zi minunata pentru alcatuirea planurilor de calatorii in strainatate sau pentru studii pe termen lung. Sunt moment excelente pentru a-ți rafina mentalul cu subiecte filozofice și pentru dialoguri cu oameni erudiți. Sunt posibile rasturnari de situatie, dar lucrurile se vor aranja pe un fagas bun. Relatiile parteneriale le vei aborda intr-o alta lumina, deoarece chiar poti trece peste toate animozitatile. Menajeaza-ti sanatatea si nu te entuziasma din orice.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Colaborările iti dau de furca astazi din perspectiva financiară, astfel ca iti indrepti atentia catre segmentul financiar implicat in acestea. Recomandabil este sa te ocupi, pe indelete, de tot ce tine de banii altora: taxe, impozite, credite, relatii cu institutiile financiare sau mosteniri. Este o zi potrivita abordarii vietii din perspectiva disciplinelor neconventionale. Te poti gandi si la o schimbare in sistemul propriu de valori.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Este nevoie sa te ocupi de tot ce tine de parteneriate sau colaborari. Insa, implicarea ta in relatiile cu ceilalti va face mare vâlvă in jur. Este un moment proprice rezolvarii aspectelor legate de acest segment. Sunt posibile situatii controversate, dar tocmai ele iti vor anima ziua foarte mult. Prudenta, disceramantul si rabdarea te pot ajuta enorm. Dupa-amiaza poti petrece momente placute alaturi de cei dragi.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Activitatile de la locul de munca iti ocupa intreaga zi. Muncesti cu placere, iti dai toata silinta, chiar daca plata lasa de dorit. Este interesant ca reusesti sa treci peste toate situatiile fluctuante ce se ivesc. Ceea ce este foarte bine. Te vei descurca in orice situatie. Sanatatea este destul de incercata, insa consultatiile sau analizele medicale nu sunt recomandate astazi. Spre seara, acorda-ti cateva momente de relaxare.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Cheful de distractii si aventuri te va face remarcat in anturaj. Veselia de care dai dovada va fi privita cu scepticism de catre cei din jur, insa tu o vei tine tot pe a ta. Pe de altă parte, te vei gandi și la o mica aventura amoroasa. Relațiile cu copiii sunt un alt subiect fascinant al zilei. Dupa atata efervescenta, dupa-amiaza ocupa-te si de treburile casnice. Te asteapta demult.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Preocuparile principale ale zilei sunt legate de casa, patrimoniu sau relatiile cu parintii. Iti poti face planuri pentru reamenajari interioare sau pentru o locuinta noua. Pe de alta parte, este un moment bun pentru o curatenie generala. Sunt posibile rasturnari de situatie, dar te vei descurca fara probleme. O vizita in locurile natale sau la parinti este binevenită. Pentru dupa-amiaza organizează o intalnire cu membrii familiei.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 18 ianuarie 2021

Să fim en garde, c-apar lucruri noi, oameni și noi și vechi cu care-o s-avem ...