Horoscopul zilei de 4 Mai 2020

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

E o zi buna pentru a arunca o raza de lumina asupra planurilor curente. Puteti sa descoperiti noi viziuni si detalii legate de actiunile pe care le puteti intreprinde pentru atingerea scopurilor dumneavoastra.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Apar conflicte intre indatoriri si nevoia de a va relaxa, precum si intre ideile pragmatice si nevoia de romantism. E o perioada a frustrarilor si a luptelor cu propriile emotii.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sunteti interesat de schimbarea locuintei sau de schimbarea aspectului locuintei. Nu va mai satisface actualul aspect al casei dumneavoastra si depuneti eforturi in vederea satisfacerii simtului dumneavoastra estetic.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Lumea nu e mereu rezonabila. Permiteti-va sa fiti ceva mai rebel, pentru a elibera tensiunea care v-a cuprins.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Aveti tendinta de a exagera si de a forta nota cu cei din jur. Un conflict in familie sau o discordanta intre emotiile pe care le incercati va pot crea neplaceri. Pregatiti-va pentru mici campuri de lupta in viata dumneavoastra!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Un parteneriat de afaceri va ofera posibilitatea de a va uni resursele cu alta persoana in vederea obtinerii unor beneficii. E o strada cu doua sensuri, insa. Stabitili in detaliu asteptarile pe care le aveti, inainte de a incheia orice intelegere.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Rutina si plictiseala au fost la ordinea zilei, dar astazi lucrurile capata o noua nuanta. Ceva neobisnuit vi se va intampla si sunteti entuziasmat de ideea de schimbare.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Simtul umorului pe care il afisati va fi gustat poate de cei de varsta dumneavoastra. Cei mai maturi il vor gasi insa copilaresc si superficial. Asa ca fiti atent la anturaj, inainte de a lansa orice gluma.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Sunteti intrigat de usurinta cu care cineva apropiat reuseste sa aiba mai mult decat dumneavoastra. Nu e cazul sa ganditi in astfel de termeni sumbri, pana la urma, fiecare are dupa cum merita. Mai bine puneti umarul la treaba!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Astazi sunt accentuate nevoile sexuale. Instinctele par sa nu va dea pace si va determina sa incercati lucruri noi. Prudenta e mama sanatatii!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

E o zi buna pentru a va deschide mintea in fata unor scopuri marete, pentru a dezvolta idei noi si a adopta noi atitudini in lupta pentru obtinerea succesului. Nu mai fiti sceptic, inainte de a vedea cu ce aveti de-a face!

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Sunteti aproape de a va atinge telurile, dar nu veti reusi intru totul astazi. Mai aveti inca putin efort de depus, inainte de a culege laurii. Pastrati-va ambitia si energia!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 28 februarie 2021

Apar situaţii neaşteptate şi care ne pot da programul peste cap, dar o să fim ...