Horoscopul zilei de 31 Decembrie 2019. Vărsătorii primesc bani înainte de Anul Nou

Horoscop 31 decembrie 2019. Scăpăm de toate datoriile, apoi le pregătim surprize tuturor celor dragi şi rămânem într-un tonus ridicat, susţinut, să ne distrăm cât cuprinde până la… anul!

Vibraţia zilei este 4 şi o să-i înconjurăm cu toată dragostea pe cei pe care-i iubim!

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2019 CAPRICORN
Se petrec multe lucruri care vă animă, vă hrănesc speranţele c-o să aveţi o viaţă mai frumoasă şi c-o să vă distraţi, nu glumă, la noapte!

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

Se poate să vă intre şi azi banii şi să acoperiţi cheltuielile, să luaţi diverse delicatese cu care să-i uimiţi pe musafiri, vreţi ceva mai special.

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2019 PEŞTI
Poate apelaţi la resursele familiei să mai luaţi ce vă lipseşte ca să fiţi împăcaţi, împliniţi sufleteşte că le-aţi oferit celor dragi tot ce şi-au dorit.

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2019 BERBEC
O să fiţi în centrul atenţiei, poate şi pentru c-o să luaţi un titlu, se-ntâmplă ceva care o să vă scoată din anonimat, sau vă propulsează şi mai sus pe scenă socială.

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2019 TAUR
La voi se-anunţă distracţie, un meniu copios, preparate sofisticate, aşa cum i-aţi obişnuit pe invitaţi şi mâine o luaţi de la capăt cu alţi şi alţi musafiri.

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2019 GEMENI
O să tot primiţi invitaţii până târziu, dar se pare c-aţi ales şi poate o să fiţi departe de casă, acolo unde v-aşteaptă cineva care vă iubeşte şi sentimentul e reciproc.

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2019 RAC
Voi o să primiţi dovezi de dragoste, şi chiar se pot întâmpla minuni şi să revină cineva fără de care nu puteţi fi fericiţi şi să va-ntregiti sufleteşte.

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2019 LEU
Promite să fie un revelion reuşit, cu familie şi prieteni în jur şi o să vă bucuraţi de veştile bune pe care-o să le aflaţi şi-o să daţi dovadă de generozitate.

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2019 FECIOARĂ
O să depuneţi toate eforturile să vă achitaţi de obligaţii, datorii, să fiţi gata cu toate pregătirile şi fresh pentru trecerea în noul an.

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2019 BALANŢA
La voi o să fie distracţie, că de obicei, o să aveţi mare grijă de invitaţi şi o să veniţi cu surprize pentru toată lumea – dar şi de voi se vor îngriji ceilalţi.

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2019 SCORPION
Poate interveni ceva neaşteptat şi să vă ia prietenii pe sus şi să nu rămâneţi acasă, aşa cum aveaţi de gând, ci să ajungeţi la un chef de pomină.

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR
Voi o s-aveţi un anturaj care să vă ţină în priză şi o să fiţi încrezători în şansa voastră de a vă oferi viitorul pe care vi-l doriţi, că ştiţi că depinde de voi.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscopul de marti, 29 Septembrie 2020

Vоm fі în mоd special рrеосuраțі dе оbіесtіvеlе nоаѕtrе рrасtісе ѕаu fіnаnсіаrе. Aсеѕt luсru ѕе ...