Horoscopul zilei de 30 Noiembrie 2019. Discuții importante pentru Taur

 Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscopul din 30 noiembrie are vești noi despre fiecare zodie. Discuții importante pentru Taur, discuții și întâlniri pentru Rac, Berbecii sunt în luminile rampei. Ce anunță horoscopul de sâmbătă pentru fiecare zodie

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Discutiile pe teme filozofice, cu oameni experimentati in ale vietii iti deschid noi viziuni asupra destinului tau. Intr-un fel greu de explicat, desi poate nici nu trebuie explicat, esti pus in situatii in care sistemul tau de valori si mentalitatea ta sunt răstălmăcite.

Astfel, esti nevoit să-ți găsești alte baze morale si să vezi situatiile cotidiene dintr-o alta perspectiva. Evita tendinta de a respinge ideile altora, de a fii prea critic si asculta si parerile altora.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este o zi in care tot te mai gândești la cheltuielile comune pe care trebuie sa le împarți cu altii. Ar trebui, ca măcar din cand in cand, sa lasi pragmatismul deoparte si să-ți îndrepți atentia catre laturile mai putin vizibile ale vietii cotidiene.

Spre exemplu, daca ai cerceta la nivel ezoteric de ce te afli intr-o anume situatie financiara si ai incepe sa ai o alta atitudine fata de bani si implicatiile lor, ai observa ca viata ta ar fi mai ușoara, iar banii ar sta mai mult în buzunarele tale.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Se întrezăresc discutii importante pe teme financiare, cu partenerul de viata sau de afaceri. Chiar dacă, deocamdată, exista animozități intre tine si ceilalti, animozitati care pornesc de la acestia, ai suficient sprijin astral de a intoarce lucrurile in favoarea ta.

Renunță la colaborarile nepotrivite, insa in mod amiabil. Dupa-amiaza, răsfață-i pe cei dragi cu mici cadouri sau stai de vorba cu ei si asculta-le cu interes doleanțele.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

In prima parte a zilei esti foarte harnic, atat la serviciu, cat si acasa daca iti permite timpul. Indiferent ce munca desfasori, fizica sau intelectuală, este nevoie sa-ți folosesti mentalul si comunicarea. Vorbeste strict, direct si la obiect, deoarece exista riscul ca de la banalități să iasă o dispută majoră.

Insa, dozeaza-ti eforturile din toate punctele de vedere, pentru ca organismul tau este suprasolicitat de multa vreme, iar acum poate ceda ușor.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Cu persoanele din anturajul apropiat se pot ivi discutii aprinse pe tema copiilor, a relatiilor sentimentale sau a modului in care iti petreci timpul liber.

Gandurile si eforturile tale sunt indreptate catre alte sectoare de viata, in special in cele socio-profesionale, iar pe cei dragi i-ai neglijat mult in ultima vreme. Astfel, s-a ajuns intr-un punct in care foarte usor se pot destrama relatiile sentimentale. Ocupa-te serios de latura afectiva a vietii tale!

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

O zi in care poti pune la punct detalii importante ale spatiului in care locuiesti. Se pare ca ai si bani si sustinerea colegilor sau prietenilor.

Insa, membrii familiei se opun planurilor tale domestice. Poate au dreptate uneori, de aceea gandeste-te la ceea ce iti spun acestia si tine cont si de sfaturile lor. Dupa-amiaza este potrivita unei șuete cu neamurile sau cu cineva drag sufletului tau. Evită să-ți expui planurile de viitor. Unii te pot bloca în ceea ce vrei să realizezi.

 

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Activitatile intelectuale, demersurile legate de serviciu si relatiile cu cei apropiati le poti aduce pe un făgaș bun astăzi.

Chiar daca asta implica multa agitatie, concentrarea mentalului numai pe aceste chestiuni, pe masura ce se scurg orele zilei vei vedea ca merita din plin toate eforturile. Pe de alta parte, ai putea pune la punct si un plan de calatorii. Evita implicarea in treburile altora!

 

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Datorita unor nevoi domestice va trebui sa cheltuiesti o suma importanta de bani. Ocupa-te cu drag de tot ce ține casa si familie, pentru ca vei reusi sa te descurci onorabil.

Este adevarat ca in ultimele saptamani ai tot cheltuit pe diverse mai mult sau mai putin folositoare, insa providența are grija in permanenta să-ți refacă atât resursele energetice vitale, cât si cele materiale. Un membru al familiei iti poate oferi sfaturi financiare deosebite.

 

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Este o zi in care esti contra tuturor. Ai multa energie, care ar trebui sa o canalizezi spre activitati folositoare tie, dar si celorlalti. Evita critica excesiva, actiunile frivole si implicarea in treburile altora.

Sensibilitatea sufleteasca este la cote mari, asa incat fereste-te de persoanele care sunt pe unde difertite de tine. Discutiile cu cei dragi, in special cu membrii familiei iti pot aduce liniste, alinare si sfaturi bune. Dupa-amiaza se recomanda odihnă.

 

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Contextul astral de astazi iti aduce informatii noi despre evenimentele in care esti implicat. Insa, totul ti se dezvaluie pe cai neconventionale, asa incat fii atent la toate semnele. In primul rand, despre banii obtinuti in urma muncii depuse de tine este vorba in cele aflate astazi.

Fii prudent, deoarece exista multe conflicte ascunse, greu de remediat si inteles deocamdata in sfera profesionala. Îngrijește-ți sănătatea în permanență!

 

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ziua anunta discutii aprinse cu prietenii, insa intr-un anume fel iti vor prinde bine. In primul rand, poti primi sfaturi bune despre cum sa iti modelezi personalitatea si cum sa iti trasezi alte planuri de viitor, mult mai potrivite tie in etapa de viata in care te afli.

Totusi, de unele persoane care ti-au fost prieteni până mai ieri, este cazul sa te desprinzi si sa fii deschis catre altele, care asteapta cuminți in fundalul vietii tale. Dupa-amiaza, odihneste-te si detaseaza-te de cotidian.

 

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Astazi, dialogurile si intrevederile cu sefii sunt tensionate. Este adevarat ca ai dreptate in cele sustinute si prezentate de tine, mai ales in sfera socio-profesionala, insa este dificil deocamdata sa fii crezut si sustinut fățiș de ceilalti.

Ai incredere ca providența are grija de tine in umbra si iti trimite ajutoare cand te astepti mai putin si prin cine te astepti mai putin. Dupa-amiaza ți-ar prinde bine o discuție amicală cu prieten drag.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscopul de joi, 29 octombrie 2020

O să găsim nişte resurse nebănuite în interiorul fiinţei noastre şi o să le putem ...