Horoscopul zilei de 3 Mai 2020

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Bucură-te de tot ce ai la dispoziţie, pentru că, dacă ai începe să faci o listă cu ce ai versus ceea ce nu ai (deocamdată) sigur jumătatea plină a paharului ar cântări mai mult. Optimismul tău la maxim ia frâiele oricărei acţiuni ca să o duci la îndeplinire cu încredere, cu speranţă, cu bucurie! Cu asemenea tonus ridicat, cu o atitudine atât de luminoasă şi de senină, toate vor evolua foarte bine, ca atare începe tot ce faci sau gândeşti cu un da mare şi ferm. Da – totul se poate, da – e bine, da – sunt cel mai bun, şi cu asemenea afirmaţii bine conturate în minte, vei culege cele mai frumoase roade.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Iubirea e cu siguranţă o vrajă şi simţi că totul capătă altă culoare când pici în mrejele ei. Acelaşi lucru îl vei păţi şi tu azi, pentru că apare cineva în calea ta care-ţi fură de tot mintea, inima sufletul, încât pluteşti deja prin alte lumi. E frumos, spui, dar îţi dai totodată seama că iubirea te face să-ţi pierzi uzul raţiunii, pierzi controlul, nu mai eşti tu cel sigur pe tine şi ferm în decizii, ca atare nu mai eşti atât de sigur că îţi place această stare. Încearcă să ieşi de sub această vrajă oarbă şi să gândeşti limpede, ca să nu regreţi mai târziu că ai lăsat garda jos.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Intuiţia ta e ascuţită, multă lume o apreciază, deoarece reuşeşti să presimţi imediat dacă în spatele unui aspect se află pericole, riscuri sau minciuni. Eşti pus şi azi în faţa unei situaţii cu două feţe şi reuşeşti să descoperi la timp ce se ascunde în spatele unor aparenţe înşelătoare, astfel încât să nu cazi în plasa nimănui. Treci ca prin urechile acului de o situaţie cu grad mare de risc: o persoană cu caracter cel puţin dubios încearcă să te atragă. Ai noroc cu această voce interioară care te trage de mânecă la timp!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nervii sunt descătuşaţi azi la tot pasul încât ar fi chiar o mirare să descoperi vreun loc unde lumea ţi se adresează calm, amabil, manierat. Dai peste tot felul de oameni arţăgoşi, iritabili, recalcitranţi, încât e absolut firesc să-ţi sară şi ţie ţandăra la un moment dat. Totuşi, încearcă să nu aluneci şi tu pe panta nervozităţii, în ciuda tonului ridicat şi a motivelor de enervare pe care le tot întâlneşti în cale, pentru că ai putea să ţii sub control agresivitatea. Dacă torni gaz pe foc la cel mai banal motiv de ceartă, fii sigur că va duce la o adevărată furtună, deci de tine depinde cât amplifici tensiunea!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Nu asculta de cei care râd de visele tale. Contează ce simţi tu în privinţa planurilor tale, dacă tu te simţi în stare să le împlineşti, dacă tu crezi cu tărie în ele, deoarece unii oricum nu ştiu altceva decât să taie elanul celor care au curaj să viseze. Tu deja vezi cu ochii minţii acel scop atins, acel plan ridicat, deci nici nu-i auzi de cei care fac haz de planurile tale. La originea superficialităţii cu care tratează ei pe visători se află incapacitatea lor de a-şi atinge marile ţeluri în viaţă şi, dacă ei nu pot, au tendinţa de a-i pune şi pe ceilalţi în aceeaşi oală. Ambiţionează-te şi mai tare ca să le demonstrezi că tu poţi, şi nu ţine cont de glumele lor deplasate!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fă ceva să te debarasezi odată de acea amintire urâtă care îţi tot revine în minte iar şi iar! Nu îţi prieşte, are numai efecte negative asupra ta şi practic te ţine blocat în trecut într-o zonă nefastă. De tine depinde să ştergi acea restanţă, fie că e vorba de o relaţie eşuată pe care trebuie s-o scoţi din viaţa ta, de o eroare de demult care încă îţi strică imaginea sau de un conflict care revine în actualitate din când în când, atât cât să ţi se ridice tensiunea. Cu un efort de voinţă, poţi scăpa de acea ghiulea pe care o tot tragi după tine!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Nu te arunca aşa, la prima vedere, spre noua direcţie care se prefigurează acum la orizont. Cel puţin nu fără a-ţi calcula bine resursele de care dispui! Ai putea fi tentat să investeşti toată energia pe o carte, fără să îţi dai seama, acum, dacă o vei putea drămui până la capăt. Ai nevoie, mai întâi, de o analiză la rece, a preţului cerut în acest proiect, ca nu cumva să spui da şi mai apoi să-ţi dai seama că nu-i poţi face faţă. Dacă eşti sigur că deţii tot ce ţi se cere, acceptă şi implică-te, dar nu uita de moderaţie, de echilibru, de prudenţă. Excesele te vor costa mult!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă primeşti susţinerea potrivită de la cei din jur, eşti capabil de succese de răsunet, deci cel mai greu e să-ţi alegi tovarăşii potriviţi. Eşti în faţa unei provocări interesante cu mari sorţi de izbândă, dar cu atât mai bune vor fi rezultatele cu cât reuşeşti să atragi şi pe alţii alături de tine. Vei aduna un grup mai larg de persoane şi veţi vâsli împreună în acelaşi sens. Ei devin motorul secundar pentru tine, pentru că altfel evoluezi când ştii că ai pe cineva alături care ţine cu tine, te încurajează şi crede în ceea ce doreşti să faci!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Îndoiala te-a copleşit încât nu mai ai încredere în şansele de reuşită ale unui plan la care ai muncit mult. Dacă nu mai ai speranţe de succes pentru ceea ce făceai, începi, încet-încet, să renunţi la planurile făcute. Poate fi ziua unui abandon, dar, înainte de a spune stop, fă ceva pentru a salva ce se mai poate. Dacă nu vei încerca nimic, vei regreta mai apoi că ai abandonat atât de uşor, poate mai există o soluţie, poate se iveşte de undeva o idee salvatoare, deci merită să mai depui câteva eforturi înainte de a pune punct. Chiar şi după ce se va termina tot, vei rămâne cu ideea că parcă ar mai fi existat totuşi o cale…

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Singur nu ştii cum să ieşi din situaţia în care te afli, de aceea ai avea nevoie de o părere din afară, de la o persoană imparţială. Găseşti un astfel de prieten căruia i te poţi confesa iar ideile pe care ţi le oferă sunt demne de încredere şi merită puse în aplicare. Trebuie să recunoşti că nu le ştii tu chiar pe toate, dar în astfel de momente îţi dai seama cât de important e să ai prieteni şi cunoştinţe care îţi pot împărtăşi din experienţa lor. Dacă urmezi sfatul unuia dintre ei, ajungi la liman şi îi eşti recunoscător.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Este o zi excelentă, în care pot avea loc doar evenimente deosebite. Te simţi centrul universului, pentru că în jurul tău gravitează numai veşti bune, oameni cu care ai ce vorbi, evenimente speciale. Ai numai motive de bucurie pentru că orice problemă anterioară se poate rezolva azi ca prin minune. Poţi întâlni o persoană cu care te simţi pe aceeaşi lungime de undă şi de aici se poate naşte o relaţie de viitor de toată frumuseţea. Că e o şansă de iubire sau de colaborare profesională, din acest moment se poate spune că ai câştigat un prieten.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Lipsa mijloacelor materiale de a-ţi îndeplini un scop te obligă să reduci ritmul de înaintare pentru că, momentan, nu ai cum să duci la îndeplinire ce ţi-ai propus. Poate depinde de un document pe care nu-l deţii încă, de o sumă de bani care nu apare sau de un ajutor concret oferit de un prieten la care încă nu ai acces, fiind plecat în altă localitate. Trebuie să stai pe loc şi să aştepţi ca lucrurile să revină la normal, iar această aşteptare poate avea şi efecte benefice: între timp mai poţi aduna unele informaţii utile.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 16 ianuarie 2020

O zi destul de bună. O să echilibrăm balanţa în cadrul relatiiilor de tot felul, ...