Horoscopul zilei de 3 Decembrie 2019

Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

 

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Atmosfera acestei zile depinde enorm de compania în care te afli. Dacă atragi alături de tine oameni suspicioşi, pesimişti, care se tem de orice, la fel vei deveni şi tu alături de ei. În schimb, dacă te înconjori de oameni veseli, tonici, cu chef de distracţie şi de noutate, te vei molipsi imediat de la aceştia şi te vei comporta la fel. Dacă eşti meteodependent, şi starea vremii poate avea o influenţă majoră asupra ta, ca atare tu devii un fel de oglindă fidelă a mediului în care te afli: dacă ai parte de soare, cer senin şi de un anturaj tonic şi amuzant, şi ziua ta va fi una de succes pe toate planurile!

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu pretinde ca ceilalţi să-ţi semene, nu te aştepta ca lumea să se schimbe doar pentru a fi pe placul tău, ci aşa cum şi tu eşti diferit de alte câteva miliarde de oameni de pe pământ, la fel sunt şi cei care îţi trec astăzi prin cale. Ia-i aşa cum sunt, cu bune şi rele, fără să-i judeci şi fără să încerci să-i şlefuieşti şi să-i remodelezi. Pune-te în pielea lor pentru o clipă: ţi-ar plăcea ca cineva să te transforme în ceea ce nu eşti? Nu, deci fă şi tu la fel cu ceilalţi. Mai ales cel mai drag om al sufleului tău trebuie să fie luat ca atare, fără să te străduieşti să-l reclădeşti după propriile vise. acceptă varietatea şi mai ales unicitatea oamenilor.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Atmosfera plăcută din familie este cel mai de preţ aspect al vieţii tale din acest moment. Eşti un părinte dedicat sau, dacă nu ai devenit încă părinte, eşti un fiu minunat de care se bucură părinţii tăi cu maximă satisfacţie. Schimbul de vorbe frumoase, de afectivitate, de emoţii din sânul familiei este la cote înalte, cu şansa de a trăi unele momente de vârf în familie: o nuntă, un botez, venirea pe lume a unui bebeluş, o mutare în casă nouă sau orice alt eveniment frumos şi special care vizează relaţia ta cu cei dragi. Azi ai curaj să spui, cu mâna pe inimă, că eşti fericit!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este o zi pe placul tău datorită oamenilor cu care interacţionezi. Ai şansa de a întâlni persoane care gândesc la fel ca tine şi au acelaşi entuziasm în faţa planurilor de care vrei să te ocupi azi. Fă echipă cu aceştia în tot felul de acţiuni interesante, dinamice, pline de viaţă, pentru că rezultatele ar fi excelente. Prietenia este şi ea în prim plan, atât pentru că tu eşti dispus să oferi sprijin necondiţionat celor la care ţii, cât şi pentru că primeşti din partea celor care te simpatizează numai gesturi frumoase, care îţi confirmă faptul că ai alături de tine oameni potriviţi viselor tale.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Cineva se bagă în treburile tale şi dă tot peste cap, ca atare stai cu ochii pe cei care intervin neinvitaţi în afacerile tale. Nu ai nevoie de ajutorul lor care se va dovedi a fi mai degrabă generator de haos şi de eşec decât să te bucuri cu adevărat de intervenţia lor salvatoare. Probabil sunt nervoşi, grăbiţi, invidioşi, critici, deci rolul lor are o încărcătură mai mult negativă decât pozitivă şi dau peste cap şi ceea ce ai clădit tu. Mult mai bine te descurci singur în asemenea situaţie, pentru că a apela la oameni nepotriviţi, nepregătiţi sau nepricepuţi, nu înseamnă că rezolvi ceva. Fii prudent când ceri şi accepţi sprijin din afară!

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Excursiile ar fi cel mai potrivit plan pentru astăzi, pentru că ai chef de mişcare, ai energie din belşug, ba ai şi un mijloc de locomoţie la îndemână, încât ar fi o zi perfectă pentru drumeţii, pentru ieşiri în natură cu bicicleta, pentru raiduri prin împrejurimi cu motocicleta, o plimbare călare la ţară sau prin păduri, orice care ţi-ar putea consuma energia de care dispui dar care să îţi şi facă plăcere deopotrivă. Atragi şi pe alţii în aventurile tale dinamice, descoperind cât de mult ţi-a lipsit sportul în ultima perioadă sau, dacă totuşi ai avut o viaţă sportivă, cât de mult ţi-a lipsit aerul curat şi natura!

 

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Eşti sfătuit să stai pe loc şi să nu duci mai departe planul la care îţi aduci contribuţia. O pauză sau doar o simplă detaşare de miezul evenimentelor îţi va oferi o altă perspectivă asupra acestei teme şi vei descoperi noi variante de abordare. Mai ai multe de învăţat, dar nu poţi ajunge la concluziile cele mai bune dacă nu treci şi prin momente critice. Piedicile au rolul de a te pune serios pe studiu sau să scormoneşti în mintea ta după soluţii eficiente pe care nici nu ştiai că le deţii.

 

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să iei o decizie importantă pentru tine şi partener, dar tu eşti persoana cea mai potrivită să facă o alegere corectă. Persoana iubită ar decide după ceea ce simte, după propriile dorinţe, în funcţie de ce îi transmite inima, dar tu eşti de altă părere. Ai mintea mai limpede, nu e orbită de amor, deci vei putea discerne corect şi astfel să-l tragi şi pe cel drag după tine. Discutaţi serios despre ce aveţi de făcut împreună şi fiecare contribuie cu resursele pe care le deţine: tu cu raţiunea, celălalt cu emoţia.

 

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Veştile care sosesc de la cei de acelaşi sânge te stimulează, te bucură, te pun pe gânduri, dar într-un mod pozitiv, pentru că sunt evenimente care luminează familia, care vă bucură pe toţi, care vă fac să vă împărtăşiţi cu mai mult entuziasm, unii altora. nenumăratele motive de bucurie. Se simte chiar aer de sărbătoare care vă apropie mai mult unii de alţii, inimă lângă inimă, chiar dacă vă despart kilometri. Schimbarea pe care o decizi astăzi va avea efecte benefice asupra tuturor celor care locuiesc în casa ta şi care aşteaptă de la tine soluţia optimă.

 

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să-ţi ajustezi modul de a te adresa celor din jur în funcţie de relaţia pe care o ai cu aceştia. Ai grijă cum vorbeşti cu cineva drag, pentru că o reacţie impulsivă l-ar putea deranja foarte tare. La fel trebuie să fii atent ce ton foloseşti în relaţia cu subalternii sau cu rivalii, pentru că amabilitatea şi duhul blândeţii nu se potrivesc în situaţia de faţă. Cu fiecare trebuie să comunici altfel, de aceea trebuie să analizezi un pic relaţia pe care o ai cu fiecare.

 

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Dai piept cu o situaţie neprevăzută care-ţi taie tot elanul. Când vezi că nu a ieşit conform planurilor, ai tendinţa de a le privi pe toate în negru şi să scoţi în evidenţă doar lipsurile şi dezavantajele. Nu toate ies ca la carte, mai există şi momente critice pe parcurs, dar din toate ai ceva de învăţat. Deşi nu ai primit ceea ce ai sperat, cu siguranţă ţi se oferă altceva în schimb care să te mulţumească, deci nu te crampona de un singur ţel, pentru că dacă nu îl împlineşti, decepţia pune stăpânire pe tine.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Ai de a face cu persoane care nu merită încrederea ta, şi pentru că nu te poţi baza nici pe sprijinul lor, nici pe informaţiile pe care le transmit, practic baţi pasul pe loc şi nimic nu merge. Profitorii sunt piedica principală a marilor tale planuri, pentru că la tot pasul ei vor încerca să ţi se bage pe sub piele ca să afle ce gândeşti. Refuză să faci echipă cu alte persaoane, pentru că acestea mai mult strică ceea ce clădeşti tu şi vor arunca pe umerii tăi tot felul de vini care nu-şi aparţin. Colaborarea este defectuoasă din cauza trădării unora.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscopul de joi, 29 octombrie 2020

O să găsim nişte resurse nebănuite în interiorul fiinţei noastre şi o să le putem ...