Horoscopul zilei de 29 Ianuarie 2020. Zodia care va recupera o importantă sumă de bani

Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Vor ieși la iveală nişte blocaje de care trebuie să scăpăm şi chiar putem, ca s-avem şi noi parte de reuşite, că vrem să fim şi noi la înălţime.

Vibraţia zilei este 11, număr maestru şi o să putem citi printre rânduri.

 

VĂRSĂTOR
O să vă îngrijiți mai mult de voi, vă duceţi la o sală de sport, la un salon de cosmetică, la spa, măcar în week-end, să vă revigoraţi. O să daţi drumul proiectelor noi şi o să fie mult de lucru, dar oamenii cu care veţi colabora or să vă susţină cu tot ce se poate.

 

PEŞTI
Poate vă pregătiţi de un eveniment cu fast, o nuntă, un botez, un majorat sau o fi alt moment de excepţie. Se-apropie cu paşi repezi un succes în cariera şi o să v-alegeţi cu un titlu, o funcţie, un salariu mărit, o reuşită, poate, şi de grup, dacă faceţi parte dintr-o echipă.

 

BERBEC
Poate mai ieşiţi şi pe la spectacole, să vă faceţi o plăcere şi să se bucure şi partenerul de cuplu că găsiţi ceva frumos de umplut timpul liber. Sunt nişte oameni care va invită să luaţi parte la un proiect – eveniment, şi poate fi o rampă de lansare pentru voi, să vă faceţi cunoscute calităţile.

 

TAUR
Poate mai aveţi de recuperat nişte bani de anul trecut şi o să vă descurcaţi mult mai bine cu banii, o să fie o lejeritate financiară. Poate vă daţi totuşi acordul pentru o muncă în particular, poate fi o colaborare, bun prilej să intraţi în legătură cu nişte oameni care să fie de calibrul vostru – profesional vorbind.

 

GEMENI
Se poate s-aveţi de dat mai multe examene şi să fie o perioadă fructuoasă, din punct de vedere intelectual, să iasă totul ca la carte. Se poate să vă invite cineva în străinătate şi poate va fi o relaţie de cuplu care să se şi concretizeze până la sfârşitul anului, sau chiar şi la anul.

 

RAC
Vă parvin nişte bani care vă pot scoate, într-adevăr dintr-o încurcătură şi o să faceţi nişte lucruri la care visaţi de multă vreme. Poate faceţi un drum la bancă să aflaţi ce-ar fi mai convenabil luna care vine pentru voi, să amânaţi o rata, sau să mai cereţi o suplimentare a creditului, v-aşteptaţi la nişte facilităţi care n-or să vă ocolească.

 

LEU
Se poate să vă găsiţi de lucru în străinătate, sau să studiaţi ceva, să vă perfecţionaţi într-un domeniu. Aveţi toate şansele să întâlniţi pe cineva care să vă completeze frumos şi să vă faceţi un rost, să locuiţi împreună să vreţi să aveţi şi copii.

 

FECIOARĂ
Poate vi se livrează ce-aţi comandat, o mobilă, o aparatură şi o să vă bucuraţi de un confort sporit. O să daţi refresh domeniului profesional şi n-o să vă lăsaţi până n-o să faceţi performanţă, să ridicaţi stacheta sus, să vă depăşiţi nivelul, competentele.

 

BALANŢĂ
E cineva care vrea să ieşiţi la o cafea, să vorbiţi despre voi că să vă cunoaşteţi mai bine şi să formaţi un cuplu, pentru ca atracţie există. Poate faceţi un efort financiar să le luaţi copiilor câte ceva care i-ar ajuta la şcoală, sau în particular, dacă fac o pregătire specială, practică un sport.

 

SCORPION
Or să vă parvină nişte acte care vă declară proprietari, ori poate vă împuternicesc să vă ocupaţi de o recuperare de bunuri. Abia acum v-ajung banii poate pentru o aparatură de ultimă generaţie pentru interiorul locuinţei, pentru camera copiilor, să le faceţi alor voştri o surpriză.

 

SĂGETĂTOR
Se pare c-o să fiţi de acord să va-nscrieti într-un grup care să se dovedească a fi la înălţime pe scenă socială, mondenă. Se poate să deveniţi interesaţi de o specializare, poate daţi un concurs să fiţi acceptaţi la un nivel ridicat de studiu, sau primiţi o numire în funcţie.

 

CAPRICORN
Poate luaţi legătura cu cei aflaţi în altă localitate şi vă duceţi în vizită, la schi, la săniuş, să staţi o zi, două la relaş. O s-aveţi o bună intuiţie în materie de făcut rost de bani şi vă asiguraţi nişte venituri suplimentare, cel puţin o vreme, după care mai vedeţi, găsiţi voi altceva.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...