Horoscopul zilei de 28 Februarie 2020

Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pe de o parte, e posibil sa provoci niste schimbari in sfera profesionala sau sa iei niste decizii radicale in ce priveste un proiect. Pe de alta parte, informatiile pe care le primesti astazi, dar si capacitatea de a vedea dincolo de aparente sau de frica, te ajuta sa-ti stabilesti scopuri noi, inalte.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Astazi e foarte important sa fii doar martor al evenimentelor exterioare, sa observi cu detasare gandurile si emotiile proprii, fara sa te agati de ele sau sa le amplifici. Ori de cate ori Luna se afla in Berbec, e posibil sa te simti tensionat sau agitat, dar ti se ofera si posibilitatea de a vedea niste tipare mentale si emotionale rigide care te tin pe loc deseori.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pentru tine, Luna in Berbec este de bun augur, mai ales daca lucrezi cu publicul sau daca activitatea ta presupune promovare si transmiterea in masa a unor mesaje. Ai parte de suprize placute, primesti sprijin si inspiratie de unde te astepti mai putin, cunosti oameni care pot juca un rol important in cristalizarea unor aspiratii.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Daca zona relatiilor este cuprinsa de confuzie, macar in plan financiar exista motive de bucurie. Astazi poti atrage mici castiguri, printr-un concurs fericit de imprejurari, fiind omul potrivit la locul potrivit. Cu alte cuvinte, o informatie prinsa din zbor, o oportunitate de care stii sa profiti sau o solutie inspirata iti poate aduce satisfactii materiale.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Esti avantajat de prezenta Lunii in Berbec care poate sta la originea unor experiente interesante. Ziua iti poate aduce o noua viziune, cunoastere, informare, constientizare. O carte, un film, o conversatie aparent lipsita de semnificatie poate fi motorul inspiratiei, ideilor ingenioase, deschiderii spirituale.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Oricate calcule ai face, oricat te-ai stradui sa tii lucrurile sub control, astazi se pare ca evenimentele au propria lor logica, un sens greu de patruns de mintea logica si analitica. Asadar, tot ce poti face este sa te abandonezi, sa te lasi in voia curentului si sa primesti cu bucurie surprizele acestei zile, fie ele de natura spirituala sau materiala.

 

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Si in cazul tau, aceasta zi este aducatoare de surprize, mai ales in ce priveste relatiile, parteneriatele, colaborarile. Este posibil ca, acolo unde nu mai vedeai nicio solutie, sa se rezolve totul dintr-odata. De asemenea, e posibil sa fii surprins placut de reactiile, gesturile si cuvintele de apreciere ale unor oameni din preajma.

 

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Luna se afla in Berbec, in casa muncii si responsabilitatilor profesionale. Aspectele sunt generatoare de surprize placute. E posibil fie sa apara o schimbare binevenita la locul de munca, fie sa fii inspirat de un nou proiect. De asemenea, evenimentele de astazi pot avea reverberatii benefice si in zona financiara.

 

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

O zi efervescenta, care iti readuce entuaziasmul, bucuria de viata, indrazneala de a te exprima si manifesta liber. Sunt avantajati in special cei care se lasa ghidati de intuitie, au incredere in adevarul interior si in viziunea proprie asupra relatiilor, proiectelor, vietii in general. Cu alte cuvinte, libertatea de expresie iti poate aduce daruri nebanuite, inclusiv in ce priveste relatia afectiva.

 

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Evenimente neprevazute legate de familie sau casa te pot lua astazi pe nepregatite. Nu se poate spune daca acestea sunt bune sau rele, ele depinzand de abordarea si perceptia ta. Asadar, indiferent ce apare, primeste, accepta si adapteaza-ti programul din mers. Totul apare cu un scop si nu-l poti afla decat daca ai rabdare si incredere.

 

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Astazi manifesti din plin inteligenta, inspiratie, idei ingenioase. De asemenea, poate fi vorba despre rezolvari surprinzatoare legate de demersuri care implica documente, negocieri, deplasari. Pe parcursul zilei, poti cunoaste oameni fascinanti care pot influenta in sens benefic derularea unui proiect.

 

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Daca zona relatiilor este cuprinsa de confuzie, macar in plan financiar exista motive de bucurie. Astazi poti atrage mici castiguri, printr-un concurs fericit de imprejurari, fiind omul potrivit la locul potrivit. Cu alte cuvinte, o informatie prinsa din zbor, o oportunitate de care stii sa profiti sau o solutie inspirata iti poate aduce satisfactii materiale.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop zilnic: duminica, 29 noiembrie 2020

O zi in care vom fі în mоd ѕресіаl idealiști șі independenți. Vоm fi înclinați ...