Horoscopul zilei de 25 Decembrie 2020

Horoscop de Crăciun 2020 – Sarbatorile sunt magice!

O să ne bucurăm de o vorbă bună, de o hârtie gata semnată, de prezenţa neaşteptată a cuiva pentru care ne palpită inima şi o să fim fericiţi.

Am așteptat atât de mult și acum speram sa avem un Crăciun 2020 frumos, după un an dificil, dar oare ce ne rezerva astrele? Am ajuns la minunata sarbatoare de Crăciun …

Dar această perioadă este în același timp magică, aglomerată și stresantă! Între găsirea cadourilor perfecte și alegerea decorului de Crăciun, mai sunt multe de finalizat. Gasiti timp pentru relaxare si o stare de spirit pozitiva.

Iata predicțiile noastre pentru ziua de Crăciun pentru fiecare semn zodiacal.

 

Berbec – Puțină  nervozitate

E posibil să luaţi o primă, nişte bani în avans ori din particular să mai aterizeze o sumă care să vă rotunjească veniturile, să vă

Cu Marte în semnul tău, nu poți rămâne nemișcat. Tie iți plac tot felul de activitati, tu faci lucrurile să se miște. Din cauza unor intarzieri, te simți frustrat și nervos în legătură cu modul in care vor decurge Sarbatorile.

Cei din jurul tău ar trebui să te lase să organizezi lucrurile, deoarece sentimentul tău de „lider” trebuie exprimat. Haide, calmează-te și bucură-te de aceste momente speciale.

 

Taur – Traversezi unele neliniști

Se poate să vi se propună un job, o funcţie, o postură care să vă avantajeze şi să puneţi toată priceperea voastră în slujba acestei relansări.

Datorită  Soarelui și Mercur din Capricorn, ești foarte organizat și nu lași nimic la voia întâmplării. Vrei ca totul să funcționeze fără probleme. Cu toate acestea, ti-e greu sa savurezi distractia. Anumite temeri despre viitor iti tulbura tihna. Insa familia este alaturi de tine si te ajuta sa inlaturi aceasta neliniste.

 

Gemeni – Un Crăciun festiv!

O să colaboraţi în condiţii mult mai bune atât cu anturajul de la slujbă, cât şi cu prietenii cu care-aveti poate, nişte activităţi deconectante în particular.

Relațiile tale sunt clare, simple. Venus, Marte și Jupiter îți stimulează rzona relatiilor personale și aduc bucurie în viața ta de zi cu zi. Totul sugerează ca vei avea un Crăciun senin și fericit. Reușești să te distrezi cu puține lucruri sau cu mai puțini oameni din jurul tau. Nu dispera, anul viitor va fi mai bun.

 

Rac – Te bucuri de Craciun alaturi de copii

Poate o să valorificaţi nişte produse şi o să faceţi rost de bani, că s-aveţi pentru pentru cadourile şi, min general, pentru cumpărăturile de sărbători şi ca să plecaţi în vacanţă.

Te concentrezi pe copiii tăi sau pe nepoții tăi … pentru tine, Crăciunul este mai presus de toate sărbătoarea celor mai tineri . Racii fac cadouri minunate iar in acest an, goana dupa daruri a devenit o distractie in sine. Vor savura oferirea de cadouri cat mai frumoase si mai variate pentru cei dragi  lor.

 

Leu- Un Crăciun cu bună dispoziție

O să aveţi prilejul să cumnparati nişte lucruri de care-aveti nevoie şi o să vă puneţi casa la punct, şi mai rămâne să vă ocupaţi şi de voi.

Marte, Venus, Jupiter și Saturn sunt de partea ta. Ești dinamic și plin de bunăvoință, astfel încât petrecerea să meargă bine, fie că este vorba de Revelion sau de Crăciun. Copiii tăi si famila sunt deosebit de importante pentru tine.  Chiar si cei singuri fara partener sunt veseli si se distreaza cu familia sau grupul lor mare de prieteni.

 

Fecioara – Un Crăciun frumos

Vă parvin nişte răspunsuri de la conducere, vi se dă ok-ul pentru ceva la care aspiraţi de mult, un post, un salariu mărit, diverse înlesniri.

În afară de unele preocupări de fond din cauza contextului actual, vei petrece o vacanță minunată de Crăciun. Saturn și Jupiter îți sporesc zilnic sentimentul de organizare, nu este nevoie să te agiti. Uranus îți aduce câteva idei bune pentru a inova și vei petrece un Crăciun diferit, dar întotdeauna magic alături de cei dragi!

 

Balanta – Îi răsfeți pe cei dragi

O să cereţi poate un împrumut, chiar şi sub forma unor salarii în avans, aveţi nevoie de un ajutor financiar şi în cel mai bun caz vi-i da cineva din familie.

Astrele te împing să cheltuiești de Crăciun, vrei să faci cadouri, chiar mai mult anul acesta, pentru că ești și mai conștient de  momentele pretioase alături de familie sau prieteni. Faci cadouri inspirate., nimic nu iti alunga buna dispoziție și Crăciunul va fi o zi minunata, un timp de dragoste și relaxare.

 

Scorpion – Bună dispozitie

O veste, bani, aprobări, invitaţii pe la evenimente care or să vă pună în valoare şi o să vă crească, o să vedeţi, cota de popularitate.

Datorită Soarelui și Mercur, care vă invită la flexibilitate, starea voastră de spirit este stabilă și veselă. Nu se pune problema durerilor de cap în această perioadă importantă. Multi nativi au sanse bune în plan sentimental.  Uranus incurajeaza schimbarile spectaculoase, e bine sa indrazniti, caci izbanda in dragoste e aproape.

 

Săgetător- Nimic nu este prea scump pentru cei dragi

O să vă bucuraţi de veşti bune, de nişte cadouri şi de prezenţa unor oameni care sunt foarte valoroşi din punctul vostru de vedere.

Este Crăciunul și vrei să uiți  grijile si necazurile anului 2020! Sub influența lui Venus, Marte, Jupiter și Neptun, le oferi tot ce e mai bun  celor dragi. Nimic nu este prea scump pentru cei din familie,  cheltui mai mult decât îți poți permite.  Ești capabil de toate extravaganțele pentru a surprinde pe cineva.

 

Capricornul – Crăciunul e relaxant

Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni care pot munci cot la cot cu voi că să v-atingeţi nişte directive şi să câştigaţi bani în plus, o fi o muncă în particular.

Datorită Soarelui, Mercur și Uranus, beneficiezi de sarbatori frumoase cu cei dragi . Ai prilejul sa te relaxezi si sa acorzi mai multa atentie sanatatii. Vei incerca metode de detoxifiere, masaje sau sauna. Partenerul iti face o surpriza foarte frumoasa de Craciun.

 

Vărsător – Un Crăciun colorat!

O să v-alegeţi cu o recompensă pentru vreo idee pe care aţi avansat-o în plan profesional şi o să fie pusă în practică şi veţi culege roadele – financiare – cât de curând.

Varsatorii traiesc multe satisfacții .Jupiter și Saturn intra in Varsator și iti promoveaza expansiunea și succesul. Cu siguranta vei avea un Crăciun colorat. Mai ales că Venus și Marte îți încălzesc sentimentele. Trăiești emoții intense în  cuplu, alături de copiii tăi,  sau de familie. Uiți de atmosfera apasatoare din 2020.

 

Pești – Emoții puternice

Poate primiţi o invitaţie de plecat pe undeva prin ţară, sau în afară, de sărbători – poate fi cadoul preţios pe care-o să-l primiţi de crăciun, de anul nou.

Neptun și Venus vă încurajează să vă răsfățați cu diferite senzații, ceea ce vă face puțin schimbător … Treceți prin momente de emoții puternice, bucurie intensă, multă nostalgie. În orice caz,  sunteți înconjurați de cei  apropiați și traiti fericirea de Craciun cu persoanele care va iubesc!

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...