Horoscopul zilei de 25 Aprilie 2020

Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

 

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

De tine depinde să ieşi din pasa fragilă emoţional în care te-au tras alţii fără voia ta, ca atare părăseşte tu singur acel loc în care simţi că planează tristeţea, suferinţa, sărăcia, boala.

Tu nu rezonezi cu problemele celor din jur, oricât de empatic ai fi, ca atare gândeşte-te mai presus de orice la liniştea ta, la pacea ta interioară şi exterioară, la zâmbetul de pe propriul chip, şi pleacă din acele spaţii tensionate. E o chestiune de voinţă să spui adio dramelor care chiar nu te privesc pe tine, deci de ce te sacrifici pentru că altul, alături de tine, nu a ştiut să-şi rezolve problemele? Ce vină ai tu?

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Tu vrei să faci parte dintr-o acţiune colectivă, dar nu prea eşti lăsat să-ţi aduci contribuţia. Ori ai în jur doar persoane autoritare care vor doar ele să conducă, ori rivali invidioşi care nu te lasă să-ţi expui punctul de vedere, ca nu cumva să fii tu cel apreciat.

Nu te lăsa învins de aceştia: dacă ai ceva de spus, spune, dar trebuie să-ţi argumentezi foarte logic părerea ca nu cumva să se trezească vreunul să comenteze fără rost ce spui. Tu te bazezi pe fapte concrete, pe date şi cifre exacte, deci ar fi un tupeu din partea cuiva să comenteze ce ai tu de spus, deci bazează-te doar pe ceea ce eşti sută la sută sigur că e corect.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu mai pedala cu atâta înverşunare, sub imperiul fricii, de parcă cineva te-ar urmări de la spate cu securea! Las-o mai încet cu starea de panică ce te cuprinde, pentru că acest stres chiar nu-şi are rostul. Dacă te-ai mai relaxa şi tu un pic, dacă ai vedea că tot ce ţi se pare acum că e o sperietoare e, de fapt, ceva minor, de care au parte şi alţii fără să se streseze atâta, poate ai înţelege că ai multe alte lucruri la dispoziţie care ţi-ar oferi bucurie.

Trece în revistă lunga listă de lucruri frumoase pe care le ai, şi lasă-le deoparte pe cele care îţi lipsesc deocamdată. Descoperă cât de multe alte lucruri de preţ sunt chiar la îndemână, dar tu te cramponezi de ceva ce, momentan e departe.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Decât să te cramponezi de un hop peste care, momentan, tot nu poţi trece, concentrează-ţi atenţia dincolo de acest blocaj. Când realitatea din jurul tău nu e tocmai ofertantă, te poţi gândi la visele tale cele mai frumoase.

Nu înseamnă că trăieşti în iluzii, dar, cel puţin pentru o vreme, cât timp ceea ce se petrece în jurul tău, nu e tocmai motiv de bucurie, poţi să te hrăneşti cu vise, speranţe şi planuri de viitor, care îţi abat atenţia de la ceea ce nu merge acum. Ar fi bine să nu devii obsedat de acest hop, ci să te gândeşti ce frumos va fi mâine, peste o săptămână, peste o lună, când totul va merge iar perfect!

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Te simţi ciudat într-un mediu în care, altădată, totul era armonios şi plăcut, dar azi parcă ar plana ostilităţi în aer. Nu prea ai cu cine vorbi, interlocutorii tăi sunt ori prea tăcuţi, ori prea indiferenţi la ceea ce le spui, deci nu vei primi prea multe răspunsuri la întrebările tale. Unii sunt cu mintea în altă parte, nicidecum la planurile în care ai dori să-i atragi, ca atare mai bine ai evita azi să ceri ajutorul de la colegii cu care, cândva, aveai o colaborare fructuoasă. Azi nu au chef sau nu au încredere în tine.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Întâlnirea de astăzi aduce lumină în viaţa ta, de parcă ai cunoaşte exact persoana de care aveai nevoie pentru a rezolva o problemă. Mesajul transmis de cel care îţi iese astăzi în cale se va dovedi a fi salvator, ca atare fii deschis spre toate persoanele cu care ai ocazia să discuţi.

Printre ele se află un potenţial prieten sau o posibilă iubire, dar numai de tine depinde cum profiţi de ocazia care se iveşte. Culmea, nu e unică, ai atât de mult noroc încât, dacă nu profiţi azi de şansă, ţi se va mai arată şi a doua oară, dar, dacă eşti deja la a doua încercare, trebuie să pui acum, repede, mâna pe şansă!

 

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Eşti foarte preocupat de trecutul tău, de copilărie, de vremea când te aflai la casa părintească, pentru că revine acum în actualitate ceva din acele vremuri. Poate nu sunt cele mai frumoase amintiri care-ţi revin acum în memorie, ci episoade triste, melancolii şi nostalgii apăsătoare, evenimente care te-au marcat şi care te întorc, iar şi iar, în acelaşi loc.

A venit vremea să închizi sipetul de amintiri. Ce a fost a fost, face parte din experienţa ta de viaţă, dar nu are rost să îţi tot aduci aminte de cele întâmplate cândva. Ţi-ai învăţat lecţia, deci nu te mai refugia în trecut: nici în amintirile frumoase de care ţi-e dor, dar nici în amintirile triste… care te dor.

 

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Fii mai modest, mai moderat, mai cumpătat în tot ce faci, pentru că ai o oarecare tendinţă spre exagerare azi. Orice exces de zel tot pe tine te costă într-un final, deci ce rost are să investeşti într-un scop mai multă energie decât ar fi necesar?

Cântăreşte cu atenţie ce resurse merită să pui în joc pentru ceea ce ţi-ai propus, pentru că la un consum mai mare de resurse nu vei obţine rezultate mai bune. Dacă cineva te trage de mânecă s-o laşi mai moale, să nu te agiţi atâta, să nu te stresezi mai mult decât e cazul, ar fi bine să-l asculţi. El poate fi greieraşul de lângă urechea ta care îţi spună ce e mai bine să faci.

 

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Apar neînţelegeri în familie, dar trebuie să le tratezi cu toleranţă şi diplomaţie, pentru a nu le lăsa să ajungă prea departe. Poţi folosi umorul pentru a restabili armonia în casă, deoarece nu există motive atât de grave pentru a tensiona atmosfera.

Fiecare, în fond, cu toanele şi capriciile sale, iar tu eşti printre cei mai irascibili şi nervoşi, deci ori tu, ori ceilalţi membri ai familiei, va trebui să dezamorseze disputele cu o glumă sau ceva care să abată gândurile tuturor de la sursa principală de tensiune. Există soluţii de aplanare paşnică a conflictului.

 

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nu ai alături de tine persoanele cele mai potrivite pentru ceea ce intenţionezi să realizezi, ci atragi doar persoane sensibile, slabe, suspicioase, care resping orice. Chiar dacă reuşeşti să-i chemi alături de tine cu un anumit scop, ei sunt cei care te vor trage mereu înapoi, pentru că întotdeauna au ori o îndoială care-i macină, ori critică toate propunerile tale, ori se tem să şi încerce ceva, convinşi că oricum nu va ieşi nimic bun din asta.

Mai bine te-ai descurca singur decât cu asemenea tovarăşi negativişti, ca atare ieşi din mediile în care cuvântul de ordine e: nu! Dar nici nu oferă altă variantă în schimb!

 

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Degaji o energie pozitivă debordantă pe care multă lume o apreciază, deci să nu te miri că, dintr-o dată, eşti mult mai căutat şi mai solicitat de prieteni. Unii chiar îţi pot face declaraţii de dragoste sau de prietenie la care nici nu te aştepţi, dar responsabil pentru această popularitate neaşteptată este entuziasmul tău molipsitor pe care îl pui în valoare pe oriunde ai trece. Tu spui că se poate orice şi-i convingi şi pe alţii să ţi se alăture, iar motorul principal al fiecărei acţiuni eşti tu.

 

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Dacă ţie îţi lipseşte entuziasmul sau energia, atunci caută persoanele potrivite care să te înlocuiască cel mai bine. Există în preajma ta oameni mult mai optimişti decât tine, dornici de acţiune, cu spirit de conducători, care ar putea reuşi să te atragă şi pe tine în diverse activităţi faţă de care tu nu arăţi nici un interes iniţial.

Dacă ştiu să-ţi ofere stimulentele potrivite – o promisiune, o veste bună, o motivaţie oricât de mică – îţi vei recăpăta cheful de muncă. Nu ai de ce te agăţa, deocamdată, dar cineva cu autoritate din preajma ta are soluţia perfectă pentru a te stimula să iei măsuri

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul de Weekend 27-29 Noiembrie 2020

O iubire prinde viață sub razele lunii in Taur, iar plăcerile vieții sunt împletite cu ...