Horoscopul zilei de 21 Martie 2020

Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

 

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Datorita unor prieteni sau intentiei de a te implica in activitati pe termen lung cu prietenii sau cu persoanele din anturajul socio-profesional este posibil sa apara discutii neplacute cu partenerul de viata sau cu alti colaboratori. Bine ar fi sa joci cinstit cu toata lumea si să-ți asumi numai acele responsabilitati, pe care știi sigur, ca le poti duce la bun sfarsit. Dupa-amiaza, reflecteaza la evenimentele zilei.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Esti destul de solicitat in plan profesional, mai ales de către sefi. Este bine sa fii cat mai discret si sa nu raspunzi la provocari. Relatiile colegiale sunt tensionate si la fel si atmosfera de lucru de la locul de munca. Mentalitatea ta se schimba radical in aceste zile, astfel ca iti este dificil sa sustii o conversatie, mai ales pe teme profesionale sau cotidiene. Indeplineste-ti sarcinile de lucru cât mai bine.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Revelațiile vin in cele mai neasteptate moduri. Cu toate ca iti trec prin minte o multime de ganduri si idei strălucite este dificil sa le povestesti si altora. Rezuma-te la discutii banale, insa printre rânduri observa informatiile care te pot ajuta in activitatea ta profesionala. Calatoriile indepartate si documentarea vizavi de o tema personala sunt demne de luat in calcul. Un film bun te-ar bine dispune.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

S-ar putea să primești bani dintr-o colaborare, din partea unor rude sau a partenerului de viață. Sumele por fi mari, iar promisiunea unui câștig, fie dintr-o colaborare, fie dintr-o moștenire sau partaj este spectaculoasă. Păstrează-ți simțul măsurii și nu te hazarda in cheltuieli nefondate. Factorul surpriză neplăcută este activ si pândește orice decizie nesăbuită. Posibile cheltuieli domestice.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Relatiile parteneriale pot lua turnuri deosebite, spectaculoase. Datorita faptului ca esti preocupat cu prietenii sau rudele, atat partenerul de viata, cat si cei de afaceri iti pot reproșa faptul că te implici prea putin sau deloc in ăndatoririle tale față de ei și față de actiunile voastre comune. Foloseste un ton moderat si cuvinte alese cu grija. Foarte usor poti scapa vorbe nepotrivite care lasă urme adânci.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Sunt posibile neplăceri in relatiile colegiale. Atmosfera de la locul de munca este anosta, iar gâlceava poate porni de la banalități. Fii prudent si evita provocarile! Pe de alta parte, sanatatea este deficitara, astfel ca energia vitala ar fi bine sa o păstrezi pentru treburile tale personale. Nu sunt recomandate consultatiile, analizele medicale si intervențiile chirugicale. Riscul de erori este mare.

 

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Surprizele din segmentul amoros sunt la ordinea zilei, astfel ca ar fi bine să fii pregătit. Insa, cumva tu esti artizanul situatiilor care vor interveni intre tine si cei dragi. Organizează acțiuni recreative comune, ținand cont si de nevoile sau doleanțele celor dragi. Dupa-amiaza, cineva din anturajul prietenilor te poate necăji cu remarci nu tocmai false. Ia aminte la toate informatiile de astazi.

 

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Este nevoie sa acorzi timp și eforturi serioase, membrilor familiei si treburilor gospodaresti. In ultima vreme fiind ocupat cu altii sau cu îndatoririle profesionale, cumva segmentul familial a rămas în umbră. Acum această umbră se dizolva si apar neregulile. Se recomanda prudenta, pentru ca este rost de conflicte pe termen lung. Implica-te alaturi de cei dragi si totul va fi bine.

 

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Dialogurile cu ceilalti pot fi spectaculoase, de aceea fii prudent si vorbeste strictul necesar. Gandurile sunt dificil de ordonat, de aceea evita eforturile mentale solicitante. Daca esti nevoit sa desfasori activitati intelectuale ar fi bine sa ceri ajutorul cuiva priceput si de incredere. Calatoriile pe distante scurte sunt o tema importanta a zilei. Circula atent si controleaza-ti reactiile.

 

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capitolul financiar iti aduce surprize interesante. Poate fi vorba, fie de a primi sume de bani consistente, fie de a gestiona un buget profesional de la locul de munca. Fii foarte prudent, intrucat se pot produce erori de judecata. Ai putea descoperi fraude in documente si facturi sau taxe neachitate. De evitat implicarea in planuri financiare aranjate in grabă de persoane puțin cunoscute.

 

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Energia vitala este mare si dificil de controlat, daca te implici in prea multe treburi deodată. Ar fi bine sa-ti aranjezi programul zilei, astfel incat sa ai momente bune de răgaz. Dialogurile cu ceilalti te pot necaji, deoarece contravin ideilor sau conceptiilor tale de moment. Nu lua lucrurile prea in serios sau prea personal. Pe de alta parte, traversezi o perioada in care ai nevoie de introspecție.

 

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

O zi in care ai nevoie de liniste, discretie si compania cuiva drag si de incredere. Se pare ca de la banii si bunurile administrate si folosite impreuna cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii te necajesti destul de mult. Mărul discordiei este faptul ca tu esti foarte orientat spre prieteni sau spre domeniul socio-profesional si nu mai ai timp si energie suficiente sa te ocupi si de nevoile altora.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop zilnic: vineri, 27 noiembrie 2020

O zi de confirmări. O să știm în ce direcție ne îndreptăm și o să ...