Horoscopul zilei de 21 Februarie 2020 prezentat de Neti Sandu. O zi care le schimba viaţa celor născuţi în această zodie

O zi frumoasă. O să avem suficientă energie încât să facem şi treabă şi să ne şi mişcăm, să plecăm în excursie şi să ne distrăm, să ne scuturăm de stres. Vibraţia zilei este 3.

PEŞTI
Întâlnire cu cineva care vrea să vă câştige pentru totdeauna şi se pare că şi inima voastră e de acord. Se conturează o reuşită, vi se recunosc nişte merite, după o perioadă în care păreaţi invizibili şi tot alţii culegeau laudele, acum sunteţi vizibili.

 

BERBEC
Poate programaţi un tete a tete ca să vă faceţi şi mai bine înţeleşi, să depăşiţi un moment critic al relaţiei sentimentale. Daţi drumul unui nou proiect şi o să puneţi în aplicare o idee mai veche, să câştigaţi mai mulţi bani pentru că vă simţiţi în stare să munciţi, să faceţi performanţă.

 

TAUR
Poate vă invită cineva în concediu, pe undeva prin străinătate şi o să apelaţi la economii, să staţi acolo cât să vă tihnească. Se poate să vă treziţi cu nişte bani care v-ar fi de mare folos, să plecaţi în weekend pe undeva, să vă rupeţi de toată rutina şi să daţi drumul creativităţii să se manifeste.

 

GEMENI
Poate o să acordaţi totuşi un plus de atenţie sănătăţii, să eliminaţi tot disconfortul, că n-o să puteţi fi fericiţi dacă sunteţi bolnavi. O stare de bine, poate vi s-a împlinit o dorinţă, aţi primit banii pentru care aţi muncit o perioadă îndelungată şi o să-nţelegeţi ceva de suma respectivă.

 

RAC
E cineva care vrea să faceţi echipa în particular, să formaţi un cuplu şi poate sunteţi şi voi interesaţi. Se anunţa o serie de reuşite în plan profesional şi o să vină şi banii, oricât de târziu, dar o să-i primiţi, vor fi sume cumulate.

 

LEU
Poate e un eveniment în familie care vă mobilizează pe toţi ai casei şi o să contribuiţi cu bani şi cu mâna de lucru. Poate apare o ofertă de lucru convenabilă ca timp şi bani şi o să vă doriţi măcar o vreme să lucraţi în formula respectivă, pentru că mai aveţi şi alte angajamente

 

FECIOARĂ
Poate aveti de rezolvat nişte acte la notar şi o să aveţi de plătit taxe de timbru şi alte costuri. Se poate să vă invite cineva la o negociere şi să va-ncante ideea ca o să mai câştigaţi nişte bani care să v-ajute să achitaţi rate, facturi.

 

BALANŢA
O s-aveţi parte de o surpriză plăcută, poate v-a luat cineva bilete de teatru, la un spectacol, la un meci important sau să plecaţi în excursie. E posibil să faceţi un efort financiar să vă luaţi ceva frumos şi util pentru casa, dacă nu cumva e cazul să vă schimbaţi maşina.

 

SCORPION
Relaţia sentimentală promite să fie şi mai bună, să puteţi comunica, să vă înţelegeţi, să fiţi toleranţi unul cu celălalt. Poate va trebui să revizuiţi un contract, sau mai multe, ca să vedeţi cu ce rămâneţi, să păstraţi ce e mai convenabil, ca să nu ajungeţi la surmenaj.

 

SĂGETĂTOR
E posibil să fie o problemă de sănătate care să vă poarte pe la doctori, dar o să-i daţi de capăt şi o să vă recăpătaţi forţele. Se poate să urmeze o perioadă încărcată la serviciu, cu volum mare de muncă şi să fie şi un ritm alert, dar şi cu promisiuni de bani mai mulţi.

 

CAPRICORN
Poate mai lăsaţi de la voi în relaţia cu partenerul de cuplu ca să faceţi casă bună împreună, să detensionaţi atmosfera. E posibil să daţi de cineva care să vă finanţeze un proiect şi o să-ncepeti muncă, deloc uşoară şi de durată, dar nici satisfacţiile nu vor întârzia să apară.

 

VĂRSĂTOR
Întâlnire cu prietenii, poate e ziua de naştere a vreunuia, sau ieşiţi la cafea să puneţi ţară la cale, să vă faceţi planuri de weekend. O să primiţi un răspuns favorabil la o cerere, poate luaţi şi bani, o fi şi un examen pe care l-aţi trecut, sunt şi alte reuşite, fie ele şi mărunte, dar pentru care aţi muncit, nu-s gratis.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop zilnic: joi 26 noiembrie 2020

Reuşite azi. Apar lucruri noi şi bune, avem şi noi multe de oferit şi viaţa ...