Horoscopul zilei de 17 Mai 2020

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Retrage-te din forfota cotidiană și stai de vorbă cu tine însuți. Sunt momente deosebite, în care inutiția este accentuată, iar revelațiile te pot copleși pe neașteptate. Multe lucruri interesante poți afla despre îmbunătățirea sănătății tale și a situației de la locul de muncă. Chiar ar fi bine să notezi într-un jurnal personal cele aflate sau petrecute în zilele acestui final de săptămână, deoarece îți vor fi de mare folos în viitorul apropiat. Odihnește-te mult!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Se vor evidenția relațiile cu prietenii la sfârșitul acestei săptămâni. Dialogurile cu aceștia, chiar și cele banale sau întâlnirile aparent nesemnificative cu diverse persoane, au un tâlc bine determinat în evoluția ta. Deocamdată este dificil acum să înțelegi despre ce este vorba sau să iei decizii importante. Se pot pune bazele unor colaborări viitoare, de bună calitate, însă acum este bine ca orice plan să rămână în stadiu incipient.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Contextele de la finalul acestei săptămâni te vor pune în prim-plan, ca și cum ești actorul pricipal dintr-un film cu multe personaje diverse. Sunt momente deosebite de a te pune în valoare, atât în plan socio-profesional, cât și în plan personal. Controlează-ți emotivitatea și reacțiile! Tendința de a fi impulsiv și refractar la dialog și activități comune cu alții îți dăunează imaginii publice și poziției tale în cadrul anturajului socio-profesional.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Finalul acestei săptămâni folosește-l pentru a-ți bucura sufletul cu lecturi deosebite, cu dialoguri erudite cu persoanele dragi sau plimbă-te prin locurile preferate. Schimbul de informații, asimilarea cunoștințelor sau evaluarea bagajului tău cultural sunt favorizate și vor declanșa efecte pe termen lung. Este bine să fii deschis la schimbări și mai ales acceptă opiniile și experiențele de viață ale altora. Din toate poți învăța câte puțin.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

În weekend-ul acesta vor apărea discuții importante pe tema banilor și bunurilor comune cu alții. Sunt momente favorabile pentru a pune la punct restanțe, pentru a stabili cheltuielile comune pe taxe, utilități, moșteniri, partaje personale și profesionale. Fii prudent și analizează fiecare detaliu, pentru că există riscul fraudelor sau pierderilor aparent banale, dar care, într-un timp relativ scurt vor crea neplăceri serioase.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Importante zile pentru relațiile parteneriale se conturează la finalul acestei săptămâni. Stai de vorbă pe îndelete cu partenerul de viață și cu partenerii profesionali, colaboratorii. Sunt șanse bune pentru a lămuri chesituni comune vechi și pentru a corecta neajunsurile dintre tine și aceste persoane. Totul este să ai răbdare să asculți, să-ți deschizi sufletul și mintea pentru a contribui, în mod eficient, la bunul mers al acțiunilor voastre comune.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Sfârșitul acestei săptămâni aduce în atenție problemele de sănătate dobândite cu ceva vreme în urmă sau pe cele ereditare. De asemenea, este posibil să apară urgențe la locul de muncă și să fii nevoit să lucrezi ore suplimentare. Se recomandă prudență și discernământ, întrucât organsimul este obosit și are nevoie de îngrijiri de specialitate. Rezervă momente pentru odihnă și alimentează-te corect. Ți-ar prinde bine un plan de consultații și analize medicale.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai succes la finalul acestei săptămâni, în activitățile desfășurate împreună cu persoana iubită și copiii. Cei dragi vin cu inima deschisă către tine, astfel că ar fi minunat să le răspunzi cu aceeași monedă. Evită să-ți impui punctele de vedere și să ai așteptări prea mari din partea celorlalți! Unii te vor dezamăgi, mai ales cei în care, consideri tu că, ai investit afecțiune, bani sau cadouri. Relaxează-te cu un hobby, dar ai grijă și de sănătatea întregului organism.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Dorința de a sta acasă, printre membrii familiei sau alături de rude este accentuată și foarte posibil de realizat la finalul acestei săptămâni. Dialogurile cu cei dragi, vizitele în locurile copilăriei, răsfoitul unui album cu fotografii sunt activități relaxante și binevenite, atât pentru tine cât și pentru ceilalți. Cu toate că se poate ivi o chestiune profesională urgentă, cu puțin efort vei reuși să rezolvi totul cu bine. Ocupă-te și de reorganizarea spațiului locativ!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Zilele acestui weekend te predispun la întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar și la călătorii pe distanțe scurte. De notat și memorat cele aflate sau petrecute, întrucât, pe de o parte, ți se vor lămuri multe aspecte profesionale care se află de ceva vreme în umbră, iar pe de altă parte, îți vor fi de folos undeva, cândva, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Cu siguranță îți vei schimba multe concepții și perspectiva asupra vieții.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Sunt posibile cheltuieli la sfârșitul acestei săptămâni, dar în paralel apar și suficienți bani pentru ele. Totuși este bine să-ți alegi prioritățile și să lași mofturile personale și pe ale celor dragi, deoparte. Traversezi o perioadă de mari transformări financiare, astfel că ți se prefigurează variante noi de câștig din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă oficial. Se recomandă prudență, discernământ și încredere că vei rezolva totul cu bine.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Ai putea sărbători cu fast zilele acestui weekend, pentru că primești influxuri astrale noi și binefăcătoare. Totul este să-ți gestionezi atent energia vitală și activitățile pe care le ai de îndeplinit. Sunt momente excelente pentru a renunța la tipare mentale perimate. Revizuiește toate relațiile, situațiile în care ești implicat, trasează alte direcții de viață și activitate. De notat cele aflate și petrecute, deoarece conțin sâmburii unei etape noi de viață.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 9 martie 2021

O să fie un tumult sufletesc pe care o să vrem să-l descărcăm, şi poate ...