Horoscopul zilei de 15 Aprilie 2020

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Activitatile sociale sunt favorizate astazi. Ziua perfecta inseamna cumparaturi, o petrecere si timp alaturi cu prietenii. Aveti grija cat cheltuiti pe aceste mici delicii!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Sunt prevazute noi inceputuri in viata dumneavoastra si simtiti nevoia sa fiti pe cont propriu. Sunteti curajos, nerabdator si cam incapatanat. Nu va avantati prea tare!

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Activitatile fizice va ofera satisfactii mari astazi. Simtiti nevoia sa va asumati riscuri si sa traiti viata pe muchie de cutit.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Sunteti serios si hotarat si prietenii observa acest lucru. Determinarea e reteta succesului, ramaneti pe acest fagas si stabiliti-va bine tintele. Ambitia va va fi rasplatita!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Sunteti prea absorbit de munca si riscati sa va treziti in situatii dificile. Analizati cu atentie intentiile celor care vor sa va influenteze.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Increderea pe care o afisati in propria persoana atrage sprijinul din partea celor dragi. Asta va ajuta sa faceti schimbarile pe care le doriti in viata dumneavoastra.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Familia are petentii cam mari de la dumneavoastra si faptul ca va opuneti, creeaza tensiuni in camin. Pregatiti-va pentru ceva conflicte!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sentimentele dumneavoastra sunt dinamice astazi, dar le tineti in frau cu succes. S-ar putea sa fie necesar sa va sustineti cu hotarare un punct de vedere care va fi contestat de superiori. Rabdarea si tactul sunt elementele cheie ale zilei.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

O vacanta e oaza de liniste de care aveti nevoie in aceste zile. Simtiti nevoia sa fiti util pentru cei din jur, sa le intindeti o mana de ajutor. Si viata amoroasa este mai condimentata astazi.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Activitatile de grup va stimuleaza astazi si va binedispun. Sunteti creativ si aveti multe idei bune. Latura mai rebela iese la suprafata si va schimba rutina zilnica.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Astazi ii uimiti pe cei din jur cu imaginatia dumneavoastra bogata. Sunteti empatic fata de cei care au probleme, dar aveti grija, sunt unii care profita de pe bunavointa celor ca dumneavoastra.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

O relatie noua va iesi la lumina. Gasiti un real sprijin in partener, chiar daca nu il cunoasteti de prea mult timp. Aveati nevoie de ceva nou in viata amoroasa.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...