Horoscopul zilei de 13 ianuarie 2022

Va deveni mai ușor pentru voi să fiți activi și să vă demonstrați abilitățile. Veți putea acționa cu mai multă hotărâre, mai multă îndrăzneală și veți lua inițiativa mai des. În relațiile personale, această zi vă va permite să vă întăriți sau să stabiliți relația cu persoana iubită.

De asemenea, veți avea o mai bună înțelegere a propriilor dorințe, pe care le veți putea evalua mai obiectiv. Ziua este foarte reușită pentru noile cunoștințe romantice. Veți putea da dovadă de calitățile potrivite pentru a începe o relație cu persoana care vă interesează, atât din punct de vedere sentimental, cât și al afacerilor.

Săgetătorii sunt sociabili și vorbăreți, Scorpionii și Fecioarele se înțeleg minunat cu partenerii lor, Leii sunt răsfățați, Berbecii grijulii cu cei dragi, în timp ce Taurii visează la prinți sau prințese din povești.

BERBEC

Dragi nativi Berbec, Venus este în armonie cu semnul vostru! Dragostea va ocupa o bună parte a gândurilor voastre pe parcursul acestei zile. Fie alături de partenerul de viață, fie cu persoana iubită, pentru cei necăsătoriți, veți dori să fiți împreună și să petreceți seara numai în doi. Relațiile vor fi foarte senzuale.

Cum toate domeniile vieții voastre sunt protejate, la locul de muncă veți avea o zi grozavă, plină de comunicare. Dacă lucrați în vânzări, veți fi convingători și de succes. Veți fi ascultați.

Se cunoaște sensibilitatea voastră față de cei apropiați, iar în această zi, contextul astral o va întări. Veți fi grijulii, iar bunătatea voastră va fi apreciată în mod deosebit, indiferent dacă este vorba de familie sau de prieteni. Vă vei simți în deplină armonie cu ceilalți, într-o zi minunată.

TAUR

Neptun este în armonie cu semnul vostru, dragi nativi Taur! În cuplu, visați că partenerul vostru se transformă într-o bună seară într-un prinț fermecător (sau prințesă), cu tot ce înseamnă asta. Dar dacă vreți ca visul vostru să se transforme în realitate, va trebui să vă scoateți în evidență calitățile și voi.

Influența astrală va favoriza toți nativii care lucrează în domeniul artistic. Imaginația va fi aliatul vostru toată ziua și vă veți simți foarte inspirați. Prin urmare, veți fi productivi și eficienți. Pentru ceilalți, ziua va fi destul de bună la serviciu, cu niște avansuri concrete, care vă vor face fericiți.

Cu prietenii voștri veți găsi înțelegere. Într-adevăr, în familie, mereu aceleași conversații apar pe ordinea zilei și vă epuizează. De asemenea, încercați să ieșiți din confortul locuinței și relaxați-vă împreună cu prietenii voștri!

GEMENI

Nu va fi necesar să contați pe sprijinul astrelor, dragi nativi Gemeni! Și o veți înțelege imediat ce vă treziți. Iar dacă sunteți într-o relație, veți face față cu greu realității vieții de zi cu zi. Voi visați la altceva.

La locul de muncă, nu va fi mult mai bine. Această cuadratură dintre Mercur și Uranus formată pe cerul vostru vă face ezitanți, stângaci și în același timp destul de agresivi. Așa că trebuie să aveți grijă cum abordați oamenii în această zi. Unii sunt mai sensibili decât alții și s-ar putea să-i pierdeți pe unii dacă persistați.

Nici cu cei dragi, nici cu prietenii voștri nu veți găsi mângâiere. Deci ați putea la fel de bine să stați singuri dacă puteți. Chiar nu trebuie să vă adăugați probleme suplimentare. Aceasta este o poveste de doar câteva zile.

RAC

Cuadraturile nu sunt, în general, de bun augur, dragi nativi Rac! Veți simți că sunteți epuizați, deși nu faceți altceva decât să vă supărați. De asemenea, dacă ați putea evita discuțiile, poate ziua va merge puțin mai bine.

Pe plan profesional, veți dori să renunțați la tot sau să vă schimbați orientarea profesională. Oricum, vreți ceva nou. Rutina vă deranjează în acest moment dar aveți grijă că acest cer astral influențează foarte mult modul în care gândiți!

Nu veți dori să vă implicați în conversații de familie sau cu prietenii. Și este, firesc, un lucru bun. Este o zi în care trebuie să vă reorientați și să luați niște decizii pentru a vă rupe de viața cotidiană care pare sa vă sufoce. N-ar fi o idee foarte rea.

LEU

Armonia lui Saturn de pe cerul vostru astral, dragi nativi Leu, vă îmbunătățește relația sentimentală! În plus, visele voastre aproape devin realitate. Îl fermecați pe alesul inimii cu blândețea și sensibilitatea voastră. Acesta nu va ști cum să vă răsfețe în această zi.

Contextul astral indică mari realizări în domeniul profesional, precum și necesitatea de a structura progresul vostru pas cu pas. Aveți grijă să nu puneți căruța înaintea calului și veți fi bine. Saturn vă va ajuta. Sub influența lui, veți fi deosebit de rezonabili.

Simțul responsabilității face minuni pentru organizarea vieții voastre de familie, ținând cont de nevoile celorlalți. Dacă unii oameni din jurul vostru v-au rănit în trecut, contextul astral vă ajută să vă eliberați, datorită capacității voastre de a ierta, sporite acum de bunăvoința planetei Saturn.

FECIOARĂ

Aspect planetar minunat pe cerul vostru astral, dragi nativi Fecioară! Latura voastră romantică va prevala și veți fi fermecători. Cei aflați într-o relație, vă veți privi partenerul cu un ochi admirativ și veți avea grijă de el. Seara frumoasă în perspectivă. Profitați de ea!

Veți merge la locul vostru de muncă într-o dispoziție mult mai bună decât zilele trecute. Unii au decis să facă un pas înapoi și le va funcționa strategia. Dacă nu ați făcut-o, făceți-o! Adoptați o atitudine pozitivă, veți vedea că lucrurile vor merge mult mai bine.

Toți cei din jurul vostru, fie că sunt prieteni sau membri ai familiei, vor fi încântați să vă vadă într-o dispoziție mai bună. Într-adevăr, era timpul să vă recuperați zâmbetul. Acum vă veți exprima într-un mod mai calm și mai pe înțelesul tuturor, ceea ce aveți de spus.

BALANȚĂ

Cuadratura dintre Marte și Neptun formată pe cerul vostru nu este configurația ideală pentru a vă exprima, dragi nativi Balanță! Dacă sunteți într-o relație, veți avea tendința să spuneți sau să faceți prea multe. Iar dacă partenerul vostru nu este pe aceeași pagină, s-ar putea să nu vă înțelegeți deloc. Amânați mai bine ceea ce aveți de spus!

La serviciu, va trebui să munciți din greu și asta nu era în planurile voastre. Ceea ce vă poate face un pic irascibili. Dar fiți siguri că va exista o modalitate de a vă promova abilitățile și de a arăta că se poate conta pe voi.

În familie, nu puteți să faceți totul pe cont propriu. Pur și simplu pentru că vă simțiți copleșiți. Prioritizați ceea ce faceți! Amânarea anumitor obligații nu vă poate schimba viața, a voastră sau a altora.

SCORPION

Soarele în sextil cu Neptun pe cerul vostru dă o anumită luminozitate zilei, dragi nativi Scorpion! Fie că sunteți într-o relație sau nu, vă realizați pe deplin în viața voastră amoroasă. Partenerul vostru sau orice persoană cu care vă întâlniți, pentru cei singuri, vă oferă o satisfacție completă. Relația voastră sentimentală este armonioasă și echilibrată.

La serviciu, nu prea știți unde sunteți și nu știți nici de unde să începeți. Dacă sunteți în întuneric, nu faceți nimic până nu obțineți o imagine mai clară. Momentan, lăsați-vă preocupările profesionale deoparte!

Sub semnul împlinirii este pusă acum viața voastră familială, precum și atmosfera cu prietenii. Voi sunteți în centrul anturajului, un ghid, mai pe scurt. Membrii familiei voastre vă oferă așadar un cămin cald, un adevărat cuib confortabil pe care aveți grijă să-l păstrați așa cum e.

SĂGETĂTOR

Soarele formează un sextil cu Neptun pe cerul vostru, dragi nativi Săgetător! Vă realizați pe deplin în relația voastră romantică, iar ziua aceasta este ocazia perfectă de a vă bucura de momente perfecte în doi. Persoana cu care sunteți vă face să vă simțiți bine. Ea știe să vadă ce e mai bun în voi, iar ego-ul vostru este flatat.

În această zi, vă treziți puțin dezorientați, pe partea de muncă. Mai degrabă decât să vă complicați existența, cel mai bine este să așteptați câteva zile. Timpul este aliatul vostru pentru a vedea lucrurile mai clar.

Acest sextil vă face sociabili și vorbăreți. Chiar descoperiți că îi inspirați și chiar îi ghidați pe alții. Sunteți apreciați atât de familia voastră, precum și de prieteni. Ei bine, trebuie să fiți atenți, deoarece și puteți reduce timpul de odihnă.

CAPRICORN

Dragi nativi Capricorn, v-ați așteptat la multe de la o poveste de dragoste care pare că se destramă! Oricum, cuadratura formată între Jupiter și Lună pe cerul vostru vă oferă mijloacele de a o evalua, pentru a vedea ce vreți să faceți cu ea.

La serviciu, există un dosar mare de terminat sau de analizat, care ar putea fi provocarea voastră în această zi. Din păcate, nu aveți toate informațiile sau atu-urile pentru a merge mai departe. Dosarul va fi rezolvat în următoarele zile.

Nu vă faceți griji prea mult pentru cineva care vă supără puțin! Lucrurile evoluează și se vor rezolva în liniște. Nu insistați, luați o postură neutră! Veți vedea că odată ce această persoană dragă a digerat ceea ce ați spus despre ea, se va întoarce la voi cu drag.

VĂRSĂTOR

Cuadratura dintre Mercur și Uranus formată pe cerul vostru vă poate crea unele probleme, dragi nativi Vărsător! Într-adevăr, acest context astral vă poate convinge să puneți la îndoială totul, chiar și ce este evident. Dacă sunteți într-o relație, riscul de conflicte este destul de mare. Mai bine evitați să petreceți prea mult timp împreună cu partenerul în această zi!

La locul de muncă, simțiți că vă sufocați. Aveți nevoie de oxigen. Poate ați pus un pic prea multă greutate pe umeri. În orice caz, nu luați nicio decizie în această zi! Configurația astrală actuală nu este un sfetnic bun. Trebuie să aveți răbdare, totul va reveni la normal foarte curând.

Extravaganța voastră în această zi vă poate determina să dezvoltați afecțiuni grave. Dorința de a etala un păr frumos sau un decolteu adânc, de exemplu, poate duce nu numai la o răceală instantanee.

PEȘTI

O zi care nu va rămâne gravată prea mult în memoria voastră, dragi nativi Pești! Această cuadratură dintre Mercur și Uranus de pe cerul vostru vă face numai neplăceri. Dacă sunteți într-o relație, veți avea multe probleme încercând să petreceți timpul dând vina pe partenerul vostru care nu se va simți deloc bine.

La serviciu, poate ar fi o idee bună să o lăsați mai moale, deoarece comportamentul vostru ar putea enerva atât colegii, cât și superiorii. Va fi greu să nu participați. În același timp, trebuie să vă exprimați și voi din când în când.

Este recomandat să evitați toate contactele și mai ales discuțiile în această zi. Acest context astral vă face irascibili. Așadar, izolați-vă cât mai mult. Uneori sunt și zile neplăcute ca acestea dar trec destul de repede.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 23 ianuarie 2022

Astrologii vin cu veşti bune în plan sentimental pentru unii nativi ai zodiacului. Un context ...