Horoscopul zilei de 10 Mai 2020. Berbecii au parte de vești bune

Horoscopul zilei de duminică, 10 mai îți aduce doza de energie și vitalitate după care tânjeai de atâta amar de vreme. Asta pentru că Universul s-a aplecat în sfârșit asupra ta și îți aduce veștile mult așteptate, fie că vorbim despre un proiect profesional dus la bun sfârșit sau o poveste de dragoste care prinde contur.

Horoscopul zilei de duminică, 10 mai

Iar dacă te numeri printre nativii din zodia Berbecului, poți începe să țopăi de bucurie încă de pe acum, întrucât ți se aduce la cunoștință un eveniment pe care îl așteptai de foarte multă vreme. Poate fi o invitație la nuntă sau o ofertă de muncă pe care s-o accepți imediat. Cert e că te va bucura nespus și te va face să privești cu entuziasm către viitor.

Berbec
Primești o veste care îți va face mare plăcere și pentru că aduce la cunoștință evenimente frumoase, cu iz de sărbătoare, din perioada imediat următoare, privește cu mult entuziasm spre momentul promis. Poate fi o invitație la nuntă, sosirea pe lume a unui copil, o ofertă de muncă excelentă ce merită acceptată fără să stai pe gânduri sau un telefon vestitor de lucruri deosebite. Astăzi, persoanele pe care le vei întâlni au un efect benefic asupra ta, pentru că, îți ridică moralul și te determină să privești spre viitor cu optimism, ceea ce rareori ți se întâmplă.

 

Taur
Viața de cuplu se dezvoltă pe un teren sigur, care îți inspiră încredere şi durabilitate. Nu se mai fac declaraţii de amor în joacă, nu se mai fac promisiuni fără consistență, ci tot ceea ce spuneţi amândoi acum are şanse de materializare. Dacă îți dorești o relație de viitor, nu căuta aventuri trecătoare, ci omul care inspiră fidelitate şi maturitate. Nu este o idee rea să alegi cu mintea, nu cu inima, pentru că sufletul mai poate face şi alegeri eronate. Raţiunea, însă, nu va da greş niciodată, chiar dacă tânjești mult după iubire.

Gemeni
Sumele de bani pe care le vei primi azi pot fi mult sub așteptări, încât s-ar putea să te trezești în faţa unor cheltuieli semnificative pe care nu le mai poți onora din lipsă de fonduri. Nici măcar nu se ivesc noi perspective materiale la orizont! Ești ceva mai pesimist în privința banilor care ajung în buzunarul tău. Așadar, pentru că e o zi riscantă în plan financiar, abține-te de la orice cheltuială sau investiție care s-ar putea dovedi a fi greşită. Mai bine ţine banii la ciorap decât să regreţi mai târziu!

Rac
Nimic nu e întâmplător, nici măcar emoţiile acestei zile. Le simți mai speciale, parcă ar vrea să te avertizeze. Ar fi bine să nu ignori ceea ce vine din adâncul sufletului! Resimţi un fel de trac imens, de parcă presimţi că se apropie ceva special, tocmai de aceea nici nu ştii să explici ce ți se întâmplă. Este un sentiment ciudat, nou, dar nu e altceva decât mesajul divin care vine valuri-valuri prin tot ce vezi în jur. Semnalele, mai clare sau mai subtile, au ceva de transmis, deci încearcă să pătrunzi în simbolistica pe care o observi la tot pasul. Azi vei întreba mai des: oare ce vrea să însemne asta? Gândește și vei găsi singur răspunsurile!

Leu
Privește cum este afară! Efectele soarelui şi cerului senin vor fi miraculoase, iar în cazul tău e vorba de sănătate şi mişcare. Fă-ți timp pentru o mai scurtă plimbare, sau, dacă ești genul activ, fă sport și orice te îndeamnă inima pentru o zi plină de acțiune şi veselie. Copiii te vor scoate afară, deci nu te gândi că azi vei sta tolănit pe canapea în fața televizorului, ci trebuie să-ți faci timp pentru o ieșire. Va fi mai bună decât ai putea crede, deci nu fii comod. Afară toată lumea!

 

Fecioară
Oprește-te puţin din sarcinile noi pe care ți le-ai asumat, pentru că apare din urmă o restanţă ce se cere a fi adusă la zi. Nu poţi trece la altceva dacă nu te achiţi de această datorie din trecut, care, mai devreme sau mai târziu, va deveni stringentă, ca o ghiulea legată de picior pe care o tot cari după tine. Decât să se acumuleze alte şi alte sarcini vechi, mai bine lasă în aşteptare orice altceva pentru că te vei simţi dintr-o dată mult mai liber dacă scapi de datorii abandonate sau uitate în amintire. Așadar, trecutul te cheamă înapoi.

Balanță
Deşi ești un militant aprig împotriva banalului şi rutinei, de data aceasta reușești să te adaptezi acestor condiţii. Vei extrage din monotonia ce te înconjoară doar informaţia potrivită pentru a te putea concentra la acţiuni de lungă durată, deloc ofertante pentru un om dinamic ca tine. Descoperă acele mărunţişuri care se potrivesc perfect preocupărilor actuale. Nu aştepta doar evenimente strălucitoare, ci mulţumește-te şi cu fleacuri cotidiene de care ai parte azi la tot pasul şi care îți sunt de folos. Veştile bune, informaţiile utile sau sprijinul necesar pot apărea şi în cea mai comună formă.

 

Scorpion
Ești pus în faţa unui adevăr dureros care te dezarmează total. Nu se mai poate face nimic şi, chiar dacă nu îți convine deloc situaţia în sine, trebuie să o accepţi ca pe un sacrificiu total. E o renunţare categorică, de parcă ți-ai lua rămas bun pentru totdeauna de la o stare de lucruri. Chiar dacă, pe moment, şocul despărţirii e mare, după ce vei ieşi de sub influenţa nefastă a acestei zile, vei începe să descoperi alternative mult mai bune. Azi totul pare pierdut, fiind nevoit să o iei de la capăt în cu totul altă direcţie.

Săgetător
Răbdarea ta are şi ea o limită, deci nu mai poţi tolera la nesfârşit o situaţie care se tergiversează deja de prea multă vreme. Eşti pregătit să pui capăt aici, chiar dacă nu ai ajuns la rezultatul promis, pentru că începi să observi cu ochii tăi că nu se întrevede nimic clar la orizont. Chiar dacă unii te sfătuiesc să mai aştepţi, pentru că e un proiect care se clădeşte greu, tu eşti gata să pui punctul final, ca să te poţi elibera. Astfel, vei putea trece la altceva nou fără să tot baţi pasul pe loc.

 

Capricorn
Nu te sperie deloc finalurile de drum, dimpotrivă, le tratezi ca pe o ocazie excelentă de a te apuca imediat de altceva. Azi spui adio unei etape şi deja te concentrezi asupra celei care vine la rând. Ai extras, din paşii parcurşi până acum, exact învăţămintele potrivite şi ştii ce ai de făcut de acum înainte. Chiar dacă unii sunt derutaţi că pun punct acum unui demers, ești conştient că acest final era necesar pentru a porni, de mâine, pe un nou drum. Punct şi de la capăt!

Vărsător
Te supără mult atitudinea recalcitrantă a unui prieten care e pus pe harță şi ridică tonul la oricine. Nu meriţi asemenea tratament, când te porţi cu el calm şi prietenos! Din păcate, azi nu ai parte de tovarăşi de discuţie prea amabili. Nervozitatea se resimte în orice gest, în orice cuvânt, încât presimţi că se vor declanşa animozităţi grave. Ca atare, abține-te să torni gaz pe foc și încearcă să taci şi să suporţi pe cât posibil, chiar dacă nu eşti genul, cu speranţa că tăcerea ta va dezamorsa bomba!

Pești
Pentru cei singuratici sau bolnavi, ziua are un conţinut uşor trist, dar prezenţa ta le poate aduce fericire. Adu-ți aminte şi de cei care crezi că ar avea azi nevoie de companie pentru că le faci bine. Găsește cuvântul potrivit, doar ai darul adecvat! Găsește uşor gestul cel mai compatibil cu dorinţele lor din acest moment. Sigur vei fi fericit atunci când vei reuşi să alungi tristeţea din ochii cuiva drag. Dacă ai un prieten cu probleme sau o rudă în vârstă care se simte singură, ia legătura cu ei, arătând că îți pasă de soarta lor. Va fi cel mai minunat gest pe care îl vei face. Fii convins că vei câştiga recunoştinţa şi dragostea lor!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 28 februarie 2021

Apar situaţii neaşteptate şi care ne pot da programul peste cap, dar o să fim ...