Horoscopul zilei de 1 Mai 2020

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai senzaţia că toată lumea are ceva cu tine, dar nu e deloc aşa. Cei care te critică, o fac cu un ton constructiv, prin care chiar vor să-ţi fie de ajutor, nicidecum să-ţi taie elanul. Ascultă părerile altora, chiar dacă nu eşti de acord cu ele, pentru că, mai devreme sau mai târziu, vei ajunge la vorba lor. Merită să ţii minte opiniile care se vehiculează, nu le ignora, pentru că vei regreta într-o zi că nu ai ascultat ba de unul ba de altul care ţi-au oferit informaţii folositoare cândva. Dacă acum spui nu, când vei da piept cu ceea ce ţi-au spus ei acum, vei încerca să-ţi aminteşti ce ai trecut cu vederea.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ceva nu iese bine în planurile zilei, poate nu neapărat din cauza ta, ci a altor factori ce nu ţin de tine şi care intervin când ţi-e lumea mai dragă. Ori te trezeşti cu o problemă de sănătate nedorită, ori cu musafiri a căror prezenţă nu-ţi face nicio plăcere, ori cu un alt eveniment neplăcut care te obligă să renunţi la alte lucruri, poate mult mai amuzante, ca să te ocupi de ceva mai trist şi mai urât. Nu te împovăra cu atmosfera sumbră lăsată dintr-o dată, ci rezolvă cât mai repede problema ivită ca mai apoi să te poţi relaxa şi cu lucruri mai bune! E un hop neînsemnat şi trecător, nu-l trata ca pe un dezastru, că nu merită.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Aşteaptă să termini mai întâi proiectul pe rol, înainte de a-i evalua şi a extrage nişte concluzii din tot ce ai construit. Ai muncit mult, ai investit timp şi energie, dar rezultatele te satisfac pe deplin, este ceea ce ai sperat să obţii. Sunt rezultate concrete, palpabile, vizibile, care pot fi măsurate şi valorificate, deci cum să nu fii mândru că ai ajuns aici? Nu fi modest dacă tot ai atins un nivel care poate fi deja spus lumii, pentru că ai motive binemeritate de mândrie. Unii îţi vor urma exemplul, alţii vor avea de învăţat din sfaturile tale, deci este un moment de bilanţ demn de laudă.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Eşti cam nervos şi, dacă nu ţii sub control manifestările agresive, poţi strica ziua altora! Fii mai atent ce spui şi cum te comporţi mai ales cu cei care ţin la tine. Nu ţi-ar păsa să scoţi din sărite un străin pe stradă, dar să îl faci să sufere pe omul cel mai drag ţie, nu ţi-ar cădea tocmai bine! Alege-ţi cu grijă vorbele, mai ales dacă cel de lângă tine e mai sensibil din fire sau trece prin momente dificile, pentru că nu are nevoie acum nici de critici, nici de predici, nici de dispute, ci doar de multă înţelegere. Pune-te în pielea lui un pic şi vezi ce simţi…

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Analizează-ţi un pic gândurile şi raţionamentele şi ai să descoperi cât de mult le-ai împovărat cu griji şi pesimism. Le vezi pe toate într-o tentă panicardă, negativistă, de parcă nu ai spera nimic bun de la ceea ce faci, dar cu siguranţă e o atitudine greşită. Mult mai uşor s-ar aranja toate dacă l-ai lua pe da şi pe pot în braţe, pentru că acum te laşi influenţat de aspecte care nici măcar nu există, dar care te îngrijorează fără motiv. Alungă aceste temeri inutile care nu merită absolut deloc atenţie, şi revino cu picioarele pe pământ, descoperind cât de multe instrumente constructive ai la dispoziţie. Poţi tot ce-ţi pui în minte!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Iubirea este cel mai minunat dar al acestei zile şi te laşi îmbrăţişat de emoţii, de senzaţii, de trăiri, de fluturii din stomac. Poate fi ziua când chiar Cupidon bate la uşa ta ca să-ţi aducă o surpriză minunată sau te transformi tu în mesagerul iubirii. Trimite iubire în jurul tău la cote maxime, pentru că ai de unde oferi, inima ta e plină, dă pe afară de sentimente puternice ce se cer împărtăşite, eliberate, transmise în eter, către cei care au nevoie de această energie minunată! Inima ta bate mai tare, poate pentru că şi tu primeşti pe tavă gesturi superbe de afecţiune, ce te fac să spui că eşti fericit şi că îţi place această senzaţie fantastică de a iubi şi a fi iubit cu adevărat!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Primeşti un sfat atât de bun, încât merită să îl pui imediat în practică! Este fundamentul perfect pentru proiectul pe care îl clădeşti pas cu pas, cărămida de pornire, deci începe să construieşti în jurul său cu încredere şi entuziasm, deoarece roadele vor apărea foarte repede. Uneori e nevoie doar de o încurajare pentru a te apuca de treabă, iar azi ai noroc: primeşti exact porţia potrivită de energie pentru a te apuca de o treabă care îţi place, care te încântă, care va aduce rezultate excelente! Consideră totul ca pe un start bun către o mare reuşită de care te vei bucura multă vreme.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu te mai gândi la lunga listă de aspecte pe care nu le doreşti în calea ta şi care, culmea, tocmai ele tot dau buzna peste tine, ci concentrează-ţi atenţia doar asupra lucrurilor pe care ţi le doreşti! O continuă luptă de a alunga ceea ce nu-ţi place nu e deloc în avantajul tău, ca atare prefă-te că acestea nici nu există şi începe să-ţi formulezi visele prin declaraţii afirmative. Spune ce vrei, spune ce visezi, spune ce doreşti, şi nicidecum nu porni într-o nouă acţiune spunând cum NU ai vrea tu să meargă lucrurile. Evită deci declaraţii gen nu vreau să mai fiu bolnav, nu vreau să mai fiu singur, ci schimbă un pic polaritatea cuvintelor tale: vreau să fiu sănătos, vreau să fiu iubit şi să iubesc.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Răspunsul pe care îl primeşti nu te ajută prea mult, pentru că pare a fi o soluţie nepotrivită situaţiei de faţă. Consideri că nu este un răspuns corect în urma unei analize juste, deci trebuie să lupţi să restabileşti ordinea în această problemă. Încearcă să înţelegi unde s-au strecurat informaţii false şi ce anume a determinat situaţia de faţă, deoarece la mijloc se află o impresie formată greşit asupra unei probleme care stă cu totul altfel decât pare. Cu cât aprofundezi mai lucid situaţia, cu atât şansele de a o readuce la normal cresc.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Banii nu sunt pe un teren prea bun ca să-ţi faci planuri costisitoare, ca atare trebuie să drămuieşti cu prudenţă fiecare leuţ, ca să nu dezechilibrezi balanţa. Nu înseamnă că nu vei plăti tot ce ţi-ai propus, ci doar că, după ce lista da datorii va fi adusă la zi, nu prea vei mai rămâne cu nimic pe lângă. Fă un efort să ţii sub control cheltuielile acestei perioade, pentru că te afli pe un teren cam sensibil în care orice abatere inutilă se poate solda cu alte şi alte datorii. Dacă anumite cumpărături nu sunt obligatorii chiar acum, mai bine renunţi la ele sau le laşi pentru altădată, când vei sta mai bine cu banii.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Duci după tine amintiri pe care le-ai stocat în memorie într-o formă falsă, deci sigur eşti indus în eroare de senzaţii greşit interpretate, de amăgiri, de situaţii neadevărate din trecut. E vremea să te trezeşti la realitate şi să vezi lucrurile exact aşa cum sunt ele, fără să mai inventezi nimic, fără să te mai laşi influenţat de scenarii fanteziste care te trimit pe o pistă falsă. Nu crede nimic din ceea ce îţi aminteşti tu din alte timpuri, ci detaşează-te de acele vremuri, pentru că nu ai păstrat în amintire cele mai corecte informaţii. Tot ce revine acum în minte sunt informaţii greşit memorate, şi ar fi nevoie de o mai atentă investigare a acestor date pe care le tot duci după tine. Nu mai sunt demult valabile, dar tu tot pe ele te bazezi.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Unii sunt nervoşi şi îşi eliberează răutăţile pe oricine le cade în plasă, iar azi se pare că tu eşti în colimatorul lor. Nu te încărca inutil de energiile lor negative care îţi pot face mult rău, deci cel mai bine ar fi să nu le dai satisfacţie, să-i ignori, să-ţi ţii la respect, pentru că ei abia aşteaptă o nouă victimă în tirul lor. Nu eşti tu acela, ca atare nu accepta să consumi otrava aruncată de ei pe oricine. E problema lor de ce sunt atât de nervoşi, dar tu ce vină ai să captezi tot ce dau ei afară cu răutate? Abordează o atitudine rece, indiferentă, impasibilă, ca să le arăţi că pe tine nu te poate atinge nimic din ploaia lor de cuvinte aspre. Nu pune la suflet şi nici nu le răspunde la provocări!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 28 februarie 2021

Apar situaţii neaşteptate şi care ne pot da programul peste cap, dar o să fim ...