Horoscopul Zilei – 8 octombrie 2022

Încercați să rămâneți optimiști în toate situațiile! Acest lucru vă ajută să faceți față surprizelor care pot apărea în această zi. Ofertele de muncă profitabile nu sunt excluse dar chiar și acestea vor necesita ceva timp și analiză pentru a fi luate în considerare. Prin urmare, nu vă grăbiți să fiți de acord cu cineva sau să promiteți ceva altcuiva, lasati lucrurile la nivel de discutie, cel putin pana luni.

Dimineața, sunt posibile schimbări bruște de dispoziție. O atenție deosebită trebuie avută în comunicarea cu ceilalți: din senin, riscul unei izbucniri emoționale este mare. Cea mai bună soluție ar fi să dedicați această zi activităților creative. Seara, ar trebui să fiți mai atenți atunci când călătoriți, precum și atunci când manipulați aparatele electrocasnice.

Taurii și Scorpionii se bucură de o zi excelentă, Racii și Balanțele reaprind flacăra în relația lor amoroasă, Fecioarele au o seară și o companie plăcută, în timp ce Vărsătorii sunt mai dinamici ca oricând.

BERBEC

Armonia planetei Venus cu semnul vostru vă poate determina, dragi nativi Berbec, să căutați ceva nou în relația voastră! Nevoia de originalitate și reînnoire este crescută. Acest lucru poate fi pozitiv, dacă partenerul vă urmează și dacă știți să fiți creativi și propuneți schimbări constructive.

Ieșirea din rutină este incitantă și stimulatoare, dar și obositoare. Drept urmare, veți putea simți o mică tensiune nervoasă. Dar nu trebuie să vă faceți griji, având în vedere contextul astral. Dacă faceți aranjamente pentru a vă relaxa, va trece repede. Așadar, rezervați-vă seara pentru o baie bună, o emisiune TV sau o oră de sport.

Chiar și în familie sau cu prietenii, schimbarea este prezentă. Așa că nu vă așteptați să vă găsiți mica lume cu obiceiurile și ritualurile ei! Viața de familie este trăită într-un mod diferit acum, chiar original. Vă așteaptă surprize plăcute.

TAUR

Venus este în armonie cu semnul vostru, dragi nativi Taur! Ceea ce înseamnă că veți fi împliniți din punct de vedere sentimental. Veți purta discuții interesante, indiferent dacă sunteți singuri sau într-un cuplu. Pentru cei care au unele probleme, aceasta este perioada optimă pentru a pune întrebările potrivite.

Acum este momentul să aveți grijă de voi, de sănătatea și de aspectul vostru. Puteți merge la coafor sau la cosmetician. Nimic nu vă împiedică să vă bucurați de un masaj profesionist.

Cu familia sau prietenii, relațiile vor fi foarte bune. Atenția va fi reciprocă, iar fiecare gest își va avea propriul efect. Vă veți simți în armonie și pe aceeași lungime de undă cu toți cei din jurul vostru. Discuțiile vor fi fluide și autentice. Așa că, bucurați-vă de ele!

GEMENI

Pluto reintra in tranzit direct pe cerul vostru, unele relații pot fi sortite să renască din cenușă, dragi nativi Gemeni! Cei aflați într-o relație vor căuta să-și condimenteze viața și să gândească neconvențional.

Acest context astral vă inspiră să faceți o mulțime de lucruri în această zi, poate chiar prea multe. Ați putea încheia ziua frânți. Țineți cont de aceasta oboseală, pentru că dacă se acumulează, veți avea tendința de a fi nervos in zilele urmatoare! Așa că aveți răbdare! Nimic nu este cu adevărat urgent.

În familie, fără îndoială, veți fi inundați de gesturile de afecțiune ale celorlalți. Asta vă face să vă simțiți bine și veți fi foarte fericiți să puteți împărtăși câteva momente plăcute cu ceilalți, în special cu copiii.

RAC

Dragi nativi Rac, puteți mulțumi lui Pluto care intra in miscare directa in aceasta zi, deoarece veți simți o nouă pasiune pentru partenerul vostru! Vreți să-i spuneți că îl iubiți, dar și să aranjați o seară obraznică. Nu e rău deloc!

Una peste alta, vă simțiți grozav sâmbăta aceasta, dar nu exagerați! Cu toate acestea, s-ar putea să aveți probleme cu somnul. Fiți conștienți de faptul că insomnia este uneori legată de o digestie proastă.

Seara va fi un moment bun pentru a rezolva probleme și povești vechi, care nu mai trebuie să existe. Vechile ranchiuni și neînțelegeri care afectează atmosfera din familie sunt deja cu mult în urmă. Aspectul astral vă propune să măturați toate amintirile toxice și să vă înconjurați de oameni pozitivi, care sunt deschiși la discuții.

LEU

Ce decor frumos pe cerul vostru astral, dragi nativi Leu! În această zi veți straluci. Dacă sunteți într-o relație, este o zi perfectă pentru a vă exprima sentimentele și a vă demonstra dragostea.

Această configurație astrală vine să vă aducă energii pozitive suplimentare. Veți dori să fiți atractivi și veți face orice pentru a vă arăta în cea mai bună lumină. Cu zâmbetul și pofta voastră de viață, nu veți avea probleme să-i conduceți pe toți în cele mai sălbatice iluzii ale voastre.

Partenerul sau persoana iubită va fi prioritatea voastră dar nu îi veți neglija pe cei dragi sau pe prieteni. Dacă aveți copii, veți reuși perfect în a le transmite dragostea voastră. În orice caz, dacă nu aveți timp acum, veți plănui să faceți cu ei o activitate sau o ieșire care să încânte pe toată lumea.

FECIOARĂ

Pluto reintra in mers direct, dragi nativi Fecioară, aspect ce anunță că relația voastră de cuplu se dezvoltă frumos! Indiferent de conversații, veți putea dezbate și găsi compromisuri fără tensiuni sau certuri. Acum este momentul oportun să spuneți ce aveți în minte.

Configurația astrală este excelentă pentru echilibrul vostru emoțional, deoarece vă permite sa spuneți ceea ce simțiți. A vă putea elibera de anumite greutăți, așadar, înseamnă promovarea sănătății mentale și, prin extensie, sănătății fizice. Așa cum se spune: „Minte sănătoasă în corp sănătos”!

Tranzitul lui Mercur facilitând comunicarea emoțională și înțelegerea sentimentelor va întări legăturile de familie și va crește înțelegerea în cercurile de prieteni sau cunoștințe. Veți avea, fără îndoială, o seară minunată într-o companie bună cu cei dragi sau chiar cu voi înșivă.

BALANȚĂ

Dacă au fost ceva probleme în ultima vreme în relația voastră sentimentală, să știți că Pluto in tranzit direct vă va ajuta să reaprindeți jarul iubirii, dragi nativi Balanță! Condimentați-vă puțin intimitatea și restul se va rezolva de la sine!

Sub această configurație astrală, veți avea chef să vă implicați trupul și sufletul în multe activități, poate prea multe pentru a alege cu adevărat ceea ce vă place cu adevărat. În loc să amânați, alegeți o singură activitate manuală, vă va economisi timp și resurse.

Acest context astral anunță și faptul că veți fi destul de bine înconjurați în această zi. Copiii sau prietenii voștri nu trebuie neglijați, pentru cea mai mare bucurie a voastră! Momentele cu aceștia vor fi plăcute; veselia și buna dispoziție vor fi acolo. Bucurați-vă de ele!

SCORPION

Dragi nativi Scorpion, Pluto direct alaturi de Luna in Pesti este o configurație astrală deosebit de propice discuțiilor! Dacă sunteți într-un cuplu, este o zi ideală pentru a vă transmite mesajele. Veți găsi cuvintele potrivite și partenerul vostru va înțelege cu ușurință cererile voastre. Încercați doar să nu forțați nota!

Sunteți plini de energie în această zi. Du-te, vino, aveți o mie de idei în minte! Ați vrea să aveți trei zile într-una pentru a realiza tot ce vreți să faceți. Veți fi chiar frustrați că ziua se termină prea repede. Ei bine, trebuie să profitați de ea la maxim!

O zi excelentă se preconizează și la nivel relațional. Chiar dacă nu toată lumea vă urmează în acțiunile voastre, familia și prietenii vor aprecia foarte mult să vă vadă atât de dinamici și atât de jucăuși.

SĂGETĂTOR

Pluto direct aduce o configurație destul de benefică pe cerul vostru astral, dragi nativi Săgetător! Fie că sunteți într-un cuplu sau singuri, veți simți o nevoie acută, aproape vitală, de a iubi și de a fi iubiți. Acest lucru poate avea, desigur, avantaje sau dezavantaje în funcție de situația voastră actuală.

Această configurație astrală trezește gustul pentru lucruri frumoase. Fără îndoială că voi înșivă veți dori să fiți frumoși și să străluciți. Așa că veți depune eforturi pentru a atinge acest obiectiv și cu siguranță veți reuși.

În familie, va fi vorba de a nu fi prea posesivi cu rudele sau cu prietenii. Dacă reușiți să nu vă arătați vizibil nevoia de a fi iubiți, ziua va fi perfectă. În caz contrar, unii s-ar putea să vă considere puțin intruzivi. Încercați să găsiți compromisul potrivit!

CAPRICORN

Luna în armonie cu semnul vostru vă oferă multa sinceritate în relațiile romantice, dragi nativi Capricorn! Pentru cei aflați într-o relație, legătura voastră poate fi împodobită cu vise și dorințele vor fi transmise reciproc cu o forță liniștită și profundă.

Această armonie astrală vă deschide orizonturi vaste. Mai ales dacă sunteți persoane creative sau suflete de artist. Nu ezitați să vă scoateți pensulele sau creioanele. Cu toate acestea, rețineți că există și alte lucruri la care vă puteți gândi. Într-un fel, răsfățați-vă!

În această zi, probabil că veți fi foarte atenți la cei dragi, în special la copiii voștri. Seara, veți prefera să stați acasă cu familia sau cu partenerul vostru. Buna voastră dispoziție va fi contagioasă. Prietenii vor aprecia foarte mult apelul vostru telefonic. O zi frumoasă, oricum!

VĂRSĂTOR

Sunteți foarte norocoși, dragi nativi Vărsător! Această apropiere între Soare și Venus este un avantaj mai ales în plan sentimental dar nu numai! În orice caz, la nivel amoros, este o zi care trebuie exploatată. Fie că sunteți în cuplu sau singuri, vă aflați într-o dinamică excelentă.

Dacă aveți o mulțime de lucruri de făcut, e sigur că veți face de două ori mai mult, deoarece vă simțiți plini de energie. De asemenea, vreți să trăiți viața la maxim și veți găsi o modalitate de a o face, chiar dacă nu tot ce vreți să faceți este realizabil.

Veți dori să petreceți seara cu oameni care au aceleași gânduri. Nu vreți să auziți discursuri pesimiste sau alarmiste. Veți fugi chiar și de toate sursele de informații negative. Aceasta este o idee foarte, foarte bună.

PEȘTI

Luna in semnul vostru vă ajută să dați un suflu nou vieții sentimentale, dragi nativi Pești Pentru cei aflați deja în cupluri, veți experimenta un dinamism renăscut. Iar dacă sunteți la început de relație, unele originalități nu vor înceta să vă surprindă plăcut. În ambele cazuri, înțelegerea reciprocă este esențială.

Unii nativi se vor simți puțin leneși în această zi. Totuși, aveți un impuls să vă răsfățați cu hobby-ul preferat și să vă relaxați. Va fi temporar și, din fericire, nu va avea consecințe asupra formei voastre.

Atmosfera de familie este excelentă dar toată lumea trebuie să depună eforturi pentru a rămâne așa. Aveți tot talentul necesar pentru a conduce discuții și dezbateri în această direcție, fie că sunt programate sau improvizate. Totul este despre a vă distra alături de cei dragi.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...