Horoscopul zilei – 21 octombrie 2022

În această zi, Luna intra in Fecioara iar trăsături precum hotărârea și claritatea se vor afla în prim-plan. Probabilitatea de a merge prea departe în conversații este mai mare ca niciodată. Acum este momentul să acționați conform formulei: „Măsoară de șapte ori, înainte de a tăia o singură dată”. În caz contrar, rigiditatea și încăpățânarea de care amintesc astrele se pot transforma pentru voi în multe conflicte cu ceilalți.

În orice caz, în această zi merită să vă bazați în primul rând pe voi, și nu pe alții. Orice plan bazat pe diplomație și cooperare, precum și cele legate de bani sau afaceri, este recomandat să fie amânat pentru altă dată. Totuși, ziua este ideală pentru a lua decizii importante în celelalte domenii ale vieții dar și pentru a merge mai departe către atingerea obiectivelor, în ciuda obstacolelor ce nu vor întârzia să apară.

Berbecii și Săgetătorii sunt optimiști, Racii și Capricornii se bucură de o seară plăcută în familie, armonia și dragostea va domni în cuplurile Leilor, Fecioarele lansează un nou produs sau concept, Balanțele ajută pe toată lumea, în timp ce Peștii se gândesc la schimbări de decor în locuință.

BERBEC

Un dinamism prosper se întrevede în această zi, dragi nativi Berbec! Puteți mulțumi acestei armonii astrale de pe cerul vostru! Jupiter vă infuzează cu bucurie, optimism și chiar cu noroc. De asemenea, dacă sunteți într-o relație, acesta este momentul potrivit să vă exprimați ideile. Veți rezolva toate problemele cu soluții adecvate.

La serviciu, aceasta poate fi ziua în care veți putea, în sfârșit, să discutați cu un manager, pentru a vă exprima cererile sau a vă împărtăși impresiile. Dacă reușiți, veți face o impresie foarte bună. Optimismul vostru va avea un efect pozitiv asupra celorlalți.

În familie, veți fi mai pe margine și mai puțin implicați în ceea ce se întâmplă. Simțindu-se mai liberi, copiii voștri vor fi mai fericiți. Dacă sunteți singuri, veți fi motivați să finalizați unele sarcini casnice pe care le-ați neglijat.

TAUR

În cuplu, este posibil ca partenerul să se răzvrătească în urma comportamentului vostru, pe care el îl găsește distant în ultima vreme. Așa că, feriți-vă de conflicte!

La locul de muncă, riscați să fiți foarte dezamăgiți de comportamentul unui coleg sau al unui angajat. Și din moment ce nu este prima dată, vă veți simți nu atât furioși, cât mai ales obosiți. Trebuie să înțelegeți că unii oameni nu sunt la fel de sinceri ca voi. Feriți-vă de ei!

Nu vă place faptul că sunteți într-o dispoziție proastă dar știți că, uneori, conversația vă face foarte mult bine. Dacă nu puteți găsi interlocutori de încredere în familie, apelați la un prieten!

GEMENI

Veți profita din plin de Luna in Fecioara, dragi nativi Gemeni! Discuțiile în cuplu vor fi benefice iar ziua și mai ales seara, va fi destul de plăcută. Dacă întâmpinați unele discrepanțe, fiți de acord cu partenerul vostru! Uneori, trebuie să vă lăsați mândria deoparte.

La serviciu, nu vă lăsați destabilizați dacă întâmpinați o dificultate sau dacă un coleg vă distrage atenția. Cu siguranță, îl speriați probabil, prin tenacitatea și abilitățile voastre. Continuați-vă activitatea profesională, rămânând în același timp vigilenți!

Fie cu familia, fie cu prietenii, nu veți avea mare bătaie de cap ca să-i convingeți să vă urmeze în proiectele voastre, fie ele mai mari sau mai mici. S-ar putea chiar să vă surprindă puterea voastră de convingere.

RAC

Soarele este în armonie cu semnul vostru, dragi nativi Rac! Dacă sunteți într-o relație, veți fi interesați de un anumit număr de proiecte pe care veți dori să le împartășiți cu partenerul vostru. O adevărată simbioză va fi între voi, dacă și cerul său va fi favorabil.

La serviciu, nici nu veți vedea trecând orele. În plus, buna dispoziție vă va fi foarte utilă pentru a avansa un proiect care vă este aproape de suflet. Perseverența voastră va da roade. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, perioada este deosebit de favorabilă.

În familie, vă simțiți înconjurați și iubiți de cei dragi, fiind, la rândul vostru, deosebit de atenți cu ei. Chiar și cei ce sunteți singuri, veți avea o seară plăcută și liniștită, pentru a vă bucura de momentul prezent.

LEU

Luna in Fecioara vă promite o zi minunată, dragi nativi Leu! Spre bucuria îndrăgostiților care vor petrece o vineri foarte, foarte plăcută. Putem spune că, per ansamblu, armonia va domni în cupluri și va trebui să profitați de această perioadă.

Această configurație astrală este ideală pentru a intra în, sau pentru a menține parteneriate în domeniul profesional. Contacte, acorduri sau pur și simplu colaborări, toate vor fi favorizate de astre.

În familie, buna dispoziție va fi distribuită corect și echilibrat, spre plăcerea tuturor. Înțelegerea dintre parteneri va fi plăcută iar pentru cei cu copii, atenția va fi deja monopolizată de activitățile acestora. La fel pentru celibatari, care se vor simți excelent în mijlocul prietenilor.

FECIOARĂ

Luna va fi in semnul vostru, dragi nativi Fecioară! Partenerului vostru îi va fi destul de greu să înțeleagă niște achiziții făcute de voi, chiar dacă îl convingeți de deplina lor utilitate. Ei bine, dacă vorbele nu funcționează, va trebui să argumentați prin fapte.

Conjunctura astrală din această zi favorizează apariția unor idei inovatoare în domeniul profesional. Veți plănui să promovați lansarea unui nou produs sau concept. Fiți riguroși și procedați metodic! Acest lucru vă va crește șansele de succes.

Mercur și Venus par să vă inspire să petreceți seara împreună cu cei dragi. Mai mult, dacă aveți ocazia, nu ezitați să vă contactați prietenii, aceștia vor fi încântați să vă audă! Veți fi surprinși să vedeți că este posibil un program de distracție comun.

BALANȚĂ

Ei bine, dragi nativi Balanță, veți putea fi foarte serioși în această zi, cu această armonie a Lunii pe cerul vostru astral! În cuplu, unii dintre voi veți putea simți nevoia să faceți un bilanț împreună cu partenerul vostru.

Ce concentrare pe voi la serviciu! Contextul astral vă asigură că acum puteți fi numiți adevărați lideri. Inflexibili, veți căuta să aveți ultimul cuvânt, chiar dacă știți foarte bine că vă înșelați. Un festival al exigenței îi așteaptă pe cei care lucrează cu voi.

Un climat destul de relaxat domnește peste relațiile voastre apropiate. Sunteți deschiși la dialog și gata să ajutați pe oricine are nevoie. Oricum, e în natura voastră. Dar aveți grijă, pentru că dorind să-i mulțumiți pe toți, uneori nu mulțumiți pe nimeni! Prioritizați cine are cu adevărat nevoie!

SCORPION

Luna din Fecioara poate provoca unele dezacorduri în relația voastră sentimentală, dragi nativi Scorpion! Dacă este adevărat, nu vă faceți griji, vă veți putea impune rapid părerile și, după o discuție relevantă, totul va deveni mult mai plăcut între voi.

La serviciu, mergeți pe drumul vostru și asta e bine. Din păcate, se pare că acest lucru nu mulțumește pe toată lumea. Fiți atenți, pentru că s-ar putea să provocați invidie și se poate întâmpla ceva pe la spatele vostru. Știți prea bine despre ce e vorba!

Se pare că cineva apropiat, un prieten, un frate sau o soră este, de asemenea, pe cale să abuzeze puțin de bunăvoința voastră de moment. Așa că aveți grijă ce promiteți! Puteți ajunge într-o situație nu prea confortabilă, fără să vă dați seama.

SĂGETĂTOR

Lun in Fecioara este benefică pentru voi, dragi nativi Săgetător! Vă recâștigați o parte din tonusul vostru legendar, pe care îl cam pierduseți în ultima vreme.

Acesta este motivul pentru care, dacă sunteți într-o relație, acest optimism nou regăsit vă va permite să înțelegeți mai bine sau să vă ajutați partenerul, care chiar are nevoie de voi.

La serviciu, veți fi obligați să îndepliniți sarcini foarte concrete și simple. Și asta nu vă deranjează, pentru că acum nu prea aveți capacitatea să vă concentrați. Prin urmare, veți fi destul de eficienți în acțiuni care nu necesită concentrare.

Din punct de vedere relațional, veți fi aproape de familia voastră. Veți fi atenți la problemele lor și veți găsi cuvintele și soluțiile potrivite pentru a le alina anumite temeri sau tensiuni.

CAPRICORN

Luna în Fecioara vă promite o zi frumoasă, dragi nativi Capricorn, și nu vă cere nimeni să profitați de asta! Într-adevăr, sensibilitatea voastră se dezvăluie sub acest context astral. Acum puteți să arătați cât de iubitori sunteți. Partenerul vostru va aprecia în mod special, doar dacă este un semn de aer sau de foc.

La serviciu, vă simțiți bine în locul în care vă desfășurați activitatea. Iar dacă cineva din jur vă complimentează pentru felul vostru de a fi sau pentru cunoștințele voastre, nu va face decât să vă întărească acest sentiment placut.

Trigonul de pe cer are un efect calmant asupra vieții de familie. Conflictele scad, supărările se atenuează. Toată lumea simte beneficiile sale și voi vă simțiți în armonie cu cei din jur. Atmosfera promovează dialogul. Continuați în această direcție!

VĂRSĂTOR

Armonia Lunii cu semnul vostru vă dă curaj să faceți un pas riscant, necugetat sau chiar nebunesc, dragi nativi Vărsător! Cel mai probabil, este exact ce aveți nevoie acum, ceea ce vă va ajuta să schimbați ceva într-o relație stagnantă cu persoana iubită și să vă simțiți că aveți personalitate.

Activitatea voastră profesională va fi plasată sub semnul creativității. Ideile vă vor fi, de asemenea, apreciate la valoarea lor justă. Veți dovedi că până și cele mai ciudate idei se pot materializa.

Se întâmplă uneori ca anumite prietenii să facă mai mult rău decât bine. Aceste relații pot fi chiar toxice. Dacă vă aflați într-o astfel de situație, Venus vă încurajează să puneți piciorul în prag și să îndrăzniți să vă considerați viitorul mai senin, fără aceste persoane.

PEȘTI

Luna face front comun cu zodia voastra, dragi nativi Pești! Dacă sunteți singuri, Cupidon ar putea decide să îndrepte o săgeată în direcția voastră! O săgeată care nu va fi deloc otrăvită. Dacă sunteți într-o relație, veți profita din plin de această zi, deoarece relația voastră este pașnică, dulce și chiar senzuală.

La serviciu, ziua va trece lin, fără prea multe probleme deosebite. Atmosfera va fi plăcută, iar colegii deosebit de relaxați. Pentru unii, poate va fi vorba de a găsi puțină motivație.

Aveți relații foarte bune cu cei dragi, chiar dacă uneori apar scântei, ca în orice familie. Vă place să vă adunați în jurul unei mese bogate. În această seară, s-ar putea să fiți tentați să vă gândiți și la unele schimbări de decor în locuința voastră.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...