Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de rutină ale zilei. 

Horoscop 16 aprilie 2021 Berbec

Azi vei demonstra ce persoană puternică ești. Este o zi bună în care creativitatea își dă mână în mână cu inițiativa și acțiunea.

Dacă ai gândi de două ori înainte să spui ceva, tare bine ți-ar mai fi. Ai niște replici extrem de tăioase care nu fac altceva decât să-i îndepărteze pe oameni de tine.

Horoscop 16 aprilie 2021 Taur

Domnește multă tensiune în aer. O să ai impresia că cei din jur nu te ascultă și te sug de energie. Dacă începi să reprimi această stare, o să ai de suferit.

Când te comporți urât ai impresia că imediat poți șterge totul cu buretele și că fapta ta se va prescrie în Univers. Ei bine, tot ce faci – bun sau rău, se întoarce mai devreme la tine/împotriva ta, după caz.

Horoscop 16 aprilie 2021 Gemeni

Dai dovadă de mult simț artistic. Vrei să împărtășești iubire, dar vrei să ai și spațiul tău de acțiune și de independență.

Unul bun și unul mai puțin bun. Gemenii nu vor ajunge niciodată în echilibru pentru că fiecare e cu felul său de a fi. Unul te bibilește ca pe un ou, să nu cumva să te spargi, iar celălalt te lovește din vorbe când îți e lumea mai dragă.

Horoscop 16 aprilie 2021 Rac

Ai de demonstrat capacitatea de a îi calma și vindeca pe oamenii aflați într-o criză. Este un talent oferit zodiilor de apă.

Racii știu că nu tot ce zboară se mănâncă și în general sunt atenți la modul în care se raportează la cei din jur. Ferice de ei, să nu-și piardă obiceiul!

Horoscop 16 aprilie 2021 Leu

Fii atent la ceea ce gândești și exprimi, fiindcă vei materializa rapid aceste gânduri. Încearcă să nu ai o atitudine negativă, pesimistă.

Nativii zodiei Lei par, uneori, în stare să calce pe cadavre. Fac ce vor, când vor, cum vor și foarte rar au procese de conștiință.

Horoscop 16 aprilie 2021 Fecioară

Azi ești într-o zonă caritabilă, și îi vei ajuta pe cei mai puțin norocoși.O să avem fecioare ce iau parte la acțiuni caritabile, asociații sau chiar să ajute pe cineva de pe stradă.

Spre deosebire de cei mai mulți dintre nativi, Fecioarele gândesc de 3 ori înainte să deschidă gura să spună ceva, și de încă 3 ori înainte să acționeze. Când supără pe cineva le pare rău și încearcă imediat să repare relația.

Horoscop 16 aprilie 2021 Balanță

Îți demonstrezi capacitatea de comunicare și de relaționare cu cei din jur. Vei media relațiile interumane. Ești sensibil/ă la cei din jur, te implici mult în problemele lor.

Balanțele sunt un fel de lasă-mă să te las. Nu se implică în discuții tensionate, mai mai că nu s-ar implica în nicio discuție.

Horoscop 16 aprilie 2021 Scorpion

Vei avea capaciatea să pui în practică niște obiective la care visai de mult timp. Intuiția pe care o ai și capacitatea de a conecta ideile o să fie puternice azi.

Scorpionii au tendința să facă greșeli considerând că nu sunt mari, ori că dacă le țin ascunse, nici nu afectează pe cineva. Ei bine, mare sau mică, o greșeală este o greșeală și ce e mai constructiv într-o relație decât comunicarea/sinceritatea?

Horoscop 16 aprilie 2021 Săgetător

Creativitatea și dragostea sunt cuvintele de ordine. Vrei să te implici în proiecte artistice, este un moment în care creativitatea te împinge să iei decizii legate de parteneriate.

Când se supără, Săgetătorii se închid în ei ca într-o carapace și nu vor sub nicio formă să comunice. Îngreunează astfel situația persoanei de lângă, care încearcă cumva să înțeleagă ce s-a întâmplat.

Horoscop 16 aprilie 2021 Capricorn

Azi s-ar putea să te afli în conflict cu persoanele de sex opus. Ele vor ridica obstacole în fața ta, dar în loc să te implici în certuri, mai bine te oprești, analizezi situația.

Capricornii obișnuiesc mereu și la ceilalți, sunt destul de empatici și încearcă să se comporte exact așa cum le place lor ca cei din jur să procedeze.

Horoscop 16 aprilie 2021 Vărsător

Dai dovadă de multă încredere în tine și astfel vei putea să convingi mai mulți oameni decât de obicei cu ideile tale.

Vărăstorii au tendința să creadă că totul li se cuvine și uneori aruncă cuvinte grele pe care aproape niciodată nu le regretă, ori dacă le regretă, nu recunosc nici în ruptul capului.

Horoscop 16 aprilie 2021 Pești

Ar fi bine să te organizezi și să nu lași pe mâine ce poți face azi. Rezolvă problemele pe care le tot amâni.

Peștii sunt destul de libertini în gândire și în reacții. Nu le place starea de tensiune și fac tot ce se poate să trăiască în armonie.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 8 mai 2021

Noroc în dragoste, dar probleme cu banii pentru o zodie. Luna este momentan în descreştere. ...