Horoscopul toamnei. Află ce noroc vei avea în următoarele 3 luni

Echinocțiul este un moment astrologic deosebit în horoscopul toamnei și va aduce tuturor zodiilor câte o surpriză frumoasă. Astrele vor fi generoase cu dragostea, în preajma echinocțiului, dar vor fi și șanse bune în plan profesional.

Berbec:

O toamnă cu mai puține griji! Viaţa capătă un ritm mai lent în toamnă, eşti nevoită să amâni tot felul de planuri, petrecerile de familie sau proiectele personale.

Septembrie pare să fie o perioadă în care trebuie să îţi sacrifici timpul liber, să munceşti mult peste program sau să colaborezi la un proiect dificil pentru a mai câştiga nişte bani.

Dar astrele sunt generoase în plan profesional și ceea ce realizezi acum te va ajuta în carieră. Nu este exclus să te bucuri și de o promovare până la sfârșitul anului.

Lunile octombrie și noiembrie sunt o perioadă bună pentru schimbări sau pentru proiecte îndrăzneţe. Tot acum vei lua și cele mai bune decizii pentru tine şi pentru unii membri ai familiei, se arată în horocopul toamnei.

Taur:

Menține familia unită! La începutul toamnei vei avea impresia că timpul trece fără folos. Chiar dacă încerci să mai schimbi câte ceva în viaţa ta, nu ai mari sorţi de izbândă. Până pe 20 septembrie, influenţa lui Marte se simte din plin şi îţi zădărniceşte planurile.

Dar lucrurile se vor schimba după ce Venus va ajunge în zodia Fecioarei, pe 20 septembrie. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, vei primi vești bune și vei avea parte de schimbări cu beneficii pe viitor.

Deciziile greşite pe care le-ai luat până acum pot fi îndreptate, mai ales că vei beneficia şi de mai mulţi bani. Luna plină din noiembrie aduce veşti bune pentru cei care iubesc și care vor avea o relaţia mai echilibrată.

Gemeni:

Noroc schimbător! Toamna se anunţă destul de schimbătoare sub influenţa lui Mercur. Săptămânile norocoase vor alterna cu perioade mai dificile.

Septembrie va fi o lună frumoasă, mai ales în plan sentimental, pentru că Mercur va pune accentul pe comunicare și pe afecțiune. În octombrie şi noiembrie vei fi, însă, mai puţin optimistă, chiar dacă vei avea mici realizări și succese.

De la jumătatea lunii octombrie, Venus te va ajuta să faci alegeri inspirate legate de carieră și să te întorci, poate, la un domeniu de lucru în care ai avut cândva rezultate și câștiguri foarte bune. Venus te ajută să faci paşi mari şi să progresezi, chiar dacă mai întâlneşti şi obstacole.

Rac:

Vei uita o vreme de probleme! Începutul toamnei rezolvă câteva probleme ca prin magie. Neînţelegerile cu persoana iubită se vor risipi fără să depui foarte mari eforturi, te întâlnești cu prieteni dragi din trecut și reușești să îți plătești o datorie veche.

În luna septembrie, vei avea senzaţia că totul vine de la sine şi te vei bucura de câteva zile în care dragostea contează cel mai mult.

Dacă ești singură, o iubire nouă îţi transformă viaţa, îţi dă energie şi te ţine departe de aspectele mai puţin plăcute ale zilelor de muncă. Pe zi ce trece, relaţia voastră va deveni tot mai stabilă. De la jumătatea lunii octombrie, începe o perioadă de acumulare în care contează foarte mult câștigurile.

Leu:

Profită de oportunități în septembrie! Septembrie este luna ta norocoasă și îți aduce multe avantaje, pe mai multe planuri. Octombrie vindecă rănile din dragoste, dar noiembrie poate accentua senzaţia de singurătate, chiar dacă ai pe cineva alături.

Cea mai importantă perioadă a toamnei începe pe 5 septembrie, când Mercur își încheie mersul retrograd în zodia ta, iar evenimentele prin care vei trece atunci vor avea consecinţe pe termen lung.

Ai grijă cum folosești banii în această perioadă, cum îi investești și ce vrei să oferi familiei. Dacă există probleme în cuplu, se vor rezolva mai ușor în luna octombrie, când Luna aduce noi momente pline de romantism.

Fecioară:

Șanse noi de câștig!La jumătatea lunii septembrie poți schimba multe în viața ta, se arată în horoscopul toamnei. Ocazii vor exista, dar depinde numai de tine ce cale vei alege. Vor fi momente în care te vei îndoi de deciziile luate şi vei dori să te întorci la ceea ce ai avut în trecut.

Dar nu uita că pe tine nu te ajută niciodată ceea ce ai lăsat în urmă. Trebuie să mergi înainte, să fii puternică și să cauși echilibrul în interiorul tău.

În septembrie și octombrie ai mult de muncă și poate o carieră nouă. În noiembrie, este indicat să găsești și alte surse de câștiguri, chiar dacă sunt temporare, pentru a aduna bani peste iarnă. În toamna aceasta, se conturează și noi proiecte pentru anul viitor.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...