Horoscopul țigănesc pentru iunie a fost actualizat. Cine divorțează, cine se mărită, cine rămâne fără bani

Horoscop țigănesc luna iunie 2018. Prima lună din vară va fi unică, irepetabilă, plină de aventuri. Iată care sunt previziunile zodiacului țigănesc pentru următoarele 30 de zile!

Horoscop țigănesc luna iunie 2018, în detaliu

PUMNAL – BERBEC. Dragoste: Vor fi multe discuții în contradictoriu, certuri și împăcări pe măsură. Bani: Nu va fi o lună roz, dar nu va fi cazul să te plângi. Apar oportunități neașteptate.

COROANA – TAUR. Dragoste: Dacă nu ai pe cineva, în iunie ai toate șansele să găsești persoana potrivită felului tău de a fi. Bani: Evită cheltuielile inutile.

SFEȘNIC – GEMENI. Dragoste: Cu dragostea stai bine, cu excepția celei de-a doua jumătăți a lunii. Apar tot felul de remușcări. Bani: În iunie vei învăța să fii mai chivernisit.

ROATĂ – RAC. Dragoste: Dialogul e important într-o relație. Vei învăța să mai lași de la tine. Bani: Te așteaptă o perioadă benefică investițiilor. Te-ai gândit la propria ta afacere?

STEA – LEU. Dragoste: Aventurile sexuale vor fi la ordinea zilei. Cât despre iubire ca în filme, așteaptă luna august. Bani: Pierzi niște sume de bani pentru că nu ți-ai plătit la timp datoriile.

CLOPOT – FECIOARĂ. Dragoste: Din punct de vedere amoros este o lună a noilor începuturi. Bani: devii mai responsabil cu bugetul.

MONEDĂ – BALANȚĂ. Dragoste: Discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită pot duce la ruptură. Bani: Situația financiară se ameliorează treptat.

CUȚIT – SCORPION. Dragoste: În dragoste și război totul e permis. Cam ăsta e principiul după care vrei să te ghidezi. Bani: Cu banii stai bine, noroc cu rudele înstărite.

 

În relația Săgetătorilor își bagă unii coada

TOPOR – SĂGETĂTOR. Dragoste: Ai de-a face cu tot felul de dușmani care își bagă nasul în relația ta. Bani: Nu neglija deloc situația financiară cu care te trezești încă de la începutul lunii.

POTCOAVĂ – CAPRICORN. Dragoste: Dragostea devine pentru tine o obligație și asta nu e ok. Bani: Pierzi bani pe de o parte, dar îi câștigi la loc de unde nu te aștepți.

CUPĂ – VĂRSĂTOR. Dragoste: Nimic nu se compară cu o vacanță petrecută cu persoana iubită. Bani: Ai nevoie de un restart din toate punctele de vedere. Redu cheltuielile pe lucrurile care nu te ajută cu nimic.

CAPELĂ – PEȘTI. Dragoste: Reînnoiești jurămintele față de persoana iubită și o iei de la capăt după o perioadă de agonie. Bani: Nu te aventura în investiții.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...