Horoscopul spiritual pentru perioada 3 – 9 septembrie. Mesajele îngerilor

Care sunt mesajele îngerilor pentru zodia ta în săptămâna cuprinsă între 3 și 9 septembrie 2018? Iată previziunile horoscopului spiritual.

BERBEC: Nu te teme! Pornește în noul tău drum cu încredere. Ai parte de protecție divină toată săptămâna.

TAUR: Pentru tine viața vine cu schimbări majore. Cupidon te ajută să-ți găsești marea dragoste, deci deschide-ți sufletul.

GEMENI: Trebuie să îți controlezi izbucnirile nervoase. Agitația nu te ajută oricare ar fi demersul tău, oricât de bine intenționat ar fi.

RAC: Nu te plânge dacă lucrurile nu ies din prima. Trebuie să muncești mai mult, să te spetești de două ori mai mult dacă vrei rezultate.

LEU: Săptămâna e una plină de iubire și ai parte de atenții speciale de la toată lumea. Pășește cu încredere înainte.

FECIOARĂ: Multe decizii ai de luat în ceea ce privește sufletul tău. Este momentul ca în săptămâna asta să ai curajul de a face marele pas.

BALANȚĂ: E extrem de interesantă desfășurarea evenimentelor de săptămâna asta. O persoană apare în viața ta ca un pansament pe sufletul rănit.

SCORPION: Te cam nedumerește situația actuală a stării tale de spirit și ești nevoit să mergi mai departe cu toate dificultățile.

SĂGETĂTOR: Lucrurile bune vin atunci când nu te aștepți, dar numai dacă ai muncit cu onestitate pentru a le obține.

CAPRICORN: Nu mai pune răul înainte căci nu te ajută la absolut nimic. Încearcă să privești cu pozitivitate, cu mai mult optimism viitorul.

VĂRSĂTOR: Mesajul îngerilor pentru tine este următorul; ai încredere în bunele intenții ale oamenilor care te iubesc și lasă-te dus de cei care te ajută fără a cere ceva în schimb.

PEȘTI: Tu ești cel mai important pentru tine, dar asta nu înseamnă că trebuie să îi neglijezi pe ceilalți.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...