Horoscopul Săptămânii 8 – 14 August 2022

Săptămâna aceasta este cât se poate de complexă în privința circumstanțelor și a desfășurării evenimentelor. În prima parte a acesteia există un echilibru, urmând ca mai apoi să apară provocări, neînțelegeri sau răsturnări de situații. Spre final lucrurile se clarifică într-o oarecare măsură. Luna Plină în Vărsător de pe 12 august aduce o șansă de clarificare și echilibru.

Berbec

La începutul săptămânii vă bucurați de energie pozitivă în mediul profesional și al responsabilităților de zi cu zi. Sunteți creativi și productivi și reușiți să vă preocupați cu ușurință de orice întâmpinați.

La mijlocul săptămânii, tensiunea se amplifică și s-ar putea să existe niște situații care să vă amâne planurile. Sunteți determinați de circumstanțe să acționați cât mai practic și să vă preocupați de chestiuni serioase, deși voi simțiți nevoia de mai multă plăcere.

Mai târziu, Luna Plină de pe 12 august vă determină să fiți mai activi în planul social. Oportunitățile vin pe calea interacțiunilor cu ceilalți, dar nu este exclus să începeți singuri un nou proiect sau să dezvoltați unul important pe care-l aveți deja în desfășurare. Emoțiile intense vă determină să aveți o compasiune mai profundă și să fiți un sprijin pentru persoanele apropiate.

Taur

La începutul săptămânii sunteți creativi și vă lăsați inspirați de ceea ce vă face plăcere. Reușiți să îmbinați utilul cu plăcutul și s-ar putea să descifrați niște mistere sau să faceți o descoperire.

La mijlocul săptămânii există tensiuni în aria intimă. Probabil viziunile voastre nu sunt în concordanță cu cele ale unei persoane apropiate sau va trebui să amânați niște planuri personale. Pot exista neînțelegeri și în aria familiei, e posibil ca unele persoane să nu fie de acord cu o alegere de-a voastră.

Mai târziu, Luna Plină de pe 12 august vă determină să faceți progrese în planul profesional. Analizați cu atenție anumite chestiuni care vă împiedică să vă atingeți obiectivele și luați măsurile necesare. Eforturile voastre sunt recunoscute și vă dezvoltați aptitudinile. Sunteți mult mai influenți, de aceea e bine să aveți grijă la atitudinea pe care o abordați.

Gemeni

La începutul săptămânii vă bucurați de armonie în aria intimă și a familiei. S-ar putea să clarificați niște aspecte și să vă înțelegeți mai bine sentimentele și emoțiile.

La mijlocul săptămânii, tensiunile pot crește în aria privată. E posibil să nu aveți timp suficient pentru cei apropiați, iar acest lucru poate stârni neînțelegeri sau există opinii diferite legate de diverse aspecte. E cazul să vă faceți cunoscute prioritățile. Se poate aprofunda un conflict între o persoană apropiată sau partenerul de cuplu și familie. Importantă este bunăstarea voastră, prin urmare acționați după cum considerați, dar nu trageți concluzii pripite, acordați-vă timpul necesar de a analiza situația.

Mai târziu, Luna Plină de pe 12 august vă îndeamnă să aveți o minte deschisă și să experimentați noi posibilități. Vă face plăcere să purtați conversații semnificative și să aprofundați un domeniu de interes. Faceți schimbări în rutină, eliminați monotonia și abordați lucrurile diferit, ceea ce va duce la rezultate excepționale.

Rac

La începutul săptămânii, comunicarea decurge favorabil și aveți șanse mari să ajungeți la o înțelegere benefică în planul profesional. O relație apropiată se aprofundează dacă vă deschideți inima și sunteți sinceri.

La mijlocul săptămânii e de preferat să aveți grijă cu cheltuielile/investițiile care nu sunt practice, pentru a nu regreta mai târziu. Un val de confuzie poate veni asupra unei relații stabile sau diverse acțiuni duc la dezechilibrul armoniei. S-ar putea să existe niște neînțelegeri în planul profesional, probabil aveți o viziune diferită față de ceilalți legată de modul în care ar trebui să decurgă lucrurile.

Mai târziu, Luna Plină de pe 12 august vă intensifică emoțiile și vă activează sectorul intim și al transformării. Este o perioadă în care o anumite chestiuni din planul personal ies la suprafață pentru a le rezolva. E timpul să vă analizați sentimentele, obiceiurile și anumite aspecte care vă limitează progresul.

Leu

La începutul săptămânii aveți succes în aria profesională și vă preocupați de bunăstarea voastră generală și a chestiunilor sau relațiilor importante. S-ar putea să faceți niște schimbări în rutină pentru a vă amplifica eficiența.

La mijlocul săptămânii e posibil să existe niște conflicte în familie sau relațiile apropiate, probabil atitudinea voastră nonconformistă nu poate fi înțeleasă cu ușurință. E cazul să vă setați barierele personale dacă observați că armonia personală este afectată și să clarificați lucrurile atunci când tensiunea se reduce. De asemenea, e bine să aveți grijă la gestionarea finanțelor și să nu faceți cheltuieli impulsive.

Mai târziu, Luna Plină de pe 12 august vă orientează atenția asupra relațiilor voastre cele mai apropiate pe tot parcursul săptămânii. În planul intim vi se intensifică pasiunea și aduceți mai multă armonie în cuplu. Rezolvați diverse neînțelegeri, iar acest lucru duce la dezvoltarea legăturii cu respectivele persoane.

Fecioară

La începutul săptămânii, talentele și aptitudinile voastre vă propulsează în centrul atenției și reprezentați o inspirație pentru ceilalți. Sunteți creativi, aveți o imaginație mult mai bogată și profitați de lucrurile care vă oferă plăcere.

La mijlocul săptămânii preferați să fiți mai retrași și s-ar putea ca ceilalți să înțeleagă greșit acest lucru. E posibil să fiți nevoiți să ieșiți din zona de confort și să fiți mai activi, poate fi vorba de o deplasare sau o chestiune de clarificat pentru ca lucrurile să nu degenereze. Pot exista tensiuni în aria familiei și e de preferat să evitați o atitudine defensivă și fiți diplomați.

Mai târziu, Luna Plină de pe 12 august vă determină să depuneți mai multă pasiune în activitățile zilnice și să vă preocupați cu plăcere de responsabilități. Acordați o importanță deosebită rutinei și obiceiurilor și descoperiți ce anume trebuie eliminat pentru a vă amplifica bunăstarea și calitatea vieții. Încercați să abordați lucrurile pas cu pas și să nu vă suprasolicitați.

Balanță

La începutul săptămânii preferați mai mult confortul și evitați situațiile care v-ar putea suprasolicita, însă ați putea avea niște idei interesante pe care plănuiți să le puneți în aplicare cât mai curând.

La mijlocul săptămânii, circumstanțele devin mai solicitante și s-ar putea să întâlniți provocări în relații, comunicare și aspectele financiare. Înarmați-vă cu răbdare și nu dați curs energiilor negative. E de preferat să vă păstrați o minte deschisă și o perspectivă de ansamblu.

Mai târziu, Luna Plină de pe 12 august vă amplifică pasiunea și vă intensifică emoțiile. Având în vedere că are loc în sectorul armoniei și creativității, sunteți inspirați și aveți idei strălucite. E momentul să vă urmați inima și să vă acordați șansa de a vă distra așa cum n-ați mai făcut-o de ceva timp. Trăiți clipa și bucurați-vă de fiecare moment în care vă simțiți bine.

Scorpion

La începutul săptămânii există energie pozitivă în aria socială și e posibil să descoperiți oportunități sau să ajungeți la înțelegeri favorable. În aria profesională aveți niște opinii diferite față de ceilalți și se pot isca mici neînțelegeri.

La mijlocul săptămânii presiunea crește în sfera profesională și relații, în special datorită nerăbdării generale și a lipsei de atenție. O relație apropiată trece prin momente mai tensionate.

Mai târziu, Luna Plină de pe 12 august vă orientează atenția spre aria casei și a familiei pe parcursul săptămânii. Din cauza faptului că emoțiile vor fi intense, e bine să încercați pe cât posibil să nu cedați impulsurilor pentru a evita conflicte.  Cu cât încercați să fiți mai mult în control, cu atât mai mult lucrurile se vor desfășura împotriva așteptărilor voastre, prin urmate detașați-vă și abordați circumstanțele ca atare.

Săgetător

La începutul săptămânii circumstanțele sunt favorabile, mai ales dacă vă doriți să experimentați lucruri noi alături de cei dragi sau să aprofundați o relație.

La mijlocul săptămânii, aria profesională devine solicitantă și s-ar putea să vă simțiți copleșiți deoarece nu aveți timpul necesar să vă preocupați de plăcerile personale. Sunteți încurajați să profitați de orice ocazie de a vă relaxa și de a vă elibera mintea pentru a vă menține echilibrul.

Mai târziu, Luna Plină de pe 12 august vă oferă multă strălucire în aria comunicării pe tot parcursul săptămânii. Sunteți hotărâți să vă exprimați gândurile, ideile și sentimentele și nu tolerați nimic din ce nu este aliniat cu principiile voastre. Este o perioadă excelentă pentru studii și proiecte. Aria voastră mentală este cât se poate de activă și analizați cu atenție orice chestiune din viața voastră.

Capricorn

La începutul săptămânii, rutina nu vă satisface și căutați modalități diferite de a rezolva anumite chestiuni sau de a vă petrece timpul. Aveți o minte deschisă și explorați ceea ce vă face plăcere.

La mijlocul săptămânii, pot exista tensiuni în aria socială și relațiile apropiate. E posibil ca ceilalți să nu acorde o importanță corespunzătoare sentimentelor sau opiniilor voastre. Poate că a venit momentul să vă reevaluați niște relații și atitudinea pe care o aveți. Setați-vă barierele personale.

Mai târziu, Luna Plină de pe 12 august vă îndeamnă să vă consolidați stabilitatea. Acordați o atenție mai mare organizării resurselor materiale și s-ar putea să faceți o investiție. O relație apropiată se dezvoltă și rezolvați niște neînțelegeri. Luați măsurile necesare pentru a fi mai independenți și a avea mai multă siguranță pe toate planurile.

Vărsător

La începutul săptămânii treceți printr-o perioadă de introspecție în care preferați să fiți mai detașați de aria socială. Încercați să vă înțelegeți mai bine sentimentele și să analizați evenimentele recente.

La mijlocul săptămânii, circumstanțele devin intense și dorința voastră de intimitate se confruntă cu diverse aspecte din mediul profesional, un parteneriat sau o relație apropiată. Încercați să abordați lucrurile pas cu pas și să vă preocupați de strictul necesar. În cazul în care o persoană apropiată nu vă respectă nevoile, ar trebui să clarificați niște lucruri.

Mai târziu, Luna Plină din semnul vostru zodiacal de pe 12 augustvă oferă strălucire în aria personală pe tot parcursul săptămânii. Emoțiile sunt intense și e bine să aveți grijă la cum vă gestionați impulsurile. Vă urmați calea inimii și depuneți pasiune în activități și relații. Ajungeți la o înțelegere mai bună față de propria persoană și s-ar putea să aveți revelații interesante.

Pești

La începutul săptămânii sunteți activi în aria socială și vă aprofundați relațiile, fie profesionale sau personale. S-ar putea să ajungeți la înțelegeri favorabile.

La mijlocul săptămânii, circumstanțele se intensifică, în special în aria profesională și tot ceea ce ține de statusul vostru social. Probabil veți fi nevoiți să amânați anumite planuri personale deoarece întâmpinați responsabilități și provocări.

Mai târziu, Luna Plină de pe 12 august vă activează sectorul spiritualității și al minții subconștiente și vă îndeamnă să fiți mai atenți la nevoile voastre pe tot parcursul săptămânii. Este important să vă consolidați barierele emoționale și energetice și să nu vă suprasolicitați. Faptul că aveți emoțiile mai intense vă poate face irascibili, de aceea e bine să nu vă implicați în situații despre care bănuiți că s-ar putea să vă afecteze armonia.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...