Horoscopul saptamanii 6-12 Decembrie 2021

Săptămâna aceasta schimbările astrologice sunt destul de puține, mai ales că putem să luăm o mică pauză după eclipsa de săptămâna trecută.  Soarele și Mercur ne fac puțin să pregetăm, să fim precauți în anumite decizii mai ales dacă acestea ar trebui lute în grabă sau ne aflăm sub presiunea cuiva.  Dar spre finalul săptămânii lucrurile vor fi mai clare, ne revine gândirea pozitivă iar ideile bune nu vor întârzia să apară.

Marte, față în față cu Jupiter, ne poate oferi o viziune mai amplă, inspirație, putere de muncă dar și posibilitatea să facem lucrurile să se canalizeze spre beneficiul nostru.

Iar ca notă distinctivă a acestei săptămâni avem aspectele create de Venus în legătură directă acum cu Pluto, care ne îndeamnă să amânăm alianțele, parteneriatele și plățile care nu fac parte din obligațiile lunare gen facturi sau abonamente. Să păstrăm investițiile pentru finalul lunii când lucrurile vor fi într-o evoluție clară iar șansele de reușită mult sporite.

Iată mai departe horoscopul perioadei 6-12 decembrie 2021 pentru fiecare zodie în parte. Nu uitați ca pentru completări să citiți și predicțiile ascendentului dumneavoastră.

BERBEC:

Atenție la deciziile importante pe care v-ați simți dispuși să le luați în legătură cu cheltuirea banilor, a resurselor, cu organizarea unor mici festivități sau momente de plăcere, ori în legătură cu relațiile importante pentru voi. Este posibil ca destul de curând acestea să nu vi se mai pară la fel de potrivite sau oportune, și să vă pară rău.

De asemenea o ambiție pe care ați vrea să v-o satisfaceți printr-o persoană puternică ar putea să-și dezvăluie curând o fațetă proastă. Pe de altă parte ar putea apărea pentru unii niște oportunități de dezvoltare printr-o informație din mediul social, un studiu, o carte, un sfat de la cineva care știe despre ce vorbește.

TAUR:

O schimbare de proporție, o direcție nouă pe care vă vedeți acum capabili și dispuși s-o faceți chiar cu prețul unor renunțări trebuie făcută cu mare prudență, sau amânată până la anul, după ce vă veți mai gândi și veți analiza profund la ce dați cu piciorul și veți vedea mai clar care-i este prețul.

De asemenea activitățile zilnice și sănătatea trebuie tratate cu măsură, prudență, fără exagerări și riscuri mai ales dacă nu mai sunteți tineri sau foarte în formă. Pe de altă parte s-ar putea ivi o oportunitate financiară dacă urmăriți să puneți mâna pe o finanțare, sau s-ar putea ivi ocazia – dacă sunteți în situația de viață potrivită – să duceți o poveste de dragoste la un alt nivel.

GEMENI:

O prea mare încredere în ideile voastre, o oarecare incapacitate de a vedea evidența unor situații legate de realitatea imediată v-ar putea duce într-o zonă periculoasă pentru integritatea/sănătatea voastră, mai ales dacă nu mai sunteți foarte tineri și ați acumulat un grad de uzură.

Alegerile legate de o relație cu iz de secret, misterios, sau care nu poate fi definită ca obișnuită, ar putea ca – dacă nu sunt inspirate sau potrivite cu ce aveți nevoie – să vă dea mai târziu păreri de rău, dacă nu cumva să vă și șifoneze imaginea. Pe de altă parte vă pot veni în ajutor – dacă veți ști să aplecați urechea – sfaturile sau indicațiile unor oameni pregătiți, înțelepți, care știu despre ce vorbesc.

RAC:

Ar putea fi cineva în apropierea voastră care vă dă speranță că vă poate ajuta într-o anumită privință ori că vă poate face o favoare. Dacă aceea nu este de ieri de azi prin preajma voastră și au fost situații în care numai bine nu v-a făcut ar fi bine să nu “semnați tratatul” până nu sunteți siguri de adevărul bunelor intenții.

Altfel ați putea constata nu după mult timp că a profitat de voi. Sănătatea nu trebuie neglijată sub nici-o formă, iar dacă se ivesc cine știe ce probleme e bine să nu stați să suferiți în tăcere. Orice demers de a trata printr-un specialist, dacă apelați la el, are șanse să fie benefic. Posibile recompense pentru munca depusă, acolo unde e cazul și este posibil.

LEU:

Aveți nevoie de un bun psihic, de gândire pozitivă, pentru că uneori stresul poate afecta imunitatea și vitalitatea. Spun asta pentru că par a fi solicitări mari de la voi, sunt autorități în viața voastră care vă pun răbdarea la încercare și asta nu prea se potrivește cu ce puteți voi îndura.

Dacă vă vedeți însă de treabă, dacă nu dați frâu liber gândurilor sau vorbelor care vă vin pe moment decât cu măsură, n-o să aibă de ce să vă pară rău mai târziu, sau nu vă va fi teamă c-o să vă coste scump. Posibilă oportunitate de a cunoaște sau a vă apropia într-un fel de o persoană superioară, importantă, de a primi o mână de ajutor. De asemenea în sprijinul psihicului vostru ar fi să vă bucurați de timpul liber cu activitățile care vă fac plăcere.

FECIOARA:

Ar trebui să fiți atenți ce angajamente vă luați față de o relație de dragoste dacă nu sunteți foarte siguri ce vreți sau cu cine aveți de-a face. Dintr-un alt punct de vedere ați putea avea tendința să exagerați în dorința de a oferi copiilor cât mai multe cadouri și – cine știe? – ei să nu fie teribil de încântați iar vouă să vă pară rău, sau să constatați peste câteva săptămâni că au crescut cheltuielile și vă vine greu.

În general vă prinde bine și vă place să faceți pentru familie ce aveți de făcut, însă e posibil ca unele sarcini să vi se pară împovărătoare. În acest caz  ar fi bine să cereți ajutor, ce ziceti?

BALANȚĂ:

Relațiile familiale ar trebui tratate cu atenție, precauție și diplomație, chiar dacă unii bătrâni ai familiei s-ar putea arăta cam pretențioși, autoritari sau mofturoși, pentru că fără să vreți puteți deschide niște răni mai vechi.

De asemenea cheltuielile trebuie ținute sub control, pentru că un cadou frumos sau plăcut nu trebuie chiar întotdeauna să fie și foarte scump. Pentru unii diverse ocazii sau invitații de a se întâlni cu prietenii, de a se distra, sau de a cunoaște inclusiv oameni noi, interesanți. Atenție însă la modul în care socializați, fiți cu grijă și nu vă expuneți unor riscuri inutile.

SCORPION:

O mică ieșire în împrejurimi, micile deplasări, drumurile de zi cu zi sau contactele apropiate cu vecini, rude, prieteni ar putea purta cu ele o doză de risc, de aceea ar fi nevoie de prudență și neasumare de riscuri inutile. De asemenea precauție in alegerea unor colaboratori pentru diverse treburi pe care nu le faceți voi, la încheierea unor contracte sau înțelegeri, alianțe, asigurați-vă întâi că este persoana nimerită, că sunt termenii pe care-i doriți.

O posibilă invitație din familia lărgită, sau o idee privind cadoul nimerit pentru oameni dragi, o cumpărătură pentru confortul familial, pentru copii, pentru atmosferă festivă.

SĂGETĂTOR:

Ați putea fi un pic “mână spartă” în perioada asta și n-ar fi nici-o problemă dacă banii nu constituie pentru voi un obstacol, sau dacă ați face numai alegeri inspirate. Numai că unele dintre cumpărături s-ar putea dovedi curând inutile, nefuncționale sau de-a dreptul “țeapă”, iar săptămânile următoare o să consumați energie ca să recuperați, reparați sau mai știu eu ce… Așa că mai bine încercați de-acum să faceți alegeri informate.

De fapt asta și poate funcționa bine la voi acum, informația, apropiații, prietenii, comunicarea, relațiile cu apropiații, de unde pot apărea șanse, oportunități, ocazii.

CAPRICORN:

O ambiție, o dorință, sau o relație de dragoste ar fi pe cale să vi se îndeplinească, iar dacă toate sunt bune, construite pe temelii trainice, n-aș vedea de ce să apară cine știe ce motiv de răzgândire, reconsiderare peste câteva săptămâni. Alții poate sunt pe cale să organizeze o sărbătoare, un eveniment de proporții mai mari.

Opinia noastră ar fi să nu se ambaleze excesiv, pentru că este posibil ca peste vreo două săptămâni să nu mai fie motiv, posibilitate, ceva să se schimbe care să nu mai permită la dimensiunile dorite inițial. Un posibil succes prin muncă, o recunoaștere, o oportunitate de a vă pune în valoare niște însușiri deosebite sau a deveni conștienți de ele.

VĂRSĂTOR:

Ar fi o perioadă bună să vă dați seama de ce este cineva care pare să vă pună bețe-n roate, ori de ce aveți tot timpul impresia că ce faceți nu este primit sau apreciat cu adevărat de familie, de ce vă este greu să ajungeți acolo unde vă doriți. Ăsta ar fi primul pas ca să începeți să îndreptați ce-ar putea fi din cauza voastră – anumite idei sau comportamente.

Vă poate ajuta o intuiție, un vis, un sfat sau o ipostază asemănătoare pe care-o vedeți undeva, poate în anturajul vostru. În altă ordine de idei cei care-au muncit mult în ultimul timp pentru un proiect, un țel/obiectiv anume ar putea să profite de o conjunctură favorabilă, posibil și impulsionată din zone “oculte”. Dacă nu-i nimic ilegal sau imoral profitați, că nu durează…

PEȘTI:

S-ar putea pune problema sprijinului financiar pe care l-ați putea primi într-un proiect mai important sau de anvergură pentru voi, iar chestiunea trebuie abordată cu prudență și cu un calcul foarte riguros, pentru că nu după mult timp condițiile generale se pot schimba.

Alții poate-și pun speranțe în sprijinul sau atenția unei persoane puternice, sau într-o relație de dragoste cu iz de secret sau misterios în care sunt implicați de ceva timp. Părerea mea ar fi să nu aveți așteptări foarte mari, ci să vă bazați mai degrabă pe voi înșivă, și mai ales să încercați prin intuiție și cunoașterea naturii umane să vă dați seama unde este adevăr și unde prea multe necunoscute.

x

Check Also

Horoscop 27 mai 2022

Entuzіаѕmul șі іdеаlіѕmul nоѕtru vоr сrеste desi vitalitatea nu vа fі prezentă în асеѕt moment, ...