Horoscopul Săptămânii 25-31 Octombrie 2021

În această săptămână avem noroc și succes în atingerea obiectivelor, de aceea e bine să profităm de orice oportunitate care ne poate deschide calea. Suntem încurajați să ne urmăm calea inimii și să trecem peste obstacole, iar în același timp e bine să fim fermi și să ne menținem punctul de vedere dacă avem încredere în viziunea noastră.

Descopera ce iti rezerva astrele in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec

Săptămâna aceasta e momentul să faceți acele schimbări semnificative din rutina voastră de zi cu zi care să fie în aliniere cu obiectivele voastre. Dacă observați că un anumit obicei sau program nu vă oferă rezultatele dorite, e cazul să-l revizuiți sau să-l înlocuiți.

Dacă starea voastră fizică nu este la nivelul așteptărilor voastre, e bine să mergeți la un control medical sau să depistați acele chestiuni care vă influențează într-un mod negativ bunăstarea și să le eliminați. Nu este exclus să vă schimbați planul alimentar sau să începeți un program sportiv.

Influența astrelor vă oferă mai mult curaj în abordarea pe care o aveți atât în planul privat, dar și cel profesional. E momentul să vă exprimați sentimentele și viziunile într-un mod constructiv.

Taur

Săptămâna aceasta sunteți îndemnați să puneți în practică cele mai strălucite idei pe care le aveți. E momentul să vă faceți cunoscute calitățile și talentele, să aveți încredere în aptitudinile voastre și să mențineți atmosfera pozitivă din jurul vostru. Urmați-vă visurile cu încredere și nu renunțați la ceea ce vă doriți.

Influența astrală vă accentuează stilul de viață și vă încurajează să faceți acele schimbări care vă îmbunătățesc substanțial calitatea vieții, mai ales dacă ați avut anumite planuri și viziuni de pus în aplicare în ultima perioadă. Munca voastră se răsplătește.

Gemeni

Săptămâna aceasta sunteți îndemnați să luați atitudine față de aspectele esențiale din această arie. Fie că e vorba de o inovație a casei sau de de niște discuții care să clarifice niște chestiuni importante cu cei dragi, vă bucurați de o energie pozitivă care vă ajută să atingeți nivelul de progres pe care vi-l doriți.

Există multă activitate  în sectorul armoniei, creativității și iubirii și vă determină să profitați mai mult de momentul prezent, să spuneți ceea ce simțiți și să vă urmați dorințele inimii. E important ca voi să vă simțiți împliniți înainte de orice altceva.

Rac

Săptămâna aceasta sunteți încurajați să vă ascultați intuiția atunci când e cazul să luați o decizie pentru viitorul vostru. Explorați toate posibilitățile și asigurați-vă că sunteți la curent cu informațiile din domeniul vostru de interes. Inspirația și creativitatea sunt mult mai accentuate acum, de aceea e bine să vă exprimați ideile pentru a vă deschide poarta unor oportunități.

Mai târziu, astrele vă determină să acordați o atenție mult mai mare mediului domestic. Dacă ați neglijat relațiile cu cei apropiați, e momentul să restabiliți acest echilibru și să vă bucurați de confortul emoțional.

Leu

Săptămâna aceasta este momentul să vă preocupați mai mult de modul în care vă distribuiți resursele. S-ar putea să descoperiți o modalitate ingenioasă de a avea câștiguri mai mari. Dacă aveți idei strălucite în planul profesional, e cazul să pe exprimați sau să le puneți în aplicare.

Mai târziu, circumstanțele dau startul unei perioade în care sunteți interesați să explorați diverse posibilități, să vă actualizați/dezvoltați cunoașterea și să formați legături solide cu cei din jurul vostru. Vă atrag persoanele care vă oferă informații mai puțin cunoscute.

Fecioară 

Săptămâna aceasta este timpul să străluciți și să vă dezvoltați aptitudinile. Aveți noroc în toate planurile esențiale ale vieții și vă bucurați de oportunități și revelații. Este momentul excelent de a vă urma calea inimii. Lăsați dubiile deoparte și faceți acel pas încrezător pentru a vă îndeplini visurile.

Influența astrală vă activează sectorul stabilității și al valorilor materiale, motiv pentru care e bone să vă asigurați că acțiunile voastre sunt în aliniere cu dorințele voastre cele mai profunde, iar dacă observați că există confuzii, e timpul să le clarificați.

Balanță

La începutul săptămânii, influențele astrale vă determină să aveți o introspecție legată de trecutul vostru. De asemenea, intuiția voastră este mult mai accentuată, de aceea e bine să o ascultați să vedeți cea ce vă dezvăluie, mai ales că există șansa unor revelații.

Pe parcurs, vi se trezește nevoia de a explora diverse posibilități, de a fi mai sociabili și de a comunica într-un mod mult mai eficient. Ideile voastre sunt fluide și vă exprimați cu o strălucire magnetică. Aveți șansa de s trăi niște experiențe care să vă schimbe semnificativ parcursul vieții.

Scorpion

La începutul săptămâni, influența astrală vă inspiră să vă conectați la latura voastră spirituală și să alegeți conversațiile profunde și semnificative în locul celor superficiale din cadrul social. Creativitatea voastră se dezvoltă și căpătați o viziune mai clară asupra anumitor chestiuni.

Mai târziu, sunteți determinați să depistați anumite detalii ascunse din diverse situații din viața voastră. Fiți atenți la mesajele subliminale care vă sunt adresate. Ascultați-vă intuiția deoarece aceasta reprezintă o sursă valoroasă de informații.

Săgetător

La începutul săptămânii vi se trezește ghidarea interioară și acest lucru vă aduce claritate pe calea inimii voastre. Știți exact ceea ce trebuie să faceți și e bine să vă recunoașteți sentimentele. E momentul în care logica poate fi eronată, iar instinctele sunt cele care vă oferă răspunsurile exacte.

Influența astrală vă oferă ocazia de a vă conecta cu cei apropiați într-un mod mult mai spiritual și armonios. Lăsați-vă inspirați de dorințele și idealurile voastre, există o atmosferă care cere să fie fructificată pentru a avea parte de ceea ce vă oferă împlinire.

Capricorn

La începutul săptămânii sunteți încurajați să vă urmați visurile și idealurile, să vă dezvoltați aptitudinile în ariile care vă oferă împlinire sufletească și să vă recunoașteți sentimentele deoarece cel mai important lucru din viață este să faceți ceea ce vă oferă satisfacție și plăcere.

Mai târziu, vă orientați mai mult spre statusului social și idealurile profesionale, ceea ce dă startul unei perioade strălucite pentru voi în carieră. E momentul să vă exprimați viziunea cu fermitate și curaj și să profitați de orice posibilitate care vă poate îndeplini obiectivele.

Vărsător

Începutul săptămânii reprezintă o perioadă în care orice gânduri, sentimente sau emoții reprimate necesită recunoaștere din partea voastră. Să nu vă fie teamă să spuneți ceea ce aveți pe suflet, doar asigurați-vă că o faceți într-un mod sensibil. Vor avea loc multe clarificări în planul vostru privat dacă vă exprimați confuziile, dubiile și neînțelegerile.

Mai târziu, sectorul expansiunii și extinderii cunoașterii se activează, ceea ce face din perioada următoare o oportunitate excelentă de a vă urma visurile, de a depune mai mult efort asupra îndeplinirii dorințelor voastre. Fiecare pas pe care-l faceți în acea direcție va fi semnificativ.

Pești

La începutul săptămânii, e cazul să vă exprimați sentimentele pe care le aveți în relațiile voastre. Fie că e vorba de planul sentimental sau profesional, e timpul să vă faceți cunoscut punctul de vedere, să aveți curajul de a clarifica anumite lucruri, de a duce o relație la un alt nivel sau de a spune ceea ce considerați că trebuie schimbat.

Mai târziu, sunteți încurajați să acordați o atenție mai mare confortului vostru personal. E bine să setați bariere emoționale și să evitați ceea ce vă dezechilibrează. E timpul să eliminați orice chestiune din viața voastră care nu este aliniată cu dorințele voastre.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 3 decembrie 2021

Nе vom рutеа ѕіmțі puțin tеnѕіоnаțі, deoarece vоm rесunоаștе nеvоіа de аutо-dіѕсірlіnă, dar nе vom ...