HOROSCOPUL SAPTAMANII 23-29 IULIE. Ce pățesc Berbecii, Taurii și Gemenii – cum îi va afecta pe toți nativii MAREA ECLIPSĂ

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Integral. Ultima săptămână completă din luna iulie vine cu o serie de schimbări, iar unele dintre ele sunt de ordin financiar.

BERBEC – Pe 23 iulie, Soarele părăsește semnul Rac și intră în zodia Leu, iar Mercur își începe mersul retrograd începând cu data de 26 iulie. Acest lucru vine cu o mulțime de surprize pentru nativii zodiei Berbec, mai ales pe plan sentimental.

TAUR – Taurii și-au propus în ultimele zile ale lunii iulie să fie mai alături de cei dragi, să comunice mai mult cu ei și să petreacă timp. Au multă energie și reușesc ca zilele acestea să facă multe călătorii la cei dragi și să facă ieșiri cu ei.

GEMENI – Luna plină de pe 27 iulie vine cu multe lecții pentru Gemeni, pe care le vor primi cu bucurie.

RAC – Eclipsa totală de Lună le aduce Racilor surprize neașteptate. Poate reveni cineva în viața lor. Se poate înfiripa o relație sau se poate relua o relație care s-a terminat fără ca cei doi să își dorească din tot sufletul acest lucru.

LEU – Pe plan sentimental, mai multe discuții cu partenerul de cuplu îi pot destabiliza pe Lei, care simt că pierd controlul în relație. Vor fi răscoliți din punct de vedere sentimental și vor da multe explicații zilele acestea. Leii vor da explicații cu privire la persoane din trecutul lor sau din prezent.

FECIOARĂ – Oboseala își face din ce în ce mai mult prezența în viața Fecioarelor, care au stat adesea peste program. Nivelul de energie scade, iar acest lucru va putea fi observat și de către șefi, care le vor atrage atenția. Starea generală nu este una tocmai bună, iar din această cauză, Fecioarele trebuie să facă o schimbare.

BALANȚĂ – Este bine să rămâi în banca ta o perioadă până se clarifică lucrurile definitiv. Nu trage concluzii pripite și nu întărâta pe nimeni oferind concluziile tale drept adevăruri de necombătut. Nu ai idee cât de mult poate greși un om chiar și atunci când e 100% convins că are dreptate.

SCORPION – Unele trenuri se prind o singură dată în viață, însă din când în când mai trebuie să și coborâm din ele, mai ales dacă acesta ia brusc o altă cale celei stabilite inițial.

SĂGETĂTOR – Din punct de vedere amoros, lucrurile se așază mai ales acolo unde au existat certuri din cauza geloziei. Vei realiza într-un final că ai lângă tine un partener care merită toată încrederea.

CAPRICORN – Din punct de vedere financiar apar însă niște provocări pe care nu le poți trece cu vederea. Odată ce vei găsi resursele necesare pentru a depăși situația delicată vei vedea că totul va fi bine, că totul are sens.

VĂRSĂTOR – În dragoste ai parte de câteva mici furtuni. Banalele discuții, acele motive minore pentru care te cerți de obicei cu persoana iubită pot declanșa un taifun din senin.

PEȘTI – Ai de făcut alegeri mai ales cu privire la resursele financiare de care dispui. Lucrurile pot evolua pozitiv dacă știi cum să îți gestionezi bugetul. Poate că acum e momentul pentru investiții de care fugeai altă dată.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...